NEYİ AÇIKLAYACAĞIZ?...

Özgür DENİZ - 01.11.2014

Siyonistin sefil maşalarından biri olan peşmerge bozuntuları Türk topraklarını çiğniyor, gövde gösterisi yapıyor. Bunun neyini izah edeceğiz? Bu asla ama asla olmamalıydı. Bu durum Türk Devletini ve Türk Milletini düşürmüştür. Hülasa, her ne olursa olsun, bu hareketi şahsen benim içim almıyor, sindiremiyor.



Yiğitlerimiz siyonistin dağ farelerince sokak ortasında apansız şehit ediliyor. Bunun neyini izah edeceğiz? Şu yaptırmış, bu yaptırmış, karanlık ürünüymüş vs. O zaman çözeceksin kardeşim, acımayacaksın, sen de sokak ortasında vuracaksın, kan kusturacaksın. Yaptıranları da bulup onlara da kan kusturacaksın. Bu ülkenin istihbaratı var, ordusu var, milleti var, devleti var.



Kontrol edilmeyen, edilse de kusurlara göz yumulan, ki göz yumulduğunu en üst düzeyde ifade ettiler, maden kuyularında canlarımız yitiyor. Rant elde ediliyormuş, ettirme kardeşim. Araya adamlar giriyormuş. Güç sende değil mi? Defolun lan köpekler, burada can söz konusu, diyemiyor musun? Zaten bunu diyemiyorsan, bu ülkede yapabileceğiniz hiçbir şey yoktur. Ne yani üç beş it kazansın diye canlar mı yitecek? Bu tür yerleri kontrol edipte, hataları görmezden gelen müfettişlere kan kusturacaksınız kardeşim.



30 milyon gündelik için bir minibüse 45 yolcu biniyor veyine canlarımız, garip, fakir insanlarımız yitip gidiyor. Bunların izahı olamaz biliyor musunuz kardeşlerim?



Şu sözleri kaldırabilecek yürek varsa kaldırsın, artık susma vakti!



‘’OĞLUM YÜZME DE BİLMEZDİ, SUYUN İÇİNDE NE YAPTI?’’ Madende oğlu kalan yaşlı teyze söylüyor bunu. Mutlak doğallıkta söylüyor. Hesapsız, kitapsız, pazarlıksız, duldasız söylüyor. Bilinçsiz söylüyor. Çünkü orada zaten yüzmenin bir anlam ifade etmeyeceğini bilemiyor.



‘’KÖR OLSUN ŞU FAKİRLİK!’’ Bunu da 30 milyon uğruna canını kaybeden birinin annesi söylüyor.


NOT: Haddizatında söylenecek çok şey var ama artık konuşmak bir şeyi değiştirmiyor. Görmek, yaşamak gerekiyor. Bu yüzden de canım sözü uzatmak istemedi.
Tarih: 01.11.2014 Okunma: 614

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?