CEHENNEM DE HUZUR VERİR BAZEN...

Özgür DENİZ - 11.05.2015

Cehennem bekler ve gelene git demez; cenneti hak etmen gerekir ve cennet, gidene gel demez. Yakanlar mutlaka yanacaklar. Cennet ne ucuzdur ne de biçare ve haddini bilmez kulların, herkesi gönderebileceği bir yaylaktır. Cehennem ise lüzumludur, çünkü yakanları yakmak onun varlık sebebidir. Kanla beslenenler için yaşasın cehennem! Cehennem de huzur veriyor bazen. Birgün öleceğinizi ASLA unutmayacaksınız insançocukları! Çünkü CENNET varsa CEHENNEM de var. Haksız yere CANA kıymayacaksınız.

Tarih: 11.05.2015 Okunma: 666

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

İsmail Hakkı Cengiz

12.07.2014 - 06:54

Sevgili kardeşim, yazdıklarına imzamı atarım ve şunları da eklerim: 1. Türkmen ve Uygur katliamını da hatırlatırım. 2. Şu, "CİHATÇILAR"... Siz kiminle cihat ediyorsunuz, diye sorarım. Cihat etmeniz gerekenler Müslümanı katledenler değil mi? Onlar yerine, Türkmenlere veya mezhebi farklı diye Müslümanlara saldırmanın neresi "CİHATÇILIK" oluyor, diye sorarım. 3. Allah, domuzları nasıl kahredecek? Herhalde, onlara karşı olan temiz Müslümanlar eliyle... "Temiz Müslüman, samimi Müslüman, gerçek Müslüman nerede?" diye sorgularım. Selâmlar

Özgür Deniz

12.07.2014 - 11:31

Eyvallah Sayın Paşam. Ben gönlümdekileri dile getirdim. Mecbur kaldım. Yüreğim derin derin içli içli kahroldu duydukça, gördükçe, izledikçe. Çaresizliğimin çaresi oldu duygularım bir nevi. Acıyan yüreğime yalancı merhem oldu. Bana bir şey hatırlatmanıza gerek yok ki Sayın Paşam, Canım Abim. Zira Türkmenleri de, Uygurları da hiçbir zaman unutmadım. Her zaman yazılarımda dile getirdim. Ben partici bakışla hayata bakmam Sayın Paşam. Ben bir Müslüman Türk olarak bakarım hayata. Ve mazlumun yanında zalimin karşısında dururum. Bu yüzden Uygurlu kardeşlerimi de Türkmen kardeşlerimi de daima savundum. Savunmayanlara isyan ettim. Hep kahrettim kudurmuş itlere. Ama Müslüman Türk nerede? Siz kimle cihat ediyorsunuz derken anlamadım. Bana diyorsanız, hiç duymam bile. Ki beni ırgalayan bir soru da olamaz bu. Zira böyle bir dünyada Cihaddan bahsetmek komiklik olur. Çünkü Müslümanlar dünya nimetlerinin peşinde koşmaktan yorulmuşlar ve tüm değerlerini kaybetmişler, yorgunlar, bezginler. Cihad edilmesi gerekenleri soruyorsanız TÜM ZALİMLERDİR. O aşağılık teröristlerle iştigal edecek vaktimde, boş zamanımda yok. Onlar üfleseniz yok olacak türden satılmış köpeklerdir. Bana sorduğunuz tüm sorular yanlış ya da sorular yanlış yeredir Sayın Paşam. Allah, domuzları nasıl kahredecek biliyorum da, yapacak bir şey yok böyle bir durumda. Çünkü Allah’ın kulları şeytanın kulları olmuşlar. Önce bizler Müslüman olmaya gayret etmeliyiz, temiz Müslüman aramak beyhude. Bu ülkede kim Müslüman kim Türk Sayın Paşam. Ne hazin ki bu millet kahir ekseriyeti ile sahtekâr olmuş. Politikanın, çıkarlarının, cemaat guruplarının kulu, kölesi olmuş. Ne tarihini bilen var, ne kimliğini bilen var, ne ecdadını bilen var, ne dinini bilen var. Ne de bu millet, devlet, vatan, din için namusluca, samimice, dürüstçe dövüşen var. Hayata Türkçe ve İslamca bakamayan bir milletten hiç kimseye bir hayır gelmez, gelmeyecektir de. Gerisi hikâyedir. Benim bu yazım tamamen insan yüreğimin haykırışlarıdır. Hiçbir taraftan hiçbir tarafa karşı söylenmiş sözler değildir. Politik sözler hiç değildir. İdeolojik bakışlarla dile getirilmiş olması imkânsızın imkânsızıdır. Ben doğal konuşmayı, söylemeyi severim Sayın Paşam. Sorgulamak güzeldir Sayın Paşam, ama kadim değerler temelinde sorgulamak güzeldir. En derin ve kalbi muhabbetle, saygıyla Sayın Paşam.

