SORGULAMAK ZORUNDAYIM...

Özgür DENİZ - 05.02.2018

Münhasıran merak ettiğim için soruyorum. Gerçekten merak ediyorum. Yüce Türk Ordusu kimin adına mücadele ediyor? Bir mücadele veriyor değil mi? Nihayetin de silahın sahibi olan ve askerlerden müteşekkil bir ordu yani, elbette silahlı bir mücadele veriyor ve verecek. Ya aktif mücadele veriyor ya da pasif mücadele veriyor. Bu mücadelesinde herhangi bir insanı, öylesine, sudan sebeplerle, başkalarının hesabına vurur mu? Ya da nefsi hesaplarla vurur mu? Kendi örgütü varda onun için mi mücadele ediyor? Ya da emperyalistler hesabına mücadele eden bir silahlı örgüt müdür Türk Ordusu? Ama bir bakıyorsunuz en ufak bir şeyde büyük gürültüler koparılıyor. Düşünceniz umurumda değil, ne düşünürseniz düşünün, nasıl düşünürseniz düşünün, niye düşünürseniz düşünün, buyurun düşünün. Yani ne yapmasını istiyorsunuz Türk Ordusunun? Durduğu yerde dursun mu? Silahını beline sokup, oturduğu yerde otursun mu? Üzerine düşen görevi ihmal mi etsin? Ya da kendisine önerilen her şeye evet deyip boyun mu büksün? Geçelim!

 

Türk Ordusunun karşısın da bir örgüt var mı? Var değil mi? Bu örgüt kimin adına mücadele ediyor? Yani örgütte bir mücadele veriyor değil mi? Nihayetinde onda da silah var. Ama o bir örgüt. Terörist örgüt. Masumları acımadan katleden bir örgüt. İnsanlıktan çıkmış ve vahşileşmiş bir örgüt. Güya kendileri adına mücadele verdiğini söylediği insanları bile zerre acımadan katleden silahlı bir terörist örgüt. Böyle midir? Aksi nedir buyurun söyleyin, ikna edin, eyvallah edelim. Nefsi hesaplarla katlediyor mu? Evet. Emperyalistler adına katlediyor mu? Evet. Silahını emperyalistler veriyor mu? Evet. Parası emperyalistlerden mi? Evet. Koruması emperyalistlerden mi? Evet. İstihbaratı emperyalistlerden mi? Evet. Ama terörist örgütler adına gürültü koparıldığını hiç duymadım? Yanılıyorsam hüccet gösterilebilir? Yani vursun mu masum insanları, teröristler? Bitevi tüm güzellikleri katletsinler mi? Doğru durun dendiği zaman, denileni yapmak yerine vursun mu? Teslim olun çağrısına silahla mı karşılık versin ve buna karşı Türk Ordusu eyvallah mı etsin? Geçelim!

 

Gelelim sadede: Türk Ordusuna matuf olarak büyük gürültüler koparılmasına mukabil niçin teröristlere karşı tek bir söz edilmez? Niçin masumları katlettiği için en ufak bir uyarı bile yapılmaz? Niçin lanetlenmez yaptıklarından dolayı teröristler? Yani Türk Ordusu haksız, terörist örgüt haklı mı? Türk Ordusu haksız bir mücadele veriyor da, terörist haklı bir mücadele mi veriyor? Yani Türk Ordusunun kendi vatanı için mücadele vermesi büyük yanlış ama teröristin, emperyalistlerin kanlı, kirli, karanlık emelleri adına verdikleri mücadele çok doğru öyle mi? Kafanızda ki ve kalbinizde ki duyguyu ve düşünceyi gerçekten merak ediyorum. Olabildiğince sarih, beliğ ve net olunuz lütfen. Hayır, istediğiniz gibi düşünebilirsiniz ama düşüncenin namusuna sadakatli olmalısınız. İnsanlığa sadakatli olmalısınız. Haysiyet, hassasiyet, hissiyat çerçevesinde hareket etmelisiniz. Dürüst olmalısınız dürüst! Beni daha ağır konuşturmayın. Türk Ordusu, benim, senin, onun, bunun, şunun, bizim, bu toprakların her metrekaresinde yaşayan her bir kişin namusudur, şerefidir ve namusumuzu, şerefimizi korumaktadır. Yüce Türk Ordusu bu milletin ordusudur ama terörist, şeytanın maşasıdır, uşağıdır, kuklasıdır. Türk Ordusu insanlığı yaşatmak için vardır, terörist insanlığı yok etmek için. 

Tarih: 05.02.2018 Okunma: 770

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?