AH AKIL, UÇUP GİTTİĞİN YERE GERİ DÖN!...

Özgür DENİZ - 14.11.2015

BİR:

PKK: Küresel Siyonizm’in ucuz, pespaye, müptezel ve sefil bir maşasıdır. Solcu’dur. Sosyalist’tir. Komünist’tir. Marksist’tir. Materyalist’tir. Destekleeerler. Hem de hiç ummadığınız yerler desteklerler. Kafası basan, derin ve ince bakan fark ve idrak eder. Allah, akıl verdi ve boşuna vermedi. Uyanacaksınız bu toprakların öz evlatları! Bu vatanın, devletin, milletin, dinin, tam kurtulması şarttır. Yarım kurtuluş olmaz. Dalları kırmakla, sivrisinekleri bataklığa gömmekle sonuç alınmaz. Kök sökülüp atılacak. Bataklık yok edilecek. Behemehâl yapılmalı bu. Bakmasını, görmesini bilmiyoruz. Çünkü tarihimize bigâneyiz, dinimizden bihaberiz, töremizden kopuğuz. Batıcılık yapmakla kurtulacağımızı sanıyoruz. Kurtuluşu yanlış adreslerde arıyoruz. Küfür mahreçli her şey özde aynıdır ve birbirini itmezler!!!

İKİ:

Yıkıldı ama kaldırdı. Yıkılabilirsin, insanlık halidir. Kaldırabiliyor musun, işte asalet ve sadakat burada gizlidir. Vatan, millet, din, devlet her şeydir. Dünya nimetlerinden uzak kalmak koyuyor olabilir ve bu normaldir, insanidir. Yıkılana, bu zulmü yapmayacaksınız. Fakat şu da var; bizler bu dünyada, nimetler için yaşamıyoruz. Yapılan elbet bir gün anlaşılacaktır. Vefa ve adalet, ödenen bedele en güzel cevaptır. Böyle olmalıdır.

ÜÇ:

Bir terörist yüksekdağlardan konuşmuş; güya terör finansmanlarından Fransız gâvuruna üzülmüş. Hangi ulvi hisle üzüldü acaba? Ulan sen zaten pespaye ve müptezel bir teröristsin. Şeref, onur, izzet senden uzaktır. Fransız adisi ise bir terörist finansmanıdır. Yani anlayacağımız, körler sağırlar birbirilerini ağırlar. Dün Fransız gâvuru teröristi saraylarda ağırlamıştı, bugün ağırlananların zehirli dili, ağırlayanlara üzülüyor, anlıyoruz elbette. Daha dün sarayda PYD teröristlerini ağırlayan ben miydim ki, bugün terörizmden şekva edeceğim? Ortadoğu da kan döken ben miydim ki, bugün insanlarımın kanının dökülmesinden nedamet duyacağım? Fransız teröristine üzülen de Fransız gibi olsun. Şeytanın çocukları analarını, babalarını vurmuş, şaşırana şaşarım. Benim ne çocuklarım, analarım, babalarım, bacılarım, yiğitlerim vuruldu yeryüzünün her bir köşesinde. Daha dün 8000 Bosnalı kardeşim soykırıma uğradı aşağılık, adi, vahşi, it ve domuz tıynetli, içinde Fransız şeytanında bulunduğu Küresel şeytanların çocuğu olan Sırplar tarafından.

DÖRT:

PKK ihaneti mukabilinde yapılan operasyonlarını engellemeye yeltenenlere acımayın. Her kim olurlarsa olsunlar. Hadlerini pervasızca bildirin. Gerekirse, en ileri düzeyde gereken ne ise yapmaktan imtina etmeyin. Göreceksiniz millet devletiyle gurur duyacaktır. Polise hakarete müsaade edilmesin. Operasyonları kesintiye uğratmaya müsaade edilmesin. Kardeşlerimizin tahrik edilmesine müsaade edilmesin. Gösterilmesi gereken şiddeti ileri düzeyde gösterin. Ciddiyetinizi, kararlılığınızı o kalın kafalarına iyice soksunlar Siyonizm’in ucuz ve sefil maşaları. Devlet, devletliğini göstermezse, hainler azgınlaşırlar, dilleri uzar, ağızlarından kan fışkırır, elleri kan avuçlar.

