TERÖRİZMİN ARKA PLANI...

Özgür DENİZ - 04.08.2015

Terörizm, bir Kürt Hareketi değildir. Bu kesindir, nettir. Tartışması asla olamaz. Sempati duyan Kürt kardeşlerimiz aldatılmıştır. Derinlerde kesif bir cehalet vardır. Ve derin tehdit vardır. Çünkü ipler terörizmin eline geçmiştir ya da geçirilmiştir. Kürt olan biri, uğruna kan döküp, can adadığı vatanına ve devletine asla başkaldırmaz. Kardeşine kurşun sıkmaz. Yanlış varsa ortaya koyar ve düzeltilmesini arzular. Yanlışları, fitne ve fesada zemin hazırlamak için suiistimal etmez.

 

Terörizmi yönetenler, yönlendirenler Kürt değildirler. Kürt olan biri gariban Kürt çocuklarının katledilmesine bile isteye göz yumamaz. Kürt kardeşlerimizin hayrına olacak bir şeyi asla yok etmek için çalışmaz. Temiz ve masum Kürt kızlarının ve erkeklerinin mağaralarda ömür çürütmelerine asla müsaade etmez. Bu kadar kesin ve nettir. Zira iman sahibi bir Kürt, kesinlikle vicdanlıdır. Zaten imansızsa, o artık Kürt değildir.

 

Terörizm, dinsizdir, vatansızdır. Çünkü terörizm, ana karnında ki çocuğu hedef alacak kadar, insanları ensesinden vuracak kadar, masum insanların araçlarını yakacak kadar, Siyonist hedeflere hizmetkâr olacak kadar alçaktır. Kürt olan birisi kahpece insan öldürmez. Şerefsizce insanların ekmek teknelerini yakmaz. Kürtler için çalışıyorum deyip, Kürt kardeşlerimizin hayatlarını cehenneme çevirmez. Bunları yapana da Kürt denmez. Kürt olmadıkları için de, bunlara karşı amansızca mücadele etmek şarttır.

 

Terörizm, Siyonizm’in maşasıdır. Çünkü yaptığı her iş eninde sonunda Küresel Siyonizm’in hedeflerine hizmet etmektedir. Zira kardeşliği bozarak birliği engellemekte, birliği engelleyerek kuvveti yok etmekte, kuvveti yok ederek bu milleti, bu devleti, bu vatanı düşmanlar nezdinde zayıf düşürmektedir. Düşmanların arayıpta bulamadığı bir açıktır bu. Çünkü düşmanlar, düşman olarak hedefe koyduklarını terörizmle dize getirmeye çalışırlar.

 

Terörizm, Küresel Siyonizm’in Türkiye’yi kontrol etme aracıdır. Çünkü Türkiye’nin ileriye doğru her adımında terörizmle darbe indirmekte, terörizmle bu ülkenin siyasetini zımnen dizayn etmektedir. Bu devletin ekonomik sistemini alt üst ederek ekonomik türbülanslara yol açmakta ve milleti yoksullaştırmakta, yoksullaşan milleti kendine maşa yaptığı komprador pezevenklere mahkûm etmektedir, böylece bu milleti ve devleti ağır ağır çökertmektedir. Kürt olan biri bu ihanete yol vermez.

 

Terörizm, Türkiye ile Ortadoğu ve Türk Dünyası arasında ki köprünün imhasıdır. Terörizm, uzun süreçli bir Siyonist tezgâhtır. Türkiye ile Ortadoğu ve Türk Dünyası arasında kurulabilecek köprüyü bitevi imha eden kanlı ve kirli bir yapıdır. Türkiye’nin Ortadoğu ve Türk Dünyası ile iletişim kurmasına darbe vuran ve dostluğu ve büyük birliği gerçekleştirmesine engel teşkil eden bir araçtır terörizm. Böylece hem Türkiye yalnızlaştırılmakta, hem Ortadoğu, hem de Türk Dünyası garip ve korumasız kalmaktadır. Bu da Küresel Siyonizm’in ve maşalarının işine gelmektedir.

 

İŞİN PÜF NOKTASI VE DERİN YERİ; terörizm, ilk evvelde Kürt kardeşlerimizi dinsizleştirmek, vatansızlaştırmak ve buradan çıkarak milyonlarca Kürt kardeşimizin Birleşik Gücünü kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinden Küresel Siyonizm lehine tavizler koparmak, Türk Milletini düşmanlar nezdinde zayıf düşürmek, Darwin isimli bunağın barbar Batı dünyasına buyruğunu gerçekleştirerek Türk Milletinin tarihten silinmesi kirli emeline maşalık etmek, sözde Ermeni Soykırımının intikamını almaktır. Hülasa; Siyonizm’in hedeflerine giden yolu açmaktır. Yani Kürt kardeşlerimiz üzerinden, Küresel Siyonizm’in kanlı ve kirli emellerine hizmet etmektir.

 

Son tahlilde; Kürt kardeşlerim, tarihimizi derin bir analize tabi tutarlar ve mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’i tedebbür ve tertil ile okurlar ve bunları yaptıktan sonra eğer yalan söylediğimi, aldatma ve yönlendirme yapmak niyetinde olduğumu düşünürlerse dünyanın en namussuz insanı ilan edeceğim kendimi. Bilakis, Allah, vatan, namus aşkına uyanmalarını ve hakikatleri görmelerini istirham edeceğim.

Tarih: 04.08.2015 Okunma: 646

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?