İDEOLOJİ-DEVRİM-SORU...

Özgür DENİZ - 19.05.2015

BİR:

 

Komünizm, hakikaten, insanlık adına, insanlığın kurtuluşu adına bir alternatif olmak için masumane bir teori olarak mı tevlit etmiştir ve kendisinden kanlı bir pratik, böyle olması iktiza ettiği için elzem mi görülmüştür? Yoksa, insanın ruhunu çalarak, bozarak, çürüterek, insanlık ailesini Siyonizm’in emrine vermek ve devletleri, ülkeleri, milletleri yok ederek Siyonizm’in Yeryüzü Krallığının ikamesini kolaylaştırmak için mi böyle bir teori ortaya atılmış ve bu teoriden kanlı bir pratik üretilmiştir? Normal şartlarda, aklı ve kalbi bitevi işlek halde olan insanlık ailesi üzerinde Komünizm’in asla ve kata hâkimiyet tesis edemeyeceği sonsuz aşikârdır. Komünizm’den kanlı bir pratiğin üretilmesinin ardında derin bir bilinç vardır. Çünkü Komünizm, insanlığa umut olarak doğmamıştır. Komünizm insanlığa ait kadim ve kök değerleri tahrip ve tahrif etmek için doğmuştur, doğrulmuştur ve Siyonizm’in Yeryüzü Krallığına giden yolda bir araçtır. Ama kitleler üzerinde güya muzaffer olacakmış gibi bir algı yaratılarak, kitlelerin kopuşu önlenmektedir. Manevi değerlerin ve milli kültürlerin yozlaştırılması iktiza ediyor, öyleyse Komünizm yaşamalıdır. Çünkü Komünizm bunun için vardır, insanlığa adalet, eşitlik, hürriyet getirmek için değil. Ahhh insanlık bir idrak edebilse!

 

İKİ:

 

Sovyetler de hakikaten bir Ekim Devrimi yani Komünist bir Devrim oldu mu? Yoksa örtülü bir Siyonist İhtilal yapılarak, Siyonizm’in gizli egemenliği mi kökleştirildi, Moskof’un ciğerlerine sızmak için? Ahhh insanlık bir idrak edebilse!

 

SİYON ŞEYTANI DER Kİ; ‘’hiçbir izahımızın boşuna yapıldığını düşünmeyin. Biz, Darwinizm’i de, Marksizm’i de, Nihilizm’i de çok önceden dizayn etmiştik. Ürettiğimiz bu kalıp fikirlerle kalıp insanlar var edeceğiz ve o insanlarla milletleri bir arada tutan milli değerleri ayaklar altına alacağız.’’

 

NOT:

 

Bu sorular başka Devrimler içinde sorulabilirler!

Tarih: 19.05.2015 Okunma: 566

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?