İNSAN DENİLEN ŞEYTAN…81…

Özgür DENİZ - 14.05.2022

Ey insançocukları! Sizleri yönlendirenler, sizlerin hayatlarınızı çalanlar, doğuştan verilmiş haklarınızı gasp edenler, topraklarınızı kirletenler, sizleri birbirinize düşman edenler, sizlerin aranızı kalın duvarlarla örenler, sizleri sınıflara ayırıp paramparça edenler, mülkünüzü inhisarlarına geçirenler, onurlu yaşamak hakkınızı ve yaşamak sevincinizi zehirleyenler, devletinize musallat olanlar, kaynaklarınızı aralarında paylaşanlar, sizleri karanlık zindanlarda tutsak kılanlar faşist kapitalist şeytani küresel sistemin güçlü ama beyinsiz pezevenk efendileridirler. Bu yüzden bunları çok iyi tanımalısınız. Sözlerini can kulağı ile dinlemeli ve her cümlelerinin çözümlemesini saf akılla yapmalısınız, her duygularının size nasıl ulaştığını ama kaynağından nasıl çıktığını çok iyi duyumsamalısınız. Sizleri öyle bir yönlendiriyorlar ki farkında bile olmuyorsunuz. Dizilerle, filmlerle, köşe kadılığı yapan kiralık kalemlerle, aydın denilen karanlık ve kiralık tiplerle, akademisyen denilen zımbırtılarla ve her türlü araç gereçle sizleri öyle bir yönlendiriyorlar ki zımnen, fakrında bile olmuyorsunuz, ayakta uyuyorsunuz. Aklınızı kullanın aklınızı. Uyanın, uyanın ey insanlar. Kendiliğinizden bunların kirli, kanlı ve karanlık düzenlerinin akışına kapılıyorsunuz. Oysa durup düşünebilseniz, her şeyden şüphe edebilseniz, sorabilseniz ve sorgulayabilseniz, gerçekler apaçık olarak önünüze serilecektir ama bunu yapmayı beceremiyorsunuz. Gerçekten çok aptalca yaşıyorsunuz. Kafanızı asla ve kata çalıştırmıyorsunuz. Her şeye hemen inanıyorsunuz, inanmaya teşnesiniz. Peki, niye beceremiyorsunuz aklınızı kullanmayı ve gerçekleri görmeyi? Çünkü beceriksizsiniz ya da cahil kafalarınız durumu idrak edemiyor yahut işinize öyle geliyor. Ama dillerinize bakılırsa da her şeyden şekvacısınız. Hem dosdoğru olmuyorsunuz hem de şekvacı oluyorsunuz, peki burada şeref nerededir, onur nerededir, ilkeli duruş nerededir, namusluluk nerededir? Demek ki hayaliniz yok, düşleriniz yok, onurlu yaşmak diye bir kavganız yok, yaşamak sevincini duyumsamak arzunuz yok ama tüm bunlar sizde varmış gibi sahtekârlık yapıyorsunuz. Ama hiçbir istek, sahtekârlık yaparak gerçek kılınamaz ki. Hiç mi sormuyorsunuz kendi kendinize bu dünyada niye varım diye? Ot gibi yaşamak için mi, it gibi başkaları adına havlamak için mi, mal gibi güdülmek için mi varsınız hiç mi kendi kendinizi sigaya çekmiyorsunuz? Yani biriktirdiklerinizi nereye kadar ve ne kadar biriktirebileceksiniz ki? Biriktirmek mi şeref katar yaşamınıza yoksa onurlu bir insan olarak yaşamak adına kavga vermek mi? Mezar taşınıza ne yazılsın istersiniz? İtti mi yoksa yiğitti mi? Hangisi uğrunda ve yolunda yaşamaya değer yaşam? Tercih, karar, kader sizin!


EKSTRA:


https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarlar/soner-yalcin/mujel-adli-kedi-7131528/


Filhakika haklısın ama başka detay duygular ve düşünceler de var abi. Ki, kahir ekseriyette kinden değil abi böylesi durumlardan tiksindiğinden, iğrendiğinden kızıyor. İlkesiz insanlarda onur olmayınca onlar adına başkaları onların düştüğü durumu kusuyor sadece. Bendeniz şahsen iğreniyorum, tiksiniyorum, insanda zerre kadar da olsa onur, şeref, namus, haysiyet, kişilik, karakter olur yani. Sana kesinlikle katılıyorum ama ne bileyim çukur insanlarında hadlerini bilmeleri, birazcık yüzlerinin kızarması için toplumun onların yüzlerine tükürmesi lazım. Toplum da cahil olunca, onlarda da kızaracak yüz olmayınca, böylesi bir durum ortaya çıkıyor.


https://www.medyaradar.com/unlulerden-melis-sezene-destek-ahmet-cakara-tepki-yagdi-ahlak-bekciligi-yapan-ahlaksizlar-fotogaleri-2085918


Cinsellikle uğraşacağınıza, gidin asli işinizi yapın. Sizin göreviniz yoksulluğu yok etmek, kaynakların eşit dağılımını sağlamak, insanların insanlık onuruna layık yaşamak haklarını teslim etmek. Vekillik yapmışsınız, ne yaptınız bugüne kadar insanlık adına, Türk Milletinin evlatları adına ve dahi insanlık için? Kul hakkı yiyenlere başkaldırdınız mı? Vatanınızı gerçekten ama gerçekten savundunuz mu yani vatanınız için emperyalistlerle ve uşaklarıyla onurluca savaştınız mı? Hayır, yapmadınız demiyorum, yaptıysanız ispatını istiyorum. Önce ödevinizi layıkıyla yapın sonra milletin giyimiyle kuşamıyla uğraşın. Sizin ödeviniz millete ahlak vermek değildir. Hayır, gerçekten ne yaptınız bugüne kadar? Tek bir örnek verin lütfen, yemin ediyorum merak ediyorum. Şöyle bu vatan, bu millet ve insanlık adına adınızın anıldığı yüce bir eylem söyleyin. Mesela; işte şöyle şöyle yaptım, kul hakkı yiyenlere meydan okudum, yoksulluk nasıl yok edilir üzerine proje ürettim, barışın, kardeşliğin, hürriyetin temini için şu şu şu eylemleri yaptım deyin. Lütfen buyurun kötü bir şey söylemiyorum, kötü bir şey istemiyorum. Lütfen buyurun.


https://www.korkusuz.com.tr/elinizi-tutan-mi-var.html


Abi ne diyorsun ya, şok oluyorum, nasıl şeyler yazıyorsun böyle, ayıp ama.


https://www.korkusuz.com.tr/suleyman-soylu-okur-da-ders-alabilir-mi.html


Abi nerden buluyorsun bu mektupları ya? Sayende İsmet Paşa’yı da öğreniyoruz. Ama nasıl bir yazı bu böyle abi ya?


https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarlar/necati-dogru/ne-yaparsaniz-yapin-aziz-nesin-hakli-cikar-7131448/


Abi nasıl şeyler yazıyorsun böyle ya, ayıp olmuyor mu ama?

Tarih: 14.05.2022 Okunma: 184

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?