İNSAN DENİLEN ŞEYTAN...79...

Özgür DENİZ - 12.05.2022

Faşist kapitalist şeytani küresel sistemin güçlü ama beyinsiz pezevenk efendilerinin eliyle öyle bir düzen kurulmuş ki bu dünyada, soysuz insanlar baş tacı olmuş, namuslu insanlar ise ayaklar altına düşmüş. Namusluysanız hapı yutarsınız, soysuzsanız tüm kapıları tutarsınız. Pislikseniz bulaşırsınız diye korkulursunuz ve işinizi görürsünüz her yerde, temizseniz bulaştıracağınız bir şeyiniz olmadığı için her kapıdan kovulursunuz, işinizi yaptırmak için canınızı çıkarırsınız adeta. Yani namusluysanız cehennemi yaşatırlar size, hakkınızı alamazsınız, kapılar yüzünüze kapanır, işiniz daima ertelenir, söyleyecek sözünüz olmaz. Ama soysuzsanız daha siz yola çıkmadan yolunuz temizlenir, nohut tanesi kadar çakıl taşı bırakmazlar o yolda yani dünyada cenneti yaşarsınız. Dünyanın hangi köşesine baksanız meriyette olan düzenlerin hepsi böyledir. Efendiler ulaşılmaz yerlerdedir, köleler ayaklar altındadır. Efendiler dünya nimetlerinin içinde adeta yüzerler, köleler ise hiçbir nimetin ne kokusunu alabilirler ne de tadını tadabilirler. Hiç ama hiçbir şey sizin için yapılmaz. Size düşen münhasıran acı, yoksulluk, sefalet, ıstırap, felakettir. Bu gerçek bu dünyanın ölümsüz gerçeğidir. Gözlerimiz gerçekten görüyorsa, zekâmız gerçekten işlevselse, kalplerimiz gerçekten hissediyorsa bu gerçeği net olarak müşahede ederiz. Devlet sizin adınıza yönetilmez, kaynaklar sizin için kullanılmaz, koltuklar sizin için münhal durumda bırakılmaz, lüks yerler sizler için açılmaz, sizler önemli konuma malik hiçbir yerden hiçbir şey alamazsınız, sizin için konuşmaz diller ve sizin için yürümez ayaklar, kanunlar sizin için tanzim edilmezler. Siz şükretmek ve sabretmek için yaşarsınız, yaşadığınız her şey kaderin size biçtiğidir. Münhasıran malum pezevenklerin keyifleri için yapılır ne yapılırsa. Devlet denilen yapının tüm düzenekleri onlara göre dizayn edilir. Politikacılar onlara göre intihap edilir, köşe kadıları onlara göre intihap edilir. Muayyen yerlere yerleştirilecek olanlar onlar için intihap edilir. Çünkü intihap edilecek tek bir kimse müesses nizama mugayir tavırlar içinde olmamalıdır. Belki farklı kulvarlardaymış gibi bir izlenim verebilirler ama ne kadar da farklı kulvarlarda at koşturuyorlarsa da, atlarını daima büyük düzenin efendileri için koştururlar, koşturmak zorundadırlar. Yani farklı görüntülere aldanmayın, görüntünün ardındaki yüzler aynıdır zira. Ya gerçeği aramak, bulmak, görmek, anlamak zorundasınız ya da köle gibi, kul gibi, köpek gibi yaşamak ama insan gibi yaşadığınızı sanmak zorundasınız. Üçüncü bir opsiyonu yoktur bunun.

 

ARTIK HAYAL BİLE DEĞİL

 