Özgür Deniz

18.07.2014 - 15:26

http://www.habervaktim.com/yazar/65980/yine-hablemitoglu-suikasti-zamanin-bu-gocunmasi-niye.html

Necip HABLEMİTOĞLU cinayetiyle ilgili bir yazı. Okuyun kararınızı verin. İlginç bir yazı. Yazan değil, yazı önemlidir.

http://www.ensonhaber.com/fethullah-gulen-israile-karsi-hala-sessiz-2014-07-16.html

Sahi göz, kulak, kafa, kalp, vicdan şayet varsa ne işe yarar ya da ne için bahşedilmiştir insana? Gerçekten merak ettiğim için sordum.

OTORİTEYE İTİRAZ EDİLİR Mİ AZİZİM.
OTORİTEYE KATİL DENİR Mİ BEYİM?
OTORİTEYE SEN ADİSİN, ALÇAKSIN,ŞEREFSİZSİN, AŞAĞILIKSIN, KATİLSİN, VAHŞİSİN DENİR Mİ CANIM BENİM?

neyse

SAİD NURSİ ne diyordu;;;;;;;;'''''GERÇEK İMAN EDEN DÜNYAYA MEYDAN OKUYABİLİR ANCAK.''''

GERÇEK İMAN farklıdır azizim. lafla imana benzemez.

http://www.habervaktim.com/haber/379162/...ozler.html

bir şey yerine koysam bir şeyler söylerimde değmez. oruç oruç nefes harcayacak zamanım ve harcayacak nefes yüzünden susayacak halim yok.

hiç olanlar, yüceliklerden ve istedikleri yerlerden itibar göremeyince;;; itibar arar ve her şey olmaya çalışırlar, cüceliklerde ve cücelerin yanında.


http://www.habervaktim.com/haber/378989/...smadi.html


yazıklar olsun. elbette yakışmadı. yüreği yaktınız be. kim bu işi pişirdiyse mutlaka tecziye edilmeli, kınanmalı, yüzüne bakılmamalıdır. Allah kahretmesin. yazıklar olsun be. Müslüman olmak çok mu zor. laf değil iş yapmak çok mu zor.

Özgür Deniz

21.07.2014 - 16:12

http://www.youtube.com/watch?v=-Vy0KySyn7U


bunlar köpek.
bunlar domuz.
bunlar şeytan.
bunlar alçak.
bunlar soysuz.
bunlar kansız.
bunlar aşağılık mahluk.
bunlar hayvandan daha aşağılık.
bunlar adi birer kene.
bunlar şerefsiz, onursuz, haysiyetsiz p...venk.
bunlar rezil birer f...işe.
ALLAH BUNLARI KAHRETSİN.
ALLAH BUNLARI PERİŞAN ETSİN.
ALLAH BUNLARI YERİN YEDİ KAT DİBİNE GEÇİRSİN.
ALLAH BUNLARI REZİL RÜSVAY ETSİN.
ALLAH BUNLARI BİRER LEŞ KILSIN.
sonsuz aminler olsun.
ALLAH MÜSLÜMANA ŞEREF VERSİN.
ALLAH MÜSLÜMANA ŞUUR BİLİNÇ CESARET HAYSİYET VERSİN.
ALLAH MÜSLÜMANA AHLAK VERSİN.
ALLAH MÜSLÜMANA AKIL VERSİN.
ALLAH MÜSLÜMANI İÇİNE DÜŞTÜĞÜ ZİLLETTEN REZALETTEN KURTARSIN.
ALLAH MÜSLÜMANA DOSTUNU DÜŞMANINI ÖĞRETSİN.
sonsuz aminler olsun.


kinini büyüt, nefretini büyüt, intikam duygunu büyüt Müslüman.
büyütmüyorsan kinini yazıklar olsun sana.
Müslümanım diye gezme yeryüzünde.
insanım diye gezme yeryüzünde.
asla affetmeyeceksin Müslüman bu kahpe döllerini.
asla affetmeyeceksin pisliğinden dolayı sürgünden sürgüne gönderilen bu karaktersiz Siyonist mahlukları.
affedersen, hoşgörürsen hayvandan daha aşağı düşersin.


NOT: kimse şerefsizlik, haysiyetsizlik, itlik yapmasın. Musevilere asla sözümüz yoktur. Ne dışarıda yaşayanlara ne de içimizde yaşayanlara. sadece katil köpekleredir sözümüz. ve o köpeklere bilinçli şuurlu destek veren köpekleredir.


MÜSLÜMAN TÜRK DİRİL ARTIK VE KAN KUSTUR MAZLUMLARA KAN KUSTURAN TÜM KÖPEKLERE...

Özgür Deniz

21.07.2014 - 20:23

http://www.habervaktim.com/haber/379500/...hseti.html

SİYONİST Erzurum'a kadar gelmiş....ama cezası kesilmiş...

