DEVLET GÖREVİ...

Özgür DENİZ - 08.11.2015

PKK vahşetini görmezden gelip, şehitlerin kutsal kanlarına ve o kanların vatanlaştırdığı topraklara ihanet edercesine vahşi örgütün aleni dili olan her kimse haddi bildirilmelidir ve bu minvalde kurumsallaşmış ne varsa el konulmalıdır. Asla taktiksel hareketlere aldanılmamalıdır. Çünkü bugün güç karşısında tavır değiştiren, yarın güç ivme kaybettiği zaman yeniden ihanete yeltenecektir şüphesiz. Bunun zararı ise kurumsal yapılara değil, bizatihi devletin aziz varlığına olacaktır. Binaenaleyh, bu ülkenin topraklarından kazanan, bu milletin alın terini emen, bu devletin hazinesini eline fırsat geçtiği her demde yağmalamaktan vazgeçmeyen ama tüm bunların üstüne bir de bölücü haydutları an be an cilalayan, onlara her türlü müzaherette bulunan, onları biteviye onore etmekten hayâ etmeyen komprador hainler mutlaka ama mutlaka bir daha egemen olamamaları üzere ebedi şekilde tarihin çöp tenekesine atmalıdır.

 

HDPPKK bileşkesinden HDP tarafı eğer eski alışkanlıklarını sürdürürlerse, kamu güvenliğini ihlal edip kanun tanımamazlık yaparlarsa hiç acımadan tard edilmelidirler politik arenadan. PKK tarafı ise zerre taviz vermeden, acımadan ezilmelidir ve sonsuza dek çöplüğe gönderilmelidir. Askeri operasyonlar asla sonlandırılmamalıdır. O zaman göreceksiniz ki kardeşlerimiz daha özgür olacaklardır. Devlet, haydutlara diz çöktürmedikçe, o haydutlar kardeşlik köprülerini imha etmeye devam edeceklerdir. Onlara zerre miskal güvenilmemelidir.

 

Devlet, otoritesini paylaşmaz ve buna tevessül edeni paramparça eder ve etmelidir de. Binaenaleyh, devlet, devletçilik oyunu oynamaya yeltenenlere aman vermemelidir. Partiler muhteliftir ama devlet tektir. Partiler muvakkattirler ama devlet muhakkaktır. Bu yüzden oyunun kurallarına göre oyunu kazanan gelir ve devleti yaşatmak için, devletin bekası adına, kanunlar dairesinde vazifesini ifa ve icra eder.

Tarih: 08.11.2015 Okunma: 774

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?