BEŞ:

Sayın Cumhurbaşkanına düşmanlığı, aptalca boyutlara taşıyıp yolunu şaşıranlar oluyor. Sayın Cumhurbaşkanı fani bir kuldur ve muayyen bir vakit bulunduğu yeri dolduracaktır ama bir gün veda edecektir. Fakat devlet bakidir. Bugün Sayın Cumhurbaşkanına düşmanlığı, vatana ihanete vesile kılan hainler zuhur etmektedir. Misal, Fransız gâvurunun topraklarında ki terörizmi Sayın Cumhurbaşkanına dayandıranlar çıkmaktadır ama arka planda Türkiye Cumhuriyeti Devletine zarar verdiklerini bile ya bilmemektedirler ya da kahpelik etmektedirler. Ki, hayır, keşke Sayın Cumhurbaşkanı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti, böyle bir şeyi başarabilmiş olsa. Bu Küresel bazda oyun kuruculuk anlamına gelir. Buna hiçbir Türk evladı üzülmez. Şahsım adına sonsuz memnun olurum. Zira herkese anladığı dilden cevap vereceksin. Şimdi kafası basmayan kalın kafalılar söylediklerimizi de yanlış anlarlar. Daha dün Ankara Garı’nda ölenler benim insanlarımdı. Ve o insanları katledenlere zımnen destek verenler arasında Fransız gâvuru da vardı. Ki zaten açıkça da veriyor terörizme desteği. Devlet Sarayın da ağırladıkları kimlerdi? Zevahirde vermiyor gibi bir algı oluşturuyor olabilir ama batında destek verdiği su götürmez bir hakikattir. Çünkü o Fransız gâvurudur ki, nice masumların kanlarına girmiştir. Nice soykırımlar yapmıştır. Bu topraklarda bile nice kan akıtmış, can almıştır. O şeytan oyun kurarda, ben kuramaz mıyım yani? İçimizde ki angutlar bunu bile idrak edecek çaptan uzaklardır maalesef. Kendi insanlarına düşmanlıkları, bu tür alıkların gözlerini perdelemiş, kulaklarını sağır etmiş, vicdanlarını katılaştırmış, hissiyatlarını köreltmiş, akıllarını dumura uğratmıştır maalesef. Nesnel bakabilecek kaliteden bile uzaklar maalesef ya da böyle bir kabiliyetleri yok.

ALTI:

Bazı sanatçı ya da akademisyen şebekler çıkıyor ve mal gibi laflıyorlar. Bunlara itibar bahşetmeyin. Bunları haber yapmayın. Bunları gündeme getirmeyin ki mal gibi kalsınlar. Çünkü bunlar sanatta ve bilimde gösteremedikleri başarıyı, güya politik arenadaki ucuz lafazanlıklarıyla kapatmaya çalışan alıklardır. Kendi işlerinde bir halt olamayınca, politik arenada bir paye kapmaya çalışıyorlar. Bu yüzden bırakın, ne isimlerini anın ne de mallıklarını gündeme getirin, kendi sefaletlerini kendi başlarına yaşasınlar. Çünkü siz gündem yaptıkça, onlar daha da lafazanlık yapmaya çalışıyorlar.
Tarih: 14.11.2015 Okunma: 700

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

Özgür Deniz

06.03.2015 - 18:06

'''''Uyanıkken düşünülmez''''' İBARESİ '''''Uyurken düşünülmez''''' olacaktı, yanlış yazılmış...özür diler, bilgilerinize sunarım, güzel ve saygıdeğer insanlar, arkadaşlar...

Özgür Deniz

06.03.2015 - 18:06

'''''Uyanıkken düşünülmez''''' İBARESİ '''''Uyurken düşünülmez''''' olacaktı, yanlış yazılmış...özür diler, bilgilerinize sunarım, güzel ve saygıdeğer insanlar, arkadaşlar...