MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KUTLUYORUM

Nazmi HİSARLI - 28.09.2017


Dünyada ve ülkemizde iyi şeyler de oluyor. Bunların başında tenis sporu etkinlikleri geliyor. Uluslararası turnuvaları Sports Tv ve Eurosport’tan takip edebilirsiniz.

Dün akşamki (27 Eylül) Kanal58 haberlerinden öğrendiğimize göre, Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi de kendi çapında bir turnuva düzenlemiş. Kadın-erkek ayrımı yapmadan, vatandaşları,  bilhassa gençleri teşvik etmeye yönelik bu turnuvayı düzenleyenleri, başta belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu olmak üzere yürekten tebrik ediyorum.

Herkesin katılabileceği, birkaç kategoride para ödüllerinin verileceği turnuva hakkında, 0531 082 39 54 numaralı telefondan bilgi alınabilir, başvuru yapılabilir.

Güzel, neşeli, başarılı bir turnuva olmasını diliyorum.

 

x   x   x

    İşte merkezefendi Belediyesi’nin işgili duyurusu:

Merkezefendi’de Tenis Turnuvası Heyecanı Başlıyor


    Merkezefendi Belediyesi Tenis Turnuvası Sonbahar Kupası heyecanı başlıyor. Servergazi pazaryeri tenis kortlarında düzenlenecek olan turnuvaya son katılım 5 Ekim 2017 olarak açıklandı.


Spora ve sporcuya her daim destek veren Merkezefendi Belediyesi, Denizli’de yeni bir heyecan yaşatmaya hazırlanıyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi Tenis Turnuvası Sonbahar Kupası düzenlenecek. Katılımın ücretsiz olacağı turnuva 7 Ekim Cumartesi günü başlayacak. Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Servergazi pazaryeri tenis kortlarında düzenlenecek olan turnuvaya son katılım ise 5 Ekim 2017 olarak açıklandı. Turnuvada 3 kategoride mücadele edecek tenisçilerden birinci olanlara 1000 TL’lik, ikincilere 500 TL’lik, Üçüncülere 250 TL’lik hediye çekleri verilecek. Başvurular 0531 082 39 54 numaralı telefondan yapılabilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bütün sporseverleri düzenlenecek olan tenis turnuvasına davet etti. 

Tarih: 28.09.2017 Okunma: 832

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?