HESABI SORULMALIDIR!...

Özgür DENİZ - 01.04.2015

Ehl-i İmana ve Ehl-i Vatana ithafımdır:

İlk evvelde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin şerefli savcısına sonsuz rahmet diliyor, ailesinin ve milletimizin başları sağolsun diyorum. Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin, mekanını cennet kılsın. Âmin. Bu olay en dibine kadar tetkik edilmeli ve alçakça katliamda en ufak izi bulunanlar ve dahli olanlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdırlar, acınmamalıdır zalimlere. Görev MİT'indir ve görevini milletine ve devletine sadakat çerçevesinde namusluca yapmalıdır.

BİR: Artık kendimize gelmemiz gerekiyor. Bu şart kardeşim. Vahiyle dirilecek ve direneceksin. Ceddin böyle yaptı çünkü. Kurtuluşun başka yolu yok. Artık aklını mutlak yasalar temelinde kullanmayı öğreneceksin. Dostun yok, düşmanın çok bileceksin. Sana kavmi kimliğinle ve dini kimliğinle yaklaşanların kimler olduklarını çok iyi tespit edeceksin. Maske takanlar ve taktıkları maskeyi en iyi kullananlar masonlardır. Ve bir mason asla Türk'te, Müslüman'da olamaz ve bu olgulara hizmette edemez. Bir defa bileceksin kardeşim. Eğer vahiyle dirilirsen, Allah'ın izniyle seni hiçbir maskeli aldatamaz, uyutamaz.

İKİ: Allah neslin katledilmesini yasaklıyor. Bu mutlak yasayı çok iyi idrak edecek ve geniş perspektiften bakarak tetkik ve tahlil edeceksin. Sonra da zırvalamayacaksın. Neslimizin namussuzca katledildiği katıksız hakikattir. Önlem alınmazsa istikbalimizde, istiklalimizde tehdit altındadır.

ÜÇ: Her yerde kötülük var de, bağır, çağır, isyan et, güya çözüm ara, herkesi suçla ama mutlak yasalar şöyle diyor ve yapmıyoruz dendiği zaman; ne diyorsun, biz neyden bahsediyoruz, sen neyden bahsediyorsun, sen yobaz mısın, zorba mısın diye saçmala. Hadi işine ANGUT! Bizim mallarla işimiz yok. Önce Akli ve Kalbi kölelikten azade ol, sonra gel!

DÖRT: Zalime merhamet mazluma ihanettir. Unutmayın! Vurana, vurmadığı yüzünüzü çevirirseniz, sürekli vurulursunuz. Ve İslam asla bu sefilliği tensip ve tasvip etmez. Bizim Kitabımız İncil değil Kur'an'dır. Ve Kur'an; adalet der.

BEŞ: 1 Mayıs'a sonsuz dikkat. Sezgilerimle konuşuyorum. İşte geçen yıl ne oldu ki martavallarını umursamayınız. Daha önceden de yazdım; öncekiler uyutma seansıydı ve bugünlerde istenilenin alınmasına bahane edilecekti. Eğer akıllı olunmazsa ülke kan gölü'ne dönebilir! Teennili olmak iyidir, uyanık kılar. MİT şimdiden harekete geçmelidir.

ALTI: Tarzından başlatma diyecek haddini bildireceksin. Şerefli ve namuslu kızlarımızın, şeref ve namuslarını beş paralık ettirmeyecek ve kızlarımızın diri diri gömülmelerine müsaade etmeyeceksin. Buna yol veren melek yüzlü şeytanlara üst düzeyde asla yüz vermeyecek, itibar bahşetmeyecek, bilakis tezyif ve tahkir edeceksin namussuzluk yaptığı için. Bu milletin TARZI; namusu ve şerefidir.

YEDİ: Melek yüzlü İngiliz şeytanının, melun yavrusunun, nesil katliamı yapan kanalını kapatacaksın. Çünkü o kanal, Müslüman Türk evladını ruhen ve bedenen ve zihnen çökertmek gayesiyle hareket etmektedir.

SEKİZ: doğan gibi uçanlara koç gibi süsenlere artık geçit vermeyeceksin. Zalimlere gülenler, mazlumları ağlatırlar. Bu millet bir kaç kişinin çarkında öğütülerek küresel baronlara yem edilecek millet değildir.

DOKUZ: savcı hangi gerçekleri öğrenmişti acaba? Gerçek katile mi ulaşmıştı? Emri verenlere ve onların kuklalarına mı dayanmıştı soruşturma. Mutlaka tetkik edilmelidir. Oraya şerefli savcımızı her halükarda ortadan kaldırmak için gelmişti teröristler. Zira emir böyleydi. Bu yüzden dava bahanedir.

ON: malum basında ki hainlerden ve vekil sıfatlı hainlerden mutlaka hesap sorulmalıdır yazdıkları lanetlik yazılardan dolayı ve adeta katilleri alkışladıkları için. Ve artık bu topraklarda; bu din, bu devlet, bu ülke, bu vatan aleyhine iş yapan basın ya da kodaman yahut politikacı veyahut dini kisveli kim varsa kesinlikle affedilmemeli ve hesap sorulmalıdır. Birilerine düşmanlık, bu devletin savcısının katillerini zımnen alkışlamayı gerektirmez. Herkes haddini bilecek ve bilmelidir!

ON BİR: Türkiye Cumhuriyeti Devleti, acil olarak 1000 Kişilik teknolojik beyin, 1000 Kişilik silahlı kuvvet teşekkül ettirilmelidir. Bundan sadece ve sadece maksimum 10 kişinin haberi olmalıdır. Bunlar sonsuz hususi operasyonlar için yetiştirilmelidir. Sayı her yıl 50 şer Kişilik artırılmalıdır. Bu elemanların Yarısı uzak Ülkelere gönderilmeli, Yarısı da ülke dahilinde görevde olmalıdır. Bu elemanların uçan kuştan haberleri Olmalı Bulundukları yerlerde ama uçan kuşun bunlardan haberleri olmamalıdır. Misal; Bosna katlini, Türkistan katilini, Filistin katilini vs. ortadan kaldırabilecek, Ülkelerine Yönelik her türlü operasyondan (((siyasi, kültürel, sanayi, tarım, istihbarat, hastalıklar ve ilaç vb.))) haberdar olabilecek düzeyde bir teşkilat olmalıdır.
Tarih: 01.04.2015 Okunma: 637

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?