KUR'AN'SIZ ADALET MUHALDİR...

Özgür DENİZ - 10.10.2015

Yemin ediyorum, oyun içinde oyun, tuzak içinde tuzak var. İnsan mutlak bir aldanış içinde ve mütemadiyen tükenişi yaşıyor. Eğer Adalet Devleti tesis etmek istiyorsak, muhakkak olarak, vahyin mesajını çok iyi anlamalıyız. Plan öyle bir yapılmış ki, tüm ideolojiler, vahşi kapitalizme çalışıyorlar. İnsanları, oyun ve eğlencenin meftunu yaparak, hakikate karşı kör ve sağır hale getirip İslam'dan uzaklaştırıyorlar ve böylece vahşi kapitalizmin iflah etmez ağlarında yalnız bırakıyorlar. Kanlı ve kirli çark, yalnızlaşan insanı mütemadiyen öğütüyor. İslam insanları vahdete davet ederken, ideolojiler insanları paramparça ediyorlar ve bu parçalanmışlıkta kompradorların işine yarıyor. İslam'dan uzak kalınması ve büyük birliğin sağlanmaması için ellerinden geleni yapıyorlar şeytaniler. Nihayetinde de; Müstekbirler köpek gibi yaşarlarken, Mustazaflar izlemekten başka hiçbir şey yapamıyorlar. Bu ise insan yüreğini derinden derine sızlatıyor.

 

Tüm bunları hayatı ve insanlığı çıplak bir gözle (saf aklımla ve kalbimle) müşahede ederek ve hiç ama hiçbir düşüncenin etkisinde kalmadan, münhasıran saf fıtratın tınılarını duyumsayarak söylüyorum. Sadece ama sadece HİSSETMEYE çalışın lütfen.

 

Ya yalanlarla zincirlerimizi daha da sağlamlaştıracağız ya da hakikatle (VAHİYLE) zincirleri paramparça edip, özgürleşeceğiz!

Tarih: 10.10.2015 Okunma: 671

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?