KARDEŞ BELLİ, KARDEŞ BELLİ...

Özgür DENİZ - 09.09.2015

Biz kardeşiz kardeşim: Türk ve Kürt. Bu vatan bizim, bu devlet bizim, bu ordu bizim ve bizim bu bayrak. Allah’ımız bir. Önderimiz bir. Kitabımız bir. Kıblemiz bir. Bir’in ve birlerin binleriyiz, milyonlarıyız biz. PKKHDP ise kardeşlerin düşmanıdır. Şehitlerin katilidir. Siyonist gâvurunun, gâvur tohumudur. Şehitlerimizin katili Kürt kardeşlerimiz değil. Kürt kardeşlerimizde kalleşlerin elinde bir nevi esir gibidirler. PKKHDP ise Kürt değil. PKKHDP terörizmine Kürt diyende yine bizden değil. Bu yüzden Kürt kardeşlerimize karşı sonsuz duyarlı olmak mecburiyetindeyiz. Biz intikamımızı Kürt kardeşlerimizden değil, düşmanlarımızdan alacağız. Devlet gücü yanımızda olmadan da intikam alamayız. Bireysel ve rastgele hareketler, her şeyi berbat edebilir. Devlet ise, büyük bir organizasyondur. Bu yüzden teennili ve müteyakkız olmamız, stratejimizi ve taktiğimizi çok iyi belirlememiz gerekir. Ve özellikle gündelik bilinçlerin ve eylemlerin adamı olmamalıyız. Bilinçlerimiz de, bilinçli eylemlerimiz de devamlı olmalıdır. Ve eylemlerimiz sonuç vermelidir. Sloganla, gürültüyle tatmin olmakla hiçbir şey olmaz. Önce kafamızı ve ruhumuzu değiştireceğiz. Neyi, nasıl ve niçin yapmamız gerektiğini bileceğiz ve bildiğimizi de yapacağız. Yaptığımız da sonuç verecek. Bilakis, beyhudedir her şey.  

 

Evet, şehitlerimiz geliyor gün be gün ve yüreklerimiz kan ağlıyor katı ve kati bir gerçeklikle. Laf değil bu, hakikat hem de mutlak hakikat. Kan kusuyoruz, aklımız duruyor, vicdanımız tahminsiz derecede isyan ediyor. Üstelik gariban vatan çocukları şehit oluyorlar. Normal hayatta yaşayamayanlarda garibanlar, şehit olanlarda garibanlar ve bu feci can sıkıyor, sinir katsayısını yükseltiyor. Sanki garibanların kaderi, kodamanlara hizmet etmek, onların servetlerini korumak için ölmekmiş gibi bir paradoks ortaya çıkıyor. Anlaşılmaz ama reel bazda anlaşılır bir şeydir bu. Ama acımız, aklımızı zail etmemeli. Acımız, kardeşliğimizi zehirlememeli. Acımız bizi birleştirmeli, kardeşliğimizi pekiştirmeli. Acılarımızı paylaşmasını bilmeliyiz. Acılarımızın bitmesi için bir araya gelmeliyiz.

 

Öfkeyle kalkmamalıyız kardeşim! Öfke aklı zail eder. Öfke zarar, ziyandır kardeşim. Doğu Bölgemize giden otobüslerin durdurulması ve kimlik kontrolü yapılması bize hiçbir şey kazandırmaz kardeşim. Batı illerimizde çalışan Kürt kardeşlerimize karşı yanlış tavır almak bize yakışmaz ve hiçbir şey kazandırmaz kardeşim. Bundan ancak ve ancak düşmanlarımız nemalanırlar. Böyle bir şey düşmanlarımızı sevindirir. Öfkeni mi boşaltacaksın? Öfke kardeşe boşaltılmaz kardeşim. Bir defa Kürt kardeşlerimize karşı öfke patlamasını arzulayanlar ve buna öncülük edenler kesinlikle Türk Ruhuna sahip olamaz. Devlette böyle bir şeye müsaade etmemelidir. Böyle bir şey, PKKHDP terörizmine asker taşımak anlamına geleceği için bunun ucu ihanete varır. Bunu fark ve idrak etmek zorundayız. Düşmanlarımızın değirmenine su taşıyamayız. Bu yüzden neyi, niçin ve nasıl yapacağımızı çok iyi planlamalı ve öyle yapmalıyız. Sen Kürtlükle zerre ilintisi olmayan ve düşmanın olan teröristler tam karşında dururken, gidipte masum Kürt kardeşinle uğraşamazsın kardeşim. Ve Kürt kardeşlerinle uğraştığın için hiçbir kimse çıkıpta sana aferin demez. Düşmanların ise alnından öperler. Acıları, olmayacak yönlere kanalize etmek niyetinde olanlara müsaade edilmemeli ve Türk Gençliği de bu türlerin arkalarına düşmemelidirler. Bilakis, bu tür kişileri uyarmalıdırlar. Akıl varsa çözüm bellidir kardeşim. Yapılacak olanda bellidir. NOKTA!

Tarih: 09.09.2015 Okunma: 617

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?