ÖZETİN-ÖZETİ!.. Hilmi ÇAKIR

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 10.03.2017


Evetçileri dinliyorum,bir yığın vaat,kim yapacak bunları?Tek adam! Siz bu kadar adamla yapamadığınız vaatleri, tek adamın sırtına yükleyip kurtulacaksınız, vitesi boşa atacaksınız, öyle mi?

---15 Yıldır elinizi-kolunuzu kim bağladı kardeşim?..

---Ayağınıza pranga mı taktılar?..

---Defalarca kandırıldık diye, halktan özür dilediniz.Allah'tan af dilediniz ve bir daha kandırılmamak için, ne garantisi vereceksiniz BU HALKA?..

---Bu milletin aklıyla alay etmekten öteye geçmiyor. Önce kendileri inanmamışlar bu işe, şimdi;halkı ikna etmeye çalışıyorlar.Yeni bir mağduriyet kapısı arıyorlar, Avrupa'yla!..

---Şunlar şunlar HAYIR diyor, siz de HAYIR derseniz, onlardan olursunuz gibi, bir mantıkla algı yaratıp, halkı saflarına çekmek için, ucuz yöntemlerle bu iş olmaz, sevgili kardeşim.Hem nereden çıkartıyorsunuz bu sonucu?..PKK'nın, FETÖ'nün bu konuda bir açıklaması mı var?..Ben bilmiyorum!..

---PKK,FETÖ vs. mensupları, ekmek yiyor diye, siz ekmek yemeyecek misiniz?..

---TV Kanallarında izliyorum. Evetçi grupta, bir güç zehirlenmesi görüyorum. Karşısındakini, hakir ve küçük görüp, özgürlük sınırını geçiyor. Sazı eline aldı mı, bir daha, kendinden başkasına söz hakkı kalmıyor.

---Osmanlı'da, yargı tamamen padişahtan ayrı, Şeyhül-islamın emrinde ve padişahın buyruklarını  denetleyip, İslam’a uygun değilse, geri çeviriyordu...

Şimdi, bütün gücü, TEK ADAMA verip, ondan sonra, demokrasiyi işleteceksiniz. Bu hiç inandırıcı ve gerçekçi bir durum değil. Ucu açık, birçok konu var. Milletin vekilleri, burada maaş alan, bir yığın memur statüsünden öteye geçemeyecektir!...

---Halkın hiçbir zaman önceliği olmamış, halkın temel hiçbir sorununu çözmeyecek, adını bile koymakta zorlanılan, böyle bir sistem, halkın ve gelecek kuşakların yararına olmayacaktır. Buradan kazançlı çıkacak, milli olmayan, dış emperyal güçlerin olacağı aşikardır. Bu yanlıştan mutlaka dönülmelidir.

---Kendi ülkesinde, ifade özgürlüğünü sağlayamamış, HAYIR diyen sivil toplum önderleri, her gün Anadolu'da saldırılara uğrarken, Avrupa'ya kimse ders veremez!.. Sizi, ne kadar ciddiye alırlar? Yazık olur, komik duruma düşürmeyin bu milleti!..

---Aynı kişi/lerle, aynı vizyonla, farklı sonuçlar, mucizeler beklemek en hafif tabirle saflıktır. Türk Milletinin bu kadar saf olmadığı 16 NİSAN 2017'de görülecektir.

 

Hilmi ÇAKIR

 9.3.2017

Tarih: 10.03.2017 Okunma: 888

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?