Özgür Deniz

22.07.2014 - 14:50



http://www.habervaktim.com/video-galeri/...r-4707.htm


KÜÇÜK F.........ŞE YE MUHTEŞEM CEVAP.... YAHUDİ AMMA NAMUSLU KONUŞMUŞ...

tabi genel bakış ve ilk görüntü bu... ama yine yalan dolan var...

zira Yahudi soykırımı diye bir şey yok tarihte... zira gerçek kayıtlar belgeler deliller böyle söyler...

bu yüzden zımnen Yahudi soykırımının varlığını da kabul etmiş ve ettirmiş oluyor...yani gizli bir propaganda var sanki...

amma ne olursa olsun görünen yüzüyle küçük o.........u ya haddini bildirmiş...


son tahlilde;;;;;;,Yahudi dendi mi evet önyargı olmayacak amma mutlaka bin kez düşüneceksin kardeşim...kim ne derse desin...

Özgür Deniz

22.07.2014 - 15:11

http://www.habervaktim.com/video-galeri/...i-4711.htm

olay nedir ne değildir arka perdesini bilemeyiz. doğaldır yapaydır bilemeyiz. ama bir şeyi gördük ki, söylediklerin odun gibi gerçekler. yüzlerine haykırdın ya köpeklerin, helal olsun sana. köpeksiniz, katilsiniz dedin ya tüm dünya kamuoyu önünde bu bile yeter. inşaallah bir şey olmaz sana. orada belkide galeyana geldin, belkide bir an ecdadını anımsadın, belki de ben Türküm dedin duygusal bir yoğunluğun olaylar karşısında getirdiği hüzün ve acı çöktü üzerine bilemem ama şerefli bir çıkış yapmışsın. ALLAH SENİ CENNETİNE KOYSUN İNŞAALLAH. amin. helal olsun helal olsun helal olsun. gerçekten TÜRK gibi davranmışsın. inşaallah kimliğinde ve dininde elinden geleni yapıyorsundur. RABBİM seni kafirlerin şerrinden korusun. amin. amin. amin. canım benim, aslanım, yiğidim, ciğerim, gözüm. ALLAH DERİM BUNA, ALLAHUEKBER derim. yüreğimi soğuttun beni duyguya boğdun zulme haykırışınla direnişinle be yiğidim. Allah ım seni korusun korusun korusun tüm kafir köpeklerden. alman kafirinden siyonsit kafirinden. amin.

Özgür Deniz

22.07.2014 - 15:25

http://www.habervaktim.com/video-galeri/gazzeli-kizin-enkaz-altinda-ya-rabbi-feryadi-4708.htm

YA RABBİ deyişine kurban olayım senin kuzum, güzel yavrum, bitanem.

RABBİN de seni ağlatan köpekleri havlatsın emi. inşaallah kurtulmuşsundur. inşaallah büyüyünce katil köpekleri tam göğüslerinden alınlarında vurup kahredecek kurşunlar senin temiz narin güzel ellerinden çıkar. ya da beyninle yüreğine fikrinle darbeler vurursun katil, vahşi, alçak terörist devlete.

Allah seni korusun güzel çocuk...amin...

Özgür Deniz

25.07.2014 - 01:19

http://yenisafak.com.tr/yazarlar/Ibrahim_Tenekeci/insanlar-ve-yahudiler/54977


bu yazıdan muhtemelen Siyonist çocukları rahatsız olacaklardır.

Kİ muhtemelen rahatsız olmuşlardır da. zira bunu görmek için piyasaya göz atmak kafidir. bu göz atışla Siyonist çocuklarını da keşfedeceksiniz. o Siyonist çocukları ki bu yazıyı asla olumsuzlayamazlar ama rahatsız olurlar. ve gizli Siyonist çocukları olduklarını da, güya bu yazının ırkçılık içerdiğini söyleyerek örtmeye çalışırlar ama örtemezler çünkü bu aşağılık niyet sırıtır. gerisini izaha lüzum yok. zira kapalı olan bir şey yok. Müslüman olan, Türk olan, İnsan olan gerisini zaten zekasıyla idrak edecek, anlayacak, fark edecektir. yeter ki kimliğini şerefiyle taşısın ve kimliklerinin bilincinde olsunlar.

Özgür Deniz

25.07.2014 - 15:39

http://haber10.com/haber/525143/#.U9J2BcxrPIU

farz edin ki karşınızdakilerin yanlışları var, onlarda gayri ahlaki işler yapıyor...onların yaptıkları asla sizin temiz olduğunuz ve yukarıda ki söylenenleri yapmadığınız anlamına gelmez...yaptınız yapıyordunuz yapacaktınız ama bittiniz...bu yüzden haramla ilgili masal okumayın...zira kimse yemez...yerse yerse bugüne kadar beynini ve ruhunu mahvettiğiniz garip insanlar yer...ki onlarda yemiyor artık...yiyenler ya da yiyor gibi görünenler hala aranızda dolaşan ve büyük rantlara sahip olan sahtekarlardır...

