AZİZ MİLLETİME SAMİMİ BİR ÇAĞRI...3...

Özgür DENİZ - 21.08.2008

Artık uyuma uyan ey mukaddes davanın şerefli neferleri olan soylu gençlik! Senin zayıf noktalarını tespit edip seni can damarından vuranlar umudun hesap gününde seni zaaflarınla zayıf düşürüp, kavgadan kaçman için vahamet arz eden bir mücadele verirken senin can düşmanlarını kin ve nefret deryasına dönüştürmektedir. O anda geri dönmemeleri ve olanca kinlerini kusmaları için. Çünkü senin düşmanlarının seni öz be öz vatanında mağlup etmesi demek, senin emperyalist ve küresel haydutların demir ağlarıyla kuşatılman ve ebediyen tarih sahnesinden çekilmen demektir. Bütün değerlerinle türap olman demektir. Artık hakikatle yüzleşmekten ve gereğini yapmaktan kaçamazsın ve dahi kaçmamalısın. Çünkü sen TÜRK oğlusun ve yüce İSLÂM ın muazzez bir müntesibisin. Her şeyden öte yüce ALLAH ın sadık ve şerefli bir kulusun. Yeryüzünün görüp görebileceği en kutlu insan olan Hz. MUHAMMED in (sav)  ümmetisin. Sorumsuzluk ve gerçekten kaçmak seni hayvanca bir yaşamın ve ölümün mahkûmu kılacak unutma. Kendini bil, kendini bul, kendine gel ve kendine dön artık. Sahte cesaret pozlarına bürünen soysuzlara karşı, atalarının cesaretini ve iman ının sarsılmayan gücünü kuşan. Bugün bir sürü ıvır zıvırla, safsatayla seni oyalayıp çaktırmadan kirli gayelerine ulaşmaya çalışıyorlar. Dünya cadı kazanı gibi kaynıyor. İnsanlık ateş çemberinde yanıyor. Sen ne ile uğraşıyorsun? Dünyayı ateş çemberine döndüren, insan kanıyla sulanıp, insan etiyle beslenen, kendini dünyanın yegâne jandarması vehmeden, insanlığı hizaya sokmaya yeltenen, ABD demokrasiyi gerçekten istiyor mu istemiyor mu? Gerçek maksadı ne? Gibi bir sürü ahmakça şeylerle uğraşıp duruyorsunuz. Kardeşim bir kere bu tür tartışmaları ortaya atan kim siz onlara bakın. Onlar insanlığı bu tür sahtekârlıklarla oyalamaya tevessül eden kovboy bozuntusu buş’un borazanlığını yapan çakallar sürüsüdür. Zira o çakallarında Türklük ve İslam ile sorunları vardır. Anlayın artık bunu lütfen.

 

 

 

Hiçbir şeyin tartışılacak yönü yok aziz milletimin muazzez evlatları. Topyekun Amerika ve Avrupa politikasının yegâne hedefi; Türk ve İslam dünyasının zenginliklerinin sömürülmesi ve milletlerinin köleleştirilmesidir. Bunu böylece kafanıza kazıyın. Ne bileyim işte suçta genelleme olmaz, suç bireyseldir falan gibi ahmaklıklara inanıp oyalanacaksanız, birde şu bilimsellik lafını pek seven ve bunu hakikati ters yüz etmek için çok iyi kullanan bilim adamı yaftalı sahtekârları ve küresel katillerin kiralık kalemleri olan aydın bozmalarını dinlemeye devam edecekseniz artık sizlere sözüm yok. Şu yegâne mutlak hakikati beyninize çivi gibi çakın. Dünyada münhasıran iki taraf vardır. HAK ve BATIL. Efendi ve köle. Ezen ve ezilen. Burjuva ve proletarya. Şu anki konjonktürde batıl ve versiyonları zahiren üstün görüntüsü vermektedir. Gerçek gayeside; tahrif edilmiş Hıristiyanlığı din olarak, aşağılık ve kahpe sömürgeciliğin gerçek ve nihai hedefi olan Siyonizmi de politika olarak dünyaya hâkim kılmaktır ve hakkın müntesibi ve mümessili olan bütün insanlığı kendilerine köle yapmaktır. Bunları komplo olarak telakki edip dikkate almayabilirsiniz ama gün gelir anlarsınız ya da anlamak istersiniz ama iş işten geçer. Hani tabir-i caizse bir deyiş vardır: ayvayı yemek diye. İşte gün gelir sizde kahpelikleri idrak ettiğinizde şöyle mazi aynasına derin bir bakış atar ve komplo dedik ayvayı yedik diyerek hüzün ve acı dolu nağmeler terennüm edersiniz. Ama ne fayda. Ayağınızı denk atın ve gevşek zemine basmayın. Dininize ve kimliğinize sahip çıkın. Dinini samimi bir şekilde yaşamaya gayret edenleri size yobaz, irticacı, bilim düşmanı, şucu, bucu diyerek kakalamaya yeltenen kanı bozuklara aldanmayın. Bu kişiler olayın bilincinde olmayan ama milliyetçi ve İslamcı geçinen kimselerde olsalar dahi. Onlar ya beyinsizdirler ya da birilerine hizmet ediyordurlar.

