Vekil Sebahat’tan TÜSİAD’çı Ümit’e destan yazan bacılar!.. Behiç KILIÇ

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 24.03.2011

Behiç KILIÇ, YENİÇAĞ

Sööle bakalım Alican!..
PKK mahpusluğundan TBMM’ye dalan Sebahat’ın polise tokat küfür saldırması mı önemli?!
Yoksa, “krema kraliçesi” Ümit Boyner’in; “Biz karar verdik ey köleler!.. Bundan böyle Atatürk matatürk yok!.. Türk milleti dalgasını da sona erdiriyoruz.. İşte o kadar..”
Buyruğu mu?!!
Ey halkım!.. (Çağdaş (!) tanımla cemahiriye!!) Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin genel dinamiklerinin içinin boşaltılması sistemli bir şekilde ve kararlılıkla sürmektedir.. İşin en önemli noktasında, Haçlı-uluslararası sermaye uzantısı matbuat görevlidir..
Cem’i cümlemizi efsunlama ile görevli yaygın matbuat, aslında her iki hamfendiye de alkış tutmaktadır!.. (Sebahat haberleri yanıltmasın, aslında onun ve çetesinin propagandası yapılıyor!!) Gelinen noktada da Sebahat’in tutumu daha delikanlıcadır ve  “Irk savaşı” yaptığını beyan edip açık savaşçı olarak icraat halindedir...
Ötekisi, Ümit Abla ise..
“Mal bizim, para bizim, fabrika bizim.. Arpayı biz veriyoruz, kuralı biz koyarız!!” diye Atatürk Cumhuriyetini sonlandırmaktan söz etmektedir!..
Bu bayanın bizim dediği “para” bu milletin doğmamış bebeğinin ipotek edilerek Batılı tefecilere borçlandırıldığı paradır.. (Dünyanın en zenginleridir, kendi ülkesindeki sıcak faizden para bulan Türk (!) zenginleri.)
Her iki değerli bayanın ortak noktaları olan “Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin sonlandırılması!!” mücadeleleri de..
Zaten, kıblelerindeki çok uluslu sermayenin, gücü tutan sermaye ağalarının, yani çağdaş “Haçlı Şövalyelerin” gösterdiği hedeftir..
İşte bu nedenle, “artık tam zamanı” kararlılığındaki “Türk milletini Atatürk’le beraber tasfiye” hareketinde niyetler gizlenmemektedir...
Sömürgeci niyetlerin gizlenme gereği duyulmadığı bu süreçte..
Ümit Boyner, Diyarbakır’da TÜSİAD kurmayları ile Kürtçü kurmaylarla halaya durup Cumhuriyete karşı tepinme  -nispet gösterileri-  sergilerken..
Bu manzaralardan güç alan PKK’lı Sebahat da..
Polis Müdürü üzerinden devlete tokat atabilmektedir.. Çünkü Ümit Ablası, aynı gün Sebahat’a, Abdullah Öcalan’ın taleplerine “olur” diyecek bir “Anayasa (!)”yı müjdelemiştir..
Bütün bu hal ve şerait içerisinde bendeniz; “Valla bu Sebahat bacım az bile yapmış!!” diyemem suç olur..
Çünkü kendileri aslında, devlet millet nezdinde teröristtir!.. Malumunuz, PKK suçlusu olarak hapisteyken vekil seçtirilip TBMM’ye Türklerin üzerine sürülmüştür.. Ona “iyi yapmış” demek, terör ve teröristi övme kapsamına girer ki, adamın yakasına yapışırlar.. Teröriste dokunmayan, polis müdürünü tokatlamasına izin veren devlet gelir taşları bağlar!..
Sebahat, düğün alayı ile PKK hücresinden TBMM’ye giderken de TÜSİAD kendisini alkışlamıştı.. Patronlar âleminin kraliçesi Güler Sabancı’nın PKK partisini kutsayan sözleri google’de duruyor..
Şu anda da İçişleri Bakanlığını yöneten sayın Beşir Bey, polise atılan tokada çok kızmış!.. Bu cemaatle, onların padişahlarına haber göndermek için gizli toplantılar yaparken...
Habur’u eşkıya çetesinin gösteri merkezi haline getirirken, çakalların devletin başına üşüşeceği belli değil miydi!?.
O polis müdürünün suratı, Başkomiser Murat Çetiner’in suratı değildir..
Devletin kalbidir, şerefidir, haysiyetidir..
Paçoz eşkıya kraliçesine Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurunu tokatlatıyorsunuz!..
Avrupa Birliği dayatmaları, uluslararası sıcak para baronlarının istila projeleri uğruna!..
TÜSİAD çanak tutuyor, olan oluyor...

Tarih: 24.03.2011 Okunma: 670

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?