Özgür Deniz

27.07.2014 - 02:10

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI:


Şimdiden; Tüm form ailesinin, özelde TÜRKLÜK aleminin genelde İSLAM DÜNYASININ ''''''''''''''''RAMAZAN BAYRAMLARINI'''''''''''''''''' canı gönülden tebrike derim. hayırlar getirmesini dilerim. RABBİM Ümmet-i Muhammedin birliğine vesile kılsın bayramları. amin.

Özgür Deniz

27.07.2014 - 02:46



http://haber10.com/haber/525503/#.U9Rl48xrPIU


çünkü kendilerinden başka hiçbir kimseyi hiçbir zaman düşünmediler. bir değerleri var mıydı bilmiyorum. zira insanlar değerleri için isyan ederler. icap ederse başkaldırırlar ve ayağa kalkarlar, hatta meydanlara inerler. bunlar hatta ve hatta Allah'a, Önder'e, Kitap'a saldırılar oldu hadi sokağa çıkmadı diyelim SES'leri bile çıkmadı...bunlardan medet gelecek insanlığa ha...sadece gülerim...

Özgür Deniz

27.07.2014 - 03:10

http://www.gazeteoku.com/frame.php?url=http://www.bugun.com.tr/istedigimiz-bu-degil-miydi-yazisi-1203641


bir GÜLAY GÖKTÜRK yazısıdır.


SADECE DÜŞÜNMEK İÇİN...KATILIN KATILMAYIN...AMA MUTLAKA OKUYUN...VİCDANINIZLA BEYNİNİZLE DEĞERLENDİRİN...YÜREĞİNİZDEKİ SES SİZE DOĞRUYU SÖYLEYECEKTİR İNANIN...

Özgür Deniz

31.07.2014 - 17:58



http://haber10.com/haber/526562/#.U9qAmcxrPIU


ACIYI PAYLAŞMADA ADİL OLUNUZ LÜTFEN...

evet ne acıdır ki,,, burada adalet yoktur... evet acıyı mutlaka paylaşıyorlardır, orayı da düşünüyorlardır, yardım ediliyordur, bunlar yapılmıyor demiyorum...ama orada çekilen acılar ve kızıl domuzun zulmü asla gündeme getirilmiyor ve millet meydanında DOĞU TÜRKİSTANDAN asla bahsedilmiyor...kahpe dölü, or....pu çocuğu Çin lanetlenmiyor...kızıl köpek Çin liderleri uyarılmıyor...kimsenin laga luga yapmasına lüzum yok...gördüklerimizi söylüyorsak görmediklerimizi de söylemek boynumuza borçtur...ve kimliğimize saygımız sadakatimizdir...gardaşlarımıza vefa borcumuzdur...

LÜTFEN SAYIN HÜKÜMET ÜYELERİ bu konuda da hassasiyetli olmanızı dik durmanızı özgürce konuşmanızı arzuluyoruz bu milletin evladı olarak...kızıl domuzu da uyarmanızı istirham ediyoruz...

Özgür Deniz

31.07.2014 - 18:12

http://www.youtube.com/watch?v=Pj38tPdEWgM


tüm hücrelerinizle amin amin amin amiiiiiiiiinnnnn deyin... sonsuz aminler olsun...Allah'ım kuduz köpekleri kahret kahret kahret...amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn....

Özgür Deniz

02.08.2014 - 08:03


http://www.habervaktim.com/haber/380...e-4-sehit.html

http://www.habervaktim.com/haber/380835/bir-aci-haber-de-dogu-turkistandan.html

BİR YANDAN FİLİSTİNLİLER, BİR YANDAN TÜRKMENLER, BİR YANDAN AZERİLER, BİR YANDAN DOĞU TÜRKİSTANLILAR ne oluyor sahiden...kuduz köpeklere niçin dur denilmiyor...bir projemi faaliyette bilemiyorum ama sonsuz endişeleniyorum, korkuyorum...hayır lafla olmuyor hiçbir şey...LANETLİYORUZ, ENDİŞE DUYUYORUZ lafları çare olmuyor...bir şeyler yapmak lazım...ciddi yaptırımlar uygulamak lazım...sanki HEDEF TÜRKİYE gibi ve TÜRKİYENİN ve TÜRK MİLLETİNİN istikbali ebediyyen ipotek altına alınıyor gibi...tehlikeli bir proje kurgulanmış ve o çaktırmadan gerçekleştiriliyor gibi...insani vicdanı endişelerim bunlar...bu vatanı ve bu milleti özden, yürekten, gerçekten seven yok mu?...öylede olmuyor böyle de olmuyor...acı çekiyorum, çok acı çekiyorum...niçin böyle kıskaç altındayım...niçin bir gücüm yok...niçin isyan edecek halim yok...bu topraklar, bu millet hep laflarla avutuldu, uyutuldu, aldatıldı ne yazık ki...ve hep katliam hep katliam hep katliam...nerede benim hayatımı vakfettiğim ve var olduğuna inandığım GERÇEK TÜRK DEVLETİM...ne kadar yanlış yapılırsa da O devletim izin vermez, sadece müsaade ediyordur dediğim devletim...konuşacak çok şey var amma yorgunlukta var....ey hürriyet, canım hürriyet, varlığımın mayası, manası hürriyet!!!!!!!!!!!!