 

 

 

Ayrıca, Türklük gibi asaletinizi tescilleyen aziz kimliğinize sahip çıkın. Ve bu değerlerinize savaş açan kanı bozuklara gereken cevabı verin. Tabi Türklük ve İslamlılık şuur ve bilincini kuşanarak. Kimliksiz bir milletin kişiliksiz bireyleri olarak yaşamınızı idame ettirmek istemiyor, alçakça bir ömür sürmeyi ittihaz etmiyorsanız. Geçmişteki öz dinamiklerinize yapılan tazyikatları unutmamak adına zamanla savaşın ve bilincinizi daima bileyleyin. İman ın keskin kuvvetini kuşanın. Yoksa alçalmanın en ağırına müstahak olursunuz da yardımcınız olmaz. Bermuda şeytan üçgeniyle kuşatılmış durumdasınız. Endişe-i müstakbel ile muzdarip bir ruhu bırakıp, böyle bir derdi yok sayıp, hayat-ı dünyeviyenin zevkine meftun bir ruhu kuşanırsanız, süfli ve sefil bir hayatın mahkûmları olmayı hak edersiniz. Ve çaresiz batılın köleleri olan kişiliksiz bireylere dönüşürsünüz. Dünya insanlığının özlediği ve beklediği adalet, ancak ve ancak kendi öz değerleri ve dinamikleri ile beslenen, kendi kitabı ekseninde yaşayan gönüllerin getirebileceği bir şeydir. Batılın gönüllü köleliğine soyunanlar böyle yüce bir gayeye talip olamazlar. Zira başkalarına benzemeye çalışanlar aşağılık maymunlar olmayı becerebilirler ancak. Çünkü Emerson’un da güçlü ve mücmel ifadesiyle ‘’Taklit İntihardır.’’ Ama batılı ve batılın versiyonlarını taklit intihardır. Elbette bir peygamberi taklit bir insanı ancak yüceltir alçaltmaz asla.

           

 

 

               Sınırsız küresel ticaret baronları, insan kanıyla sulanıp, insan etiyle beslenmeyi ve tüm insanlığı ruhsuzluğun acı girdabına mahkûm etmeyi severler. Zira varlıkları buna bağlıdır. Bu kahpeliklere prim vermeyin. Sizi tüketim kültürünün müptelası kılıp, kendi saltanatlarının idamesini sağlayan ve Tam Bağımsız Türkiye nin aşağılık katilleri olan Küresel Ticaret Baronlarını ve uşaklarını boykot etmeye davet ediyorum aziz vatanımın muazzez çocukları. Bir boykotu bile beceremiyorsanız yazıklar olsun sizlere. Ne kadar da tüketim kültürünün esiri olmuşsunuz. Gücünüzden habersiz birer zavallısınız. Veyl olsun semirmeye müptela insan suretli mahlûkları ufak bir boykotla dize getireceğinizi bile bile niçin beceriksizlik yapıyorsunuz. Tabi sizden gücünüz dâhilinde olandan başka bir şey istenmiyor. Ne kadar yapabilirseniz ama samimiyet içerisinde. Kimden korkuyorsunuz? Allah tan mı? Kan emici vahşi küresel hayduttan mı? Yoksa bu fani âlemde bakilik payesi mi biçiyorsunuz kendinize? Daha ne diyeyim aziz kardeşlerim? Aslında söylenecek çok söz var ama bazı şeyler muayyen bir zaman vetiresinde boşaltılmak zorunda olduğu için imkânsızlaşıyor. Binaenaleyh kısa kesiyorum kafanızın tasını attırmamak için.

