İNSAN DENİLEN ŞEYTAN...93...

Özgür DENİZ - 28.05.2022

Gerçeklerden korkuyoruz kardeşim. Bu yüzden karanlığa gömülen bilgiyle buluşmak istemiyoruz. Gerçekle karşı karşıya gelmeyelim diye köşe bucak kaçıyoruz. Gerçekler bizi bulmasın, biz zaten onu aramıyoruz, o da bize yanaşmasın, bulaşmasın istiyoruz. Bunu fırsat bilen faşist kapitalist şeytani düzenin güçlü ama beyinsiz pezevenk efendileri de bizlerin gerçeklerle aramıza öyle barikatlar koyuyorlar ki istediğimiz şey şak diye oluveriyor, onlar da zaten bizim istediğimizi yaptıkları için farkında olarak ya da olmadan onlara teşekkür ediyoruz hal-i pür melalimizle. Ama ne gariptir ki, biz ne kadar köşe bucak kaçsakta, karanlığa bile saklansakta, gerçek gelip bizi buluyor, kendisini kulağımıza en karanlıkta bile fısıldıyor ve bizi zekâmız mesabesinde rahatsız ediyor. Ama kulağımız duysa da, gözlerimiz görse de, aklımız algılasa da yine de onu kalbimize indirmemekte direniyoruz. Zira kalbimize indiği vakit gece gündüz bizi asla rahat bırakmayacağını, an be an rahatsız edeceğini hatta bizi eyleme sevk edeceğini ve başımızı belaya sokacağını düşünüyoruz. Gerçeklerle yaşamak zor geliyor çünkü sahtekâr dünyada, sahtekâr insanlığın içinde. Öyle bir konfor içinde yaşıyoruz ki, gerçek gelsin konforumuzu bozsun istemiyoruz. Öyle ya bunca servet biriktirmişken, bunca koltukları doldurmuşken, yediğimiz önümüzde yemediğimiz ardımız da iken niye rahatımızı bozalım değil mi şimdi durduk yere? Niye insanlık dünyasında insanca tek bir eylem göremiyorsunuz, münhasıran nutuk, palavra, yalan görüyorsunuz? Alıştığımız konfor bozulmasın istediğimiz için. İnsanlığın ablak suratına bir iki tebessüm ediyoruz, o da hemencecik inanıveriyor, artık ondan sonra yine bildiğimiz yolda gidiyoruz. Zaten insanlıkta yapılan edilen hiçbir şeyi sorgulamıyor, oh ne ala memleket değil mi? Birileri niye öyle yaşıyorlar, ezilen insanlık niye böyle yaşıyor düşünüyor musunuz hiç? İşte bu yüzden öylesi bir yaşamın cenderesinde can çekişiyorsun zavallı ve cahil insanlık. Çünkü hiçbir kimse ezilenler için yani senin için kılını dahi kıpırdatmıyor, kıpırdatacağını söylüyor, kıpırdatıyormuş gibi izlenim yaratıyor ama asla yapmıyor, yine bildiğini okuyor, acı olan da bizim hiçbir şeyin farkında olmamamız ve bize ne söylenirse inanmamızdır. Malız çünkü!

 

EKSTRA:


https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarlar/yilmaz-ozdil/ben-giderim-adim-kalir-dostlar-beni-hatirlasin-7160295/

 

Ya bi git abi ya. Hayali mi konuşuyorsun? Türkiye’den mi bahsediyorsun? Sallıyor musun napıyorsun? Bu ülkede böyle bir şey mi olur abi ya valla komiksin. Bari atacaksan da ufak atta yutabilen de olsun yani. Duymadım, görmedim, bilmiyorum ama mümkün olabileceğine zerre ihtimal vermiyorum. Hadi bakalım illaki ilgili bir haber duyarım. 

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/sosyal-medya-hakan-urala-gecmisini-hatirlatti-z-kusagi-oy-kullanmasin-demisti-546472h.htm

 

Kaç gram zekâ ile söylüyorsun bunları? Ya da zekâdan nasibin var mı? Onu bilelim, ondan sonra sözümüzü söyleriz. O Z kuşağı denilen kuşaktan olduğunu kabul eden tek bir gencin zekâsı ile karşı karşıya gelebilecek yüreğin ve cesaretin var mı? Gerçekten gelebilir misin ve ilkeler çerçevesinde tartışabilir misin? Hatta söylesen keşke, bu ülkeye ve millete hangi faydayı sundun? Zerre kadar kattığın katma değer nedir bu ülkeye? Valla söylemek zorunda kalıyorum, bilakis seni muhatap almak benim için zül ötesi bir şeydir.

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/sedat-peker-erdoganin-abddeki-akrabasi-oldugu-iddia-edilen-kisiyi-paylasti-546189h.htm

 

Ya insanları niye ifşa ediyorsunuz, niye milletin özel hayatına giriyorsunuz, hedef yapıyorsunuz? Yaptığınız suç biliyor musunuz? Ne yani altında ki milyonlarca liralık arabanın reklamını mı yapıyorsunuz? Güya çaktırmadan, paralar nereye mi gidiyor diyorsunuz? Anlamadığımızı mı sanıyorsunuz gizli niyetinizi?

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/erdoganin-eski-doktoru-turhan-comezden-turken-binasi-ile-ilgili-carpici-aciklama--546184h.htm

 

Sana ne abi ya, size ne, amma da taktınız bu işe ya. Buradaki çocukların kendi ülkesi burası, hiç olmadı bankta yatarlar ama orası gâvur ülkesi, orda buradaki gibi yapamazsın ki? Hem burada yurt ihtiyacı mı var ki? Varsa mutlaka biliriz, görürüz zaten. Zaten siz hep olan şeyi yokmuş gibi söylersiniz de mi?

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mhp-genel-baskani-devlet-bahceli-natodan-cikalim-demisti-chp-lideri-kemal-kilicdaroglu-sosyal-medyadan-flas-bir-paylasimda-bulundu-546161h.htm

 

İşte meydan hodri meydan diyorsunuz yani. Lafla olmaz eylem gerekli diyorsunuz yani. Buyurun yapalım. Korkacak bir şey yok. Ülkemizden hep beraber def edelim bu melunu diyorsunuz yani. Evet, bence tek vücut olunursa bu NATO denilen melundan koparız, ülkeden de atarız diyorsunuz yani.

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/arinctan-bahceliyi-cok-kizdiracak-aciklama-546133h.htm

 

Sizi kim ciddiye alıyor? Gerçekten etkili olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Allah bir diyorsanız tamamdır evet biz de diyoruz. Bizler kimleri ciddiye alacağımızı çok iyi biliriz. Aklı olanları, zekâsını kullananları, vicdanı olanları, hakikati doğuşundan batışına dek şiar edinenleri dikkate alırız. İlkeli olanları, değeri olanları, insanlık çizgisi üzerinde duranları, boş konuşmayanları, lafla değil eylemle var olanları dikkate alırız. 

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ispartadaki-konseri-ahlaksizliga-ozendiriyor-iddiasi-ile-iptal-edilen-sarkici-melek-mossoya-unlulerden-destek-yagdi-546059h.htm

 

Yaşasın özgür dünya diyorsunuz yani öyle mi? Şimdi özgürlük yok mu bu ülkede yani? Ne demek istiyorsunuz siz? Bir daha bu ülkede özgürce yaşamak, konser vermek, türkü dinlemek ve söylemek hayaldir mi demek istiyorsunuz? Bir daha bu ülkede gönlünüzce yaşamak mümkün değildir mi demek istiyorsunuz? Yani kültürel faaliyetler artık bitmiştir mi demek istiyorsunuz? Bitsin, sizde dağlara taşlara vurun, gidin piknik yapın deniz kenarında. Biraz da dini yaşayın be ölür müsünüz? Şimdi de bu din mi diyeceksiniz de mi? Din karanlık mı diyeceksiniz de mi? Din ahlak bekçiliği yapmak mı diyeceksiniz de mi? Derseniz deyin bana ne?

 

https://www.medyatilkisi.com/melek-mossonun-yerini-seda-sayan-aldi

 

Ahlaksız Melek Mosso yerine ahlaklı Seda Sayan sahne alacak. Haber bu. Net bir bilgim yok. Ama göreceğiz.  Gerçekten böyle bir şey olursa tarihte ilk olur. Şahsen helal olsun der alkışlarım. Ama şunu söyleyim, bir Melek Mosso’yu bir milyon Seda Sayan’a tercih ederim. Kadında ses var, duygu var kardeşim bir defa. Ahlak mevzuu ise derin mevzu. Ahlak nedir, ahlaklı kimdir, ahlaksız kimdir bir gün elbet konuşuruz.


https://www.korkusuz.com.tr/bakan-nebati-gun-sayiyor-olabilir.html

 

Abi böyle yazılar yazmayın ya. Nasıl bir yazı bu?


Tarih: 28.05.2022 Okunma: 189

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?