İsmail Hakkı Cengiz

12.07.2014 - 06:54

Sevgili kardeşim, yazdıklarına imzamı atarım ve şunları da eklerim: 1. Türkmen ve Uygur katliamını da hatırlatırım. 2. Şu, "CİHATÇILAR"... Siz kiminle cihat ediyorsunuz, diye sorarım. Cihat etmeniz gerekenler Müslümanı katledenler değil mi? Onlar yerine, Türkmenlere veya mezhebi farklı diye Müslümanlara saldırmanın neresi "CİHATÇILIK" oluyor, diye sorarım. 3. Allah, domuzları nasıl kahredecek? Herhalde, onlara karşı olan temiz Müslümanlar eliyle... "Temiz Müslüman, samimi Müslüman, gerçek Müslüman nerede?" diye sorgularım. Selâmlar

Özgür Deniz

12.07.2014 - 11:31

Eyvallah Sayın Paşam. Ben gönlümdekileri dile getirdim. Mecbur kaldım. Yüreğim derin derin içli içli kahroldu duydukça, gördükçe, izledikçe. Çaresizliğimin çaresi oldu duygularım bir nevi. Acıyan yüreğime yalancı merhem oldu. Bana bir şey hatırlatmanıza gerek yok ki Sayın Paşam, Canım Abim. Zira Türkmenleri de, Uygurları da hiçbir zaman unutmadım. Her zaman yazılarımda dile getirdim. Ben partici bakışla hayata bakmam Sayın Paşam. Ben bir Müslüman Türk olarak bakarım hayata. Ve mazlumun yanında zalimin karşısında dururum. Bu yüzden Uygurlu kardeşlerimi de Türkmen kardeşlerimi de daima savundum. Savunmayanlara isyan ettim. Hep kahrettim kudurmuş itlere. Ama Müslüman Türk nerede? Siz kimle cihat ediyorsunuz derken anlamadım. Bana diyorsanız, hiç duymam bile. Ki beni ırgalayan bir soru da olamaz bu. Zira böyle bir dünyada Cihaddan bahsetmek komiklik olur. Çünkü Müslümanlar dünya nimetlerinin peşinde koşmaktan yorulmuşlar ve tüm değerlerini kaybetmişler, yorgunlar, bezginler. Cihad edilmesi gerekenleri soruyorsanız TÜM ZALİMLERDİR. O aşağılık teröristlerle iştigal edecek vaktimde, boş zamanımda yok. Onlar üfleseniz yok olacak türden satılmış köpeklerdir. Bana sorduğunuz tüm sorular yanlış ya da sorular yanlış yeredir Sayın Paşam. Allah, domuzları nasıl kahredecek biliyorum da, yapacak bir şey yok böyle bir durumda. Çünkü Allah’ın kulları şeytanın kulları olmuşlar. Önce bizler Müslüman olmaya gayret etmeliyiz, temiz Müslüman aramak beyhude. Bu ülkede kim Müslüman kim Türk Sayın Paşam. Ne hazin ki bu millet kahir ekseriyeti ile sahtekâr olmuş. Politikanın, çıkarlarının, cemaat guruplarının kulu, kölesi olmuş. Ne tarihini bilen var, ne kimliğini bilen var, ne ecdadını bilen var, ne dinini bilen var. Ne de bu millet, devlet, vatan, din için namusluca, samimice, dürüstçe dövüşen var. Hayata Türkçe ve İslamca bakamayan bir milletten hiç kimseye bir hayır gelmez, gelmeyecektir de. Gerisi hikâyedir. Benim bu yazım tamamen insan yüreğimin haykırışlarıdır. Hiçbir taraftan hiçbir tarafa karşı söylenmiş sözler değildir. Politik sözler hiç değildir. İdeolojik bakışlarla dile getirilmiş olması imkânsızın imkânsızıdır. Ben doğal konuşmayı, söylemeyi severim Sayın Paşam. Sorgulamak güzeldir Sayın Paşam, ama kadim değerler temelinde sorgulamak güzeldir. En derin ve kalbi muhabbetle, saygıyla Sayın Paşam.

Özgür Deniz

18.07.2014 - 15:26

http://www.habervaktim.com/yazar/65980/yine-hablemitoglu-suikasti-zamanin-bu-gocunmasi-niye.html

Necip HABLEMİTOĞLU cinayetiyle ilgili bir yazı. Okuyun kararınızı verin. İlginç bir yazı. Yazan değil, yazı önemlidir.

http://www.ensonhaber.com/fethullah-gulen-israile-karsi-hala-sessiz-2014-07-16.html

Sahi göz, kulak, kafa, kalp, vicdan şayet varsa ne işe yarar ya da ne için bahşedilmiştir insana? Gerçekten merak ettiğim için sordum.