 

 

 

Lütfen okumak tan ve düşünmek ten asla vazgeçmeyin. Kahve köşelerinde, meyhane şişelerinde, kumar masalarında, konken kulüplerinde malayani şeylerle istikbalinizi karartmak, ömrünüzü çürütmek, umudunuzu ve mutluluğunuzu kaybetmek daha mı iyi okuyup düşünerek yaşamaktan. Yazık çok yazık. En başta yüce İslam In temel kaynaklarına başvurmadan, Cemil Meriçleri, Nurettin Topçuları, Ali Şeriatileri, Abdürrahim Karakoçları, Osman Yüksel Serdengeçtileri, Dündar Taşerleri, Erol Güngörleri, Nuri Pakdilleri, İsmet Özelleri, Kenan Kaleciklileri, Necip Fazılları, Sezai Karakoçları, Seyyid Kutupları, Mehmet Akifleri, Galip Erdemleri, Remzi Oğuz Arıkları ve daha nice değerleri tanımadan, anlayıp dinlemeden ömür tüketen, kimliğini reddeden, değerlerinden utanan, vatan-millet-din-dil-bayrak-ezan sevgisinden mahrum olarak ömür süren sizler, radikalizmimi hoş görün ama bütün aşağılamalara, zulümlere, ihanetlere ve dahi her türlü sefalete layıksınız diyeceğim. Zevkler tatlı faziletler acıymış. Kolayı herkes yapar. Önemli olan zor olana talip olmak ve gereğini yapabilmektir. Acı gibi görünen lakin size hakiki saadeti bahşedecek olan faziletlere talip olup yaşadığınız zaman şerefli bir hayatı hak edeceksiniz. Hem de fani bir ömrü baki bir ömre tebdil edeceksiniz.

 

 

 

 

EY SEVGİLİ ÜLKEMİN SOYLU ÇOCUKLARI! Birbirinizi seviniz. Birbirinizle kaynaşıp, yardımlaşınız, dayanışma içerisinde olunuz. Yakıcı kıskançlığı, iğrenç tefrikayı, aşağılık kompleksini terk ediniz. Sevgisiz, aşksız, merhametsiz, şefkatsiz yaşamayınız. Cesaretli ve pervasız olunuz. Çok okuyunuz ve öğrendiklerinizi yaşayınız. Pasif ve parazit olmayınız. Nemelazımcılığı ve hazırcılığı terk ediniz. Hakkınızı meşru yollardan mutlaka arayınız. Allah tan gayrı kimseden korkmayınız. Sevgi-Barış-Kardeşlik-Dostluk-Umut-Selam-İnanç-Fedakârlık eksenli yaşayınız. Size sunulan nimetlerden cömertçe sununuz cimrilik yapmayınız. Erdemlice paylaşmasını biliniz. Haramdan, gasptan, zulümden azade olunuz.

 

 

 

 

Şunu mutlaka bilin ve unutmayın ki; son demde göç davulları çalınıp, son veda vakti geldiğinde birlikte götürebileceğiniz şey bir metrelik bezdir. O da nasipse tabii. Kolektif yaşamayı ilke edinin. Bol bol okuyun düşünün. Ama anlayarak, kavrayarak, özümseyerek, hazmederek ve eyleme dönüştürerek. Bir de kesinlikle dinler arası diyalog safsatalarına asla inanmayın ve aldanmayın. Bu tür netameli planlar milli bilincinizi ve milli sezginizi katleder. Gerçek dininizden soyutlanmanızı doğurur. Başka toplumlarla her şeyde kuralına uygun iletişim kurabilirsiniz, lakin bunu Din de asla yapamazsınız. Çünkü kuralları kesin çizgilerle belirlenmiştir. Zira ‘’Allah katında tek din İslâm’dır.’’ Kur’an. ve son peygamber, kâinatın efendisi, saadet güneşi, mümtaz ve nadide insan Hz. Muhammed (sav) dir. Son dine ve son peygambere inanmayanlar mutlaka ama mutlaka hüsrandadır. Ve diyalog yüce İslam ı Hıristiyanlaştırmaktır, asliyetini bozmaktır, dinle alay etmektir. Bu hain ve netameli tuzaklara asla düşmeyin. Günü geldiğinde bu hain ve netameli planların perde arkası mutlaka ifşa olunacaktır. Hiçbir gerçek ebediyen gizlenemez. Zaman aydınlatır her şeyi.

 

 

 

 

Ey aziz vatanın ve mukaddes davanın soylu çocukları! Kendinizi bulun, kendinizi bilin, kendinize dönün, haddinizi bilin, kendinize gelin ve kendinizi yaşayın. Yoksa yemin ediyorum mahvsın. Yegâne hedefin: Aydınlık, Güçlü, Onurlu, Hür ve Tam Bağımsız Türkiye dir. Ey bu aziz ülkenin karanlık, kara yüzlü, kara vicdanlı, kara kalpli, fosilleşmiş şerefsiz düşmanları, aşağılık soysuzlar kininizle geberin. Kahrolsun KARA- KIZIL- YEŞİL EMPERYALİZM. Derin ve sarsılmayan muhabbetle, bitmeyen sevgiyle, tükenmeyen umutla, keskin inançla, ebedi kardeşlikle, çelik gibi dostlukla, devrimci yürekle kalınız. Okudukça aydınlanