İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI SAYIN MERAL AKŞENER VE GİK ÜYELERİNE TEKLİFİMDİR. Abdullah CENGİZ

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 14.08.2022


Önümüzdeki milletvekili genel seçimlerinde, milletvekili adaylarının, İYİ Parti tüzüğünün 70 inci maddesinin A fıkrasında açıklanan; İYİ Parti üyelerinin tamamının oy kullandığı ön seçimle belirlenmesini arz ve teklif ediyorum.
Ön seçime katılacak milletvekili aday adayları yapacakları kendini tanıtım programlarıyla teşkilatlarda hareketlilik sağlayabilirler. İYİ Parti üyeleri kendilerine değer verildiğini hissederek, kendine ve partiye güven duygusu ile parti aidiyet duygusu artacaktır. Parti aidiyet duygusu artan kişinin, parti için daha fazla çalışma ve partiye daha fazla katkı sağlama içgüdüsü gelişerek partinin büyümesine katkı sağlayacaktır.
Üyeleri ile güçlü iletişimi olan İl ve İlçe Başkanlarının gücü artarak milletvekili adaylarının belirlenmesinde etkin söz sahibi olacaklardır.
Yapılacak ön seçim partide büyük bir heyecan yaratacak, Ön seçim hazırlığı ve ön seçimin yapılması ile seçim öncesi yaklaşık 500.000 partili seçim çalışmaları için kendini hazır hissedecektir.
İYİ Parti tarafından uygulanacak ön seçim demokrasimize olumlu katkılar sağlayacaktır.
Yapılacak ön seçim İYİ Parti’nin büyümesini sağlayarak, Ön seçim yapılan bütün seçim çevrelerinde İYİ Parti’nin oyu en az 5-6 puan artarak sandığa girecektir.
Mümkün olduğunca çok seçim bölgesinde ön seçim yapan İYİ PARTİ iktidara ulaşacaktır.
Sonuç olarak; sözün özü, İYİ Parti üyelerinin ön seçimle belirleyeceği milletvekili adayları seçimlerde çok başarılı olacaklar ve İYİ Parti’yi iktidara taşıyacaklardır.
Abdullah CENGİZ
NOT: Milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesine katkı sağlayabilecek olanlar, bu yazıyı mümkün olduğunca fazla kişiye ulaştırabilirler. Ayrıca, Tanıdıkları GİK Üyeleri ile milletvekillerini ikna edebilirler.

Tarih: 14.08.2022 Okunma: 329

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?