OTORİTEYE İTİRAZ EDİLİR Mİ AZİZİM.
OTORİTEYE KATİL DENİR Mİ BEYİM?
OTORİTEYE SEN ADİSİN, ALÇAKSIN,ŞEREFSİZSİN, AŞAĞILIKSIN, KATİLSİN, VAHŞİSİN DENİR Mİ CANIM BENİM?

neyse

SAİD NURSİ ne diyordu;;;;;;;;'''''GERÇEK İMAN EDEN DÜNYAYA MEYDAN OKUYABİLİR ANCAK.''''

GERÇEK İMAN farklıdır azizim. lafla imana benzemez.

http://www.habervaktim.com/haber/379162/...ozler.html

bir şey yerine koysam bir şeyler söylerimde değmez. oruç oruç nefes harcayacak zamanım ve harcayacak nefes yüzünden susayacak halim yok.

hiç olanlar, yüceliklerden ve istedikleri yerlerden itibar göremeyince;;; itibar arar ve her şey olmaya çalışırlar, cüceliklerde ve cücelerin yanında.


http://www.habervaktim.com/haber/378989/...smadi.html


yazıklar olsun. elbette yakışmadı. yüreği yaktınız be. kim bu işi pişirdiyse mutlaka tecziye edilmeli, kınanmalı, yüzüne bakılmamalıdır. Allah kahretmesin. yazıklar olsun be. Müslüman olmak çok mu zor. laf değil iş yapmak çok mu zor.

Özgür Deniz

21.07.2014 - 16:12

http://www.youtube.com/watch?v=-Vy0KySyn7U


bunlar köpek.
bunlar domuz.
bunlar şeytan.
bunlar alçak.
bunlar soysuz.
bunlar kansız.
bunlar aşağılık mahluk.
bunlar hayvandan daha aşağılık.
bunlar adi birer kene.
bunlar şerefsiz, onursuz, haysiyetsiz p...venk.
bunlar rezil birer f...işe.
ALLAH BUNLARI KAHRETSİN.
ALLAH BUNLARI PERİŞAN ETSİN.
ALLAH BUNLARI YERİN YEDİ KAT DİBİNE GEÇİRSİN.
ALLAH BUNLARI REZİL RÜSVAY ETSİN.
ALLAH BUNLARI BİRER LEŞ KILSIN.
sonsuz aminler olsun.
ALLAH MÜSLÜMANA ŞEREF VERSİN.
ALLAH MÜSLÜMANA ŞUUR BİLİNÇ CESARET HAYSİYET VERSİN.
ALLAH MÜSLÜMANA AHLAK VERSİN.
ALLAH MÜSLÜMANA AKIL VERSİN.
ALLAH MÜSLÜMANI İÇİNE DÜŞTÜĞÜ ZİLLETTEN REZALETTEN KURTARSIN.
ALLAH MÜSLÜMANA DOSTUNU DÜŞMANINI ÖĞRETSİN.
sonsuz aminler olsun.


kinini büyüt, nefretini büyüt, intikam duygunu büyüt Müslüman.
büyütmüyorsan kinini yazıklar olsun sana.
Müslümanım diye gezme yeryüzünde.
insanım diye gezme yeryüzünde.
asla affetmeyeceksin Müslüman bu kahpe döllerini.
asla affetmeyeceksin pisliğinden dolayı sürgünden sürgüne gönderilen bu karaktersiz Siyonist mahlukları.
affedersen, hoşgörürsen hayvandan daha aşağı düşersin.


NOT: kimse şerefsizlik, haysiyetsizlik, itlik yapmasın. Musevilere asla sözümüz yoktur. Ne dışarıda yaşayanlara ne de içimizde yaşayanlara. sadece katil köpekleredir sözümüz. ve o köpeklere bilinçli şuurlu destek veren köpekleredir.


MÜSLÜMAN TÜRK DİRİL ARTIK VE KAN KUSTUR MAZLUMLARA KAN KUSTURAN TÜM KÖPEKLERE...

Özgür Deniz

21.07.2014 - 20:23

http://www.habervaktim.com/haber/379500/...hseti.html

SİYONİST Erzurum'a kadar gelmiş....ama cezası kesilmiş...

Özgür Deniz

22.07.2014 - 14:50



http://www.habervaktim.com/video-galeri/...r-4707.htm


KÜÇÜK F.........ŞE YE MUHTEŞEM CEVAP.... YAHUDİ AMMA NAMUSLU KONUŞMUŞ...

tabi genel bakış ve ilk görüntü bu... ama yine yalan dolan var...

zira Yahudi soykırımı diye bir şey yok tarihte... zira gerçek kayıtlar belgeler deliller böyle söyler...

bu yüzden zımnen Yahudi soykırımının varlığını da kabul etmiş ve ettirmiş oluyor...yani gizli bir propaganda var sanki...

amma ne olursa olsun görünen yüzüyle küçük o.........u ya haddini bildirmiş...


son tahlilde;;;;;;,Yahudi dendi mi evet önyargı olmayacak amma mutlaka bin kez düşüneceksin kardeşim...kim ne derse desin...

