İNSANLIĞIN ÖZ-ELEŞTİRİSİ...297...

Özgür DENİZ - 20.11.2021

Bakınız, bunların yani arka planda en büyük efendilerin, ön planda ise tüm taraflarıyla küçük kuklaların, bugün yarattıkları düzenin, geçmişte ki bedevi düzeninden bir gram farkı yoktur. Muhtelif tüm fraksiyonların ve kliklerin yönetim erklerinin her biri kendi görevlerinin farkında olarak görevlerini yapmaktadırlar ve insanı her yönden ama her birisi bir yönüyle kuşatmış bulunmaktadır. İnsanlık bunların tazyikatları karşısında naçardır, insanlığın eli ayağı hatta gözü bağlıdır. Yemin ederim insanlık netameli bir kumpasın etkisi altındadır. Söyleyeyim sizlere, bugün Hz. Muhammed çıkıp gelse ve dini yeniden anlatsa, yemin ederim bunlar O’nun anlattığı dine inanmazlar hatta bugün O’nun anlattığı dini yaşamak isteyenler olsa O’nun dinini yaşatmazlar ve tıpkı o günkü karşı çıkanlar gibi karşı çıkarlar. Peygamberi görünce kaçarlar. Köleleştirdikleri insanlarla aynı sofraya oturmazlar, kız çocuklarını diri diri toprağa gömerler, faizden vazgeçmezler, putlarına koşarlar. Yoksullarla aynı sofraya oturunca itibarlarının kaybolacağını düşünürler. Zaten bunlar nezdinde itibar demek güç demek, masa demek, kasa demek, nisa demek. Kendilerinden güçsüzleri tahkir ve tezyif etmekten hicap duymazlar, her şeyi kendilerine layık görürler. Emeği iç etmekten zerre sıkıntı duymazlar. Sömürmeye hakları olduğunu düşünürler. Bakınız bu düzen bozuk bir düzen. Bu düzen kahpe bir düzendir. Bu düzen insani değildir. Bu düzenin ahlakı ve adaleti yoktur. Vicdanı ve insafı yok, merhameti yoktur. Aklı, izanı, mizanı yoktur. Bu düzen soysuz bir düzendir. Soysuzlar çetesinin daima kazandığı ama halkın an be an kaybettiği bir düzendir. Bu düzen sömürü düzenidir. Faizci, köleci kapitalist bir düzendir. Terin, yaşın, kanın, emeğin acımasızca soyulduğu, sömürüldüğü bir düzendir. Emekçilerin omuzlarına basılarak yükselinen bir düzendir. Çarkının dişlileri acımasızdır, kodamanlardan yana döner. Kodamanlar bu düzende hiçbir zaman kaybetmezler, çünkü kaybetmeyecekleri şekilde anlaşma yaparlar. Pazarlık yaptıkları meta hiçbir zaman değer kaybetmez, bilakis her daim değer kazanır, meta değerlendikçe bunların kazançları tekasür eder. Sizler, ne zaman, bu düzenin çarkının dişlilerinin sizlerden yana döndüğüne şahitlik ettiniz? Lütfen aklediniz ve sağlam, sahici, nesnel doğal gözlemler yapınız.

 

EKSTRA:

 

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/soner-yalcin/dava-adami-6777060/?utm_source=yazardetay&utm_medium=free&utm_campaign=dahafazlahaber

 

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/soner-yalcin/tanri-oldu-6775030/?utm_source=yazardetay&utm_medium=free&utm_campaign=dahafazlahaber

 

Hayret ediyorum. Yani seni anlayamıyorum bayım. Nedir bu yazılar böyle?

 

https://artigercek.com/haberler/diyanet-antalya-da-luks-tesiste-iki-hafta-kamp-kurdu

 

Ne yani kodamanların lüks ve konforlu yaşam hakkı var da, diyanettekilerin yok mu, onlar insan değil mi bayım? Diyanet olduğu için sefil mi yaşasınlar? Baldız derler kızarsınız, karides dersiniz kızarsınız, şunu derler kızarsınız, naspınlar bu insanlar ya? Kul hakkında konuşsunlar, adaleti, ahlakı, yolsuzluğu, haramı helali konuşsunlar diyorsunuz. Belki de zamanları yoktur insanların, yani bu konuları konuşmak bir iki saatlik iş mi?

 

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/necati-dogru/lira-eriyor-nicin-6776994/

 

Saçmalıyorsun bence. Hangi ülkedeymiş bu olup bitenler bayım?

 

https://www.korkusuz.com.tr/dolar-12-5.html

 

Amma sallamışsın be bayım. Her harfi yanlış. Okuyanlar zaten görecektir, biz mal değiliz bayım.

 

https://odatv4.com/siyaset/yine-bombaladi-221886

 

Niye cebinize dolarları koysunlar ki? Kimse dolarını çöpte bulmadı. Zaten on binleri koyuyorsun cebine vekil bey.

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/chpli-agbabadan-olay-aciklama-kur-artisindan-zengin-olan-milyonerler-kim-487991h.htm

 

Ne kadar boş işler, ıvır zıvır şeyler. Din elden gidiyor, vatan bölünüyor beyim, siz neyden bahsediyorsunuz. Dünyadan haberiniz yok.

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/almanyada-ditib-koln-merkez-camisine-kundaklama-girisimi-488009h.htm

 

Annah, gördünüz mü, camilerimizi yıkacaklar, Kur’an’ımızı yakacaklar, dinimizi ortadan kaldıracaklar, vatanımızı bölüp bayrağımızı indirecekler. Bi de kalkmışsınız dolardan falan bahsediyorsunuz, yoksulluktan, yolsuzluktan bahsediyorsunuz, vatanın peşkeş çekilmesinden bahsediyorsunuz, mal mısınız oğlum siz? Ulan Haçlılar neler yapıyorlar görmüyor musunuz? Ey millet! Duyunuz, görünüz, siz boşverin boş konuşanları, bakınız dinimize saldırıyorlar, yarın vatanımıza da saldıracaklar, bu Hanslara güvenmeyin ha. Asgari ücretmiş, maaşlarmış, açlıkmış, bu ne lan, masallarla iştigal edecek zamanımız yok.

 

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/turkiyenin-gizli-derin-yazari-fikret-bila-faiz-kararinin-arkasindaki-hesaplanan-son-noktayi-acikladi-herkes-bu-sorunun-cevabini-merak-ediyordu-487883h.htm

 

Gerçeklerden kopuksunuz bayım. Bunlar birer fantezi. Susmayacak. İnmeyecek. Bölünmeyecek. Aslında demek istiyorsunuz ki; yoksulluğu artıracaklar, insanlar zaten borçlular, bu arada sürekli dinden, imandan, vatandan bahsedecekler, yoksul insanlar korkak olurlar, onlarda dinim elden gidecek, vatanım bölünecek hatta borçlarım ne olacak diye korkacaklar ve iktidarı devam ettirecekler. Sizi gidi sizi, ne kurnazsınız lan siz. Bu vatanın kafalarından zekâ, göğüslerinden iman fışkıran İslamcı ve Milliyetçi gençleri bu tezgâha gelirler mi hiç? Hele bi de Haçlı keferesinin zehirlenmiş oklarla tertip edilmiş kirli senaryolarını görüp, Osman’ın nasihatlerini dinliyorlar, size mi inanacaklar?

Tarih: 20.11.2021 Okunma: 244

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?