Emrolunduğun gibi dosdoğru ol! Geçelim! Artık, faşizmin sütanneleri ve kapitalizmin ateş taşıyıcıları olan bankalar, tüm insanlığı tedricen ve çaktırmadan kendilerine mahkûm kılmışlardır. Sessiz ve derinden giderek hedeflerine mülaki olmuşlardır. Bundan böyle, insanlar ömürlerini bankalara ipotek etmek zorundadırlar, bir şeye sahip olmak istiyorlarsa, o da kolay değil, güçleri varsa. Çünkü ödeme gücün yoksa, bankada yüzüne bakmaz. O vakit hayalin ölmüştür, umudun tükenmiştir, yaşamakla ölmek bir olmuştur. Faiz artık kader olmuştur bu topraklarda, kurtulmak kabil-i mümkün değildir, gerisi laf-ı güzaftır. Bir şey almak istiyorsan bankadan başka çaren ve kurtuluşun yoktur. Yalansa, yanlışsa insan evladı gibi çıkıp yalanlayıp, yanlışlayacaksın, martaval okumayacaksın. Yalanla, yanlışla işim olmaz. Artık bu ülkede bundan böyle memurun, emeklinin, asgari ücretlinin, alın teri ve emeği ile yaşayanın ömrünün sonuna kadar asla ve kata ev alamayacağı, araba alamayacağı hatta bunların hayalini bile kuramayacağı, ikisini bir arada almasının zaten hiçbir şekilde mümkün olmadığı (((hele bankaya bulaşmadan zaten almasının asla ve kata mümkün olmadığı, bulaşsa da mümkün olmadığı, faraza mümkün oldu diyelim, bankaların kölesi olmadan mümkün olmayacağı))), ev ya da arabadan birini bankayla alabilen olursa da alanın insan gibi yaşamaktan mutlak olarak mahrum kalacağı ve ömrünü sürünerek yaşamaya mahkûm olacağı muhakkaktır. Başka bir nüans söyleyeyim; bahusus bu ülkede İslam’ı din bilipte Muhammedi yaşamak isteyen var ise, var mı bilmiyorum ama var ise, hiçbir şey alamayacak artık. Artık bu ülkede her şey ama her şey kompradorlar içindir, yaşayanlar onlardır, eğlenenler onlardır, yiyenler onlardır, gülenler onlardır. Geri kalan herkes köledir ve köle gibi yaşamaya mahkûmdur. Aksini söyleyen iddiasını ispatla mükelleftir. Artık kapitalizm tüm insanlığı köleleştirmiştir ve kendisinden başka çare bırakmamıştır, kaçılabilecek tüm delikleri kapatmıştır. Elbette bu demek değildir kapitalizme teslim bayrağı çekmeliyiz, hayır bu hiçbir zaman olmayacak. Yine insan olacağız, insan gibi yaşayacağız, insan gibi savaşacağız.


EKSTRA:

 

https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarlar/yilmaz-ozdil/2023te-yerli-ve-milli-netflix-yapcaz-7127015/?utm_source=yazardetay&utm_medium=free&utm_campaign=dahafazlahaber

 

Yaparlar abi yaparlar, yapamazlar mı yani?

 

https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarlar/soner-yalcin/yeter-artik-yaziktir-7127008/

 

Yetmez abi yetmez.

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/lemandan-ekrem-imamoglu-kapagi-540678h.htm#3

 

Evet, ayağınızı kaldırınız başkan bey, üzerine bastınız. Ya artık bu ülkede yanlış yapanlar her zaman takdir görmeyeceğini anlasın bir kerede, bunu onlara hatırlatmak zor mu? Ben istediğim gibi yaşarım, her devirde de itibar görürüm anlayışı bitsin artık. Biz bunu istiyoruz.

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpli-sahis-luks-otomobilinden-muhaliflere-tehdit-yagdirdi-reis-parmagini-oynatirsa-cehennemi-yakariz-540564h.htm

 

Ya burası bu adamın vatanı, ülkesi, devleti, size ne, kıskandınız mı? Bendeniz şahsen bu adam parti kursa oy veririm, çünkü bunun dünyasında yaşamak istiyorum. Ne güzel dünya işte, nasıl da konuşuyor abimiz, siz böyle konuşabilir misiniz? Nerdeee, o kadar zekâ mı var sizde? Hem ne güzel işaret yapıyor adam görüyor musunuz, ne güzel söz söylüyor, siz yapabilir ve söyleyebilir misiniz böyle? Yoksa siz Allahuekber sözüne düşman mısınız, yo yo siz din düşmanısınız de mi?

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/meral-aksener-canli-yayinda-acikliyor-540503h.htm

 

Şükretmek kötü bir şey mi Sayın Başkan? Siz de din sahibisiniz bilmeniz lazım bunları.

Tarih: 12.05.2022 Okunma: 315

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?