Özgür Deniz

22.07.2014 - 15:11

http://www.habervaktim.com/video-galeri/...i-4711.htm

olay nedir ne değildir arka perdesini bilemeyiz. doğaldır yapaydır bilemeyiz. ama bir şeyi gördük ki, söylediklerin odun gibi gerçekler. yüzlerine haykırdın ya köpeklerin, helal olsun sana. köpeksiniz, katilsiniz dedin ya tüm dünya kamuoyu önünde bu bile yeter. inşaallah bir şey olmaz sana. orada belkide galeyana geldin, belkide bir an ecdadını anımsadın, belki de ben Türküm dedin duygusal bir yoğunluğun olaylar karşısında getirdiği hüzün ve acı çöktü üzerine bilemem ama şerefli bir çıkış yapmışsın. ALLAH SENİ CENNETİNE KOYSUN İNŞAALLAH. amin. helal olsun helal olsun helal olsun. gerçekten TÜRK gibi davranmışsın. inşaallah kimliğinde ve dininde elinden geleni yapıyorsundur. RABBİM seni kafirlerin şerrinden korusun. amin. amin. amin. canım benim, aslanım, yiğidim, ciğerim, gözüm. ALLAH DERİM BUNA, ALLAHUEKBER derim. yüreğimi soğuttun beni duyguya boğdun zulme haykırışınla direnişinle be yiğidim. Allah ım seni korusun korusun korusun tüm kafir köpeklerden. alman kafirinden siyonsit kafirinden. amin.

Özgür Deniz

22.07.2014 - 15:25

http://www.habervaktim.com/video-galeri/gazzeli-kizin-enkaz-altinda-ya-rabbi-feryadi-4708.htm

YA RABBİ deyişine kurban olayım senin kuzum, güzel yavrum, bitanem.

RABBİN de seni ağlatan köpekleri havlatsın emi. inşaallah kurtulmuşsundur. inşaallah büyüyünce katil köpekleri tam göğüslerinden alınlarında vurup kahredecek kurşunlar senin temiz narin güzel ellerinden çıkar. ya da beyninle yüreğine fikrinle darbeler vurursun katil, vahşi, alçak terörist devlete.

Allah seni korusun güzel çocuk...amin...

Özgür Deniz

25.07.2014 - 01:19

http://yenisafak.com.tr/yazarlar/Ibrahim_Tenekeci/insanlar-ve-yahudiler/54977


bu yazıdan muhtemelen Siyonist çocukları rahatsız olacaklardır.

Kİ muhtemelen rahatsız olmuşlardır da. zira bunu görmek için piyasaya göz atmak kafidir. bu göz atışla Siyonist çocuklarını da keşfedeceksiniz. o Siyonist çocukları ki bu yazıyı asla olumsuzlayamazlar ama rahatsız olurlar. ve gizli Siyonist çocukları olduklarını da, güya bu yazının ırkçılık içerdiğini söyleyerek örtmeye çalışırlar ama örtemezler çünkü bu aşağılık niyet sırıtır. gerisini izaha lüzum yok. zira kapalı olan bir şey yok. Müslüman olan, Türk olan, İnsan olan gerisini zaten zekasıyla idrak edecek, anlayacak, fark edecektir. yeter ki kimliğini şerefiyle taşısın ve kimliklerinin bilincinde olsunlar.

Özgür Deniz

25.07.2014 - 15:39

http://haber10.com/haber/525143/#.U9J2BcxrPIU

farz edin ki karşınızdakilerin yanlışları var, onlarda gayri ahlaki işler yapıyor...onların yaptıkları asla sizin temiz olduğunuz ve yukarıda ki söylenenleri yapmadığınız anlamına gelmez...yaptınız yapıyordunuz yapacaktınız ama bittiniz...bu yüzden haramla ilgili masal okumayın...zira kimse yemez...yerse yerse bugüne kadar beynini ve ruhunu mahvettiğiniz garip insanlar yer...ki onlarda yemiyor artık...yiyenler ya da yiyor gibi görünenler hala aranızda dolaşan ve büyük rantlara sahip olan sahtekarlardır...

Özgür Deniz

27.07.2014 - 02:10

RAMAZAN BAYRAMI MESAJI:


Şimdiden; Tüm form ailesinin, özelde TÜRKLÜK aleminin genelde İSLAM DÜNYASININ ''''''''''''''''RAMAZAN BAYRAMLARINI'''''''''''''''''' canı gönülden tebrike derim. hayırlar getirmesini dilerim. RABBİM Ümmet-i Muhammedin birliğine vesile kılsın bayramları. amin.

