YAHUDİLER, Anıl ONAT

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 07.03.2016

               Tanınmaması diğer milletler için büyük gaflet olan, belirli özellikleri ile hepsinden ayrılan bir ırk. Hudutları küçük, etkinliği en büyük devlet yapısına sahip. Dünya parası ve büyük dünya şirketleri ellerinde olduğundan, dünyadaki diğer sahaları da kolaylıkla kontrolleri altında tutabilirler. Özellikle dünya medyası, dünyadaki akademik kurumlar, dini ve siyasi örgütler en etkin oldukları yerlerdir.

               Her millet ve dinden, Yahudi çıkarlarına hizmet edebilecek fakat bunu gizli tutacak, üst düzey kişilerin katılımı ile kurulan Mason teşkilatlarının, elde edilen evrensel güçteki payı çok yüksektir.

               Seçilmiş, üstün bir ırk olduklarına, en günahkar olanın bile cehennemde birkaç gün kalacağına inanırlar. Hiçbir ırkın içinde erimez, özelliklerini koruyarak güçlenirler. Yahudi olunmaz, Yahudi doğulur. Yahudilik anadan geçer. Şu anda İsrail’de 250 bin Yahudi asıllı Kürt yaşadığının bilinmesi gereklidir.

               Bu ırktan çok Peygamber geldiğini, bu ırkın bu Peygamberlere çok isyan ve kötülükleri (öldürme dahil) olduğunu, İlahi kitabımız haber veriyor. Gene Kitabımız da; çok azının doğru yola geleceği, Allahın ayetlerini ucuz çıkar karşılığı sattıkları ve değiştirdikleri, dünya düşkünlükleri, düzenbazlıkları, nankörlükleri örneklerle anlatılır. Kuran’da Peygamberimiz, “çoğundan hainlik görürsün” diye uyarılmaktadır. Bu aynı zamanda (ümmete) bizlere uyarıdır.

               Bu satırları Yahudi düşmanlığı yapılsın diye yazmıyoruz. Düşmanlığa hedef olunmamasını amaçlıyoruz.

               Kendi milletimizin, Kuran’da kötülenen Yahudi karakterini edinmeye başladığını görmek istemesek de, uyanık olmakta Yahudi’nin ilk sırayı kaybettiği düşünülebilir.

Tarih: 07.03.2016 Okunma: 709

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?