İNSANLIĞIN ÖZ-ELEŞTİRİSİ...295...

Özgür DENİZ - 18.11.2021

Bakınız, bizleri, bazı değerleri bahane kılarak hatta kullanarak, ortaya sürerek ayırabileceğinizi düşünüyorsunuz (((ortak dilimizi, ortak dinimizi, ortak vatanımızı, ortak şahsiyetlerimizi, ortak tarihimizi, ortak kültürümüzü vs.))) hepiniz birden (((politikacılar, alimler, aydınlar, kompradorlar, şeyhler olarak))) ama her biriniz ayrı kanallardan, ayrı yöntemlerle. Velakin beceremeyeceksiniz. Bir gün, narkozlayıp uyuttuğunuz insançocukları uyanacaklar ve görecekler gerçekleri, tanıyacaklar sizleri. Kirli emellerinizin ne olduğunun farkına varacaklar ve mutlaka birleşecekler ve birleşik güçleriyle tenekeden saltanatlarınızı yerle yeksan eyleyecekler. Her şeyi asli kaynağından öğrenecekler. Sürekli kendisiyle aldattığınız ve kendisini yedirdiğiniz şeylerin kabuğunu sizlere bırakıp özünü alacaklar. Hani Mevlana demişti ya; biz dinin özünü aldık, kabuğunu köpeklere attık diye, işte o misal her şeyin özünü bulup çıkaracaklar ve kendisiyle aldattığınız kabukları sizlere bırakacaklar. Nasıl olupta sizlerin orada olduğunuzu ama kendilerinin şimdiki yerde bulunduklarını sorgulayacaklar emin olun. Nasıl acımasız bir tezgah kurduğunuzu ve bir tezgahta başlarına bin çorabı nasıl ördüğünüzü ihsas edecekler hatta bizatihi müşahede edecekler ya o gün onların karşılarında nasıl durabileceksiniz, kendinizi neyle ve nasıl savunacaksınız? Hayır, bunu yapamayacaksınız, hesap veremeyeceksiniz ve adil bir şekilde yargılanacaksınız, adil yargılama yapıldığı için merhamet edilip affa mazhar olamayacaksınız. Adaletin özüyle yargılanacak, hesap vereceksiniz ve o hesap öyle bir hesap olacak ki ananızdan doğduğunuza pişman olacaksınız, nedametiniz fayda etmeyecek. Evet, sizlerde olmayan vicdan bizlerde var ama aynı zamanda sizlerde olmayan akılda var bizde ve o aklın gereğidir adil davranmak ve alınan kararı icra etmek. Velâkin söylediğimiz gibi sınırı aşmadan nedamet getirmeniz ayrı bir mevzudur ve zamanında nedamet affı celbedebilir. Bakınız sizler nasıl sabırsızsanız, bizler o kadar sabırlıyızdır ve sabırlığı insanların ağır ağır büyüyen öfkelerinin ne denli korkunç olduğunu kestiremezsiniz bile emin olun ama sabrımız taşmasın yeter ki. Sakın sabır taşını çatlatmayın. Emin olun taşan coşkun selin önünde sağlam durabilecek hiçbir set yoktur.  

 

EKSTRA:

 

https://www.korkusuz.com.tr/millet-ittifakina-mektup-var.html

 

Harf harf okudum handiyse hatta bir daha okudum iyice idrak etmek için. Cerbeze yapıyorsun bayım. Kimseyi kandıramazsın. Ezan susmayacak, bayrak asla inmeyecek, vatan zaten bölünmeyecek.

 

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/soner-yalcin/parti-farki-yok-6772916/

 

Güya fikir yazıyorum, analitik düşünüyorum, çözümleme yapıyorum, gerçeklere dokunmaya çalışıyorum diye cerbeze yapıyorsun. Ama yemezler, din düşmanlığı yapıyorsun, vatan hainliği yapmaya çalışıyorsun. Hiç bölünmekten bahsetmemişsin, Allah dememişsin ne oluyoruz? Ama biz yutmayız bayım, vatan bölünmez, ezan susmaz, bayrak inmez.

 

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/yilmaz-ozdil/ekonominin-kitabi-6772969/?utm_source=yazardetay&utm_medium=free&utm_campaign=dahafazlahaber

 

Boş konuşuyorsun. Bir cümlesi bile doğru değil. Bizi mal, angut, ahmak, geri zekâlı, salak, odun, sekter, alık, bön, öküz, sığır zannediyorsun de mi? Hiç merak etmeyin, vatan bölünmeyecek, bayrak inmeyecek, ezan susmayacak bayım.

 

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/tl-serbest-dususte-dolarda-rekorlar-devam-ediyor-6773410/

 

Dünyanın en büyük yalancısısınız. Ben niye göremiyorum böyle bir şeyi? Kim dedi doların yükseldiğini? Uluslararası ekonomik şebekenin taşeronusunuz. Dolar yükselmişte, Türk Lirası değer kaybetmişte, hayat zorlaşmışta, hem de dindar ve vatanseverlerin egemenliğinde. Mümkün mü lan bu? Geçin bunları beyim, yemeyiz bunları. Bizi mal mı sanıyorsunuz siz? İnadına vatan bölünmeyecek, bayrak inmeyecek, ezan susmayacak işte, çıldırın. Sanki dolarla yaşıyorsunuz, yiyip içiyorsunuz. Sanki doğalgaz, elektrik, su dolarlaymış gibi boş boş konuşuyorsunuz.

 

https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/necati-dogru/kitabin-adi-husnukuruntu-6772810/

 

Sanki çok akıllısınız da akıl dağıtıyorsunuz. Aklınızı kendinize saklayınız bayım. Arka plandaki düşüncelerinizi bilmiyorum sanmayınız. Ülkenin kötüye gitmesini, batmasını istiyorsunuz. Ülkeyi işgal etmek istiyorsunuz. Çok büyük yalancısınız.

 

https://onedio.com/haber/akp-li-vekil-nergis-asgari-ucret-ne-kadar-olmali-sorusuna-gulerek-bilemiyorum-onu-dusunenler-dusunsun-dedi-1017379

 

Ya ne kadar garip varlıklarsınız siz. İnanan birisi olarak Allah yardım etsin demiş. Ne yani ne diyecekti, neresi yanlış? Milyonlarca asgari ücretliyi kendisi mi beslesin yani?

Tarih: 18.11.2021 Okunma: 341

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?