Özgür Deniz

27.07.2014 - 02:46



http://haber10.com/haber/525503/#.U9Rl48xrPIU


çünkü kendilerinden başka hiçbir kimseyi hiçbir zaman düşünmediler. bir değerleri var mıydı bilmiyorum. zira insanlar değerleri için isyan ederler. icap ederse başkaldırırlar ve ayağa kalkarlar, hatta meydanlara inerler. bunlar hatta ve hatta Allah'a, Önder'e, Kitap'a saldırılar oldu hadi sokağa çıkmadı diyelim SES'leri bile çıkmadı...bunlardan medet gelecek insanlığa ha...sadece gülerim...

Özgür Deniz

27.07.2014 - 03:10

http://www.gazeteoku.com/frame.php?url=http://www.bugun.com.tr/istedigimiz-bu-degil-miydi-yazisi-1203641


bir GÜLAY GÖKTÜRK yazısıdır.


SADECE DÜŞÜNMEK İÇİN...KATILIN KATILMAYIN...AMA MUTLAKA OKUYUN...VİCDANINIZLA BEYNİNİZLE DEĞERLENDİRİN...YÜREĞİNİZDEKİ SES SİZE DOĞRUYU SÖYLEYECEKTİR İNANIN...

Özgür Deniz

31.07.2014 - 17:58



http://haber10.com/haber/526562/#.U9qAmcxrPIU


ACIYI PAYLAŞMADA ADİL OLUNUZ LÜTFEN...

evet ne acıdır ki,,, burada adalet yoktur... evet acıyı mutlaka paylaşıyorlardır, orayı da düşünüyorlardır, yardım ediliyordur, bunlar yapılmıyor demiyorum...ama orada çekilen acılar ve kızıl domuzun zulmü asla gündeme getirilmiyor ve millet meydanında DOĞU TÜRKİSTANDAN asla bahsedilmiyor...kahpe dölü, or....pu çocuğu Çin lanetlenmiyor...kızıl köpek Çin liderleri uyarılmıyor...kimsenin laga luga yapmasına lüzum yok...gördüklerimizi söylüyorsak görmediklerimizi de söylemek boynumuza borçtur...ve kimliğimize saygımız sadakatimizdir...gardaşlarımıza vefa borcumuzdur...

LÜTFEN SAYIN HÜKÜMET ÜYELERİ bu konuda da hassasiyetli olmanızı dik durmanızı özgürce konuşmanızı arzuluyoruz bu milletin evladı olarak...kızıl domuzu da uyarmanızı istirham ediyoruz...

Özgür Deniz

31.07.2014 - 18:12

http://www.youtube.com/watch?v=Pj38tPdEWgM


tüm hücrelerinizle amin amin amin amiiiiiiiiinnnnn deyin... sonsuz aminler olsun...Allah'ım kuduz köpekleri kahret kahret kahret...amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn....

Özgür Deniz

02.08.2014 - 08:03


http://www.habervaktim.com/haber/380...e-4-sehit.html

http://www.habervaktim.com/haber/380835/bir-aci-haber-de-dogu-turkistandan.html

BİR YANDAN FİLİSTİNLİLER, BİR YANDAN TÜRKMENLER, BİR YANDAN AZERİLER, BİR YANDAN DOĞU TÜRKİSTANLILAR ne oluyor sahiden...kuduz köpeklere niçin dur denilmiyor...bir projemi faaliyette bilemiyorum ama sonsuz endişeleniyorum, korkuyorum...hayır lafla olmuyor hiçbir şey...LANETLİYORUZ, ENDİŞE DUYUYORUZ lafları çare olmuyor...bir şeyler yapmak lazım...ciddi yaptırımlar uygulamak lazım...sanki HEDEF TÜRKİYE gibi ve TÜRKİYENİN ve TÜRK MİLLETİNİN istikbali ebediyyen ipotek altına alınıyor gibi...tehlikeli bir proje kurgulanmış ve o çaktırmadan gerçekleştiriliyor gibi...insani vicdanı endişelerim bunlar...bu vatanı ve bu milleti özden, yürekten, gerçekten seven yok mu?...öylede olmuyor böyle de olmuyor...acı çekiyorum, çok acı çekiyorum...niçin böyle kıskaç altındayım...niçin bir gücüm yok...niçin isyan edecek halim yok...bu topraklar, bu millet hep laflarla avutuldu, uyutuldu, aldatıldı ne yazık ki...ve hep katliam hep katliam hep katliam...nerede benim hayatımı vakfettiğim ve var olduğuna inandığım GERÇEK TÜRK DEVLETİM...ne kadar yanlış yapılırsa da O devletim izin vermez, sadece müsaade ediyordur dediğim devletim...konuşacak çok şey var amma yorgunlukta var....ey hürriyet, canım hürriyet, varlığımın mayası, manası hürriyet!!!!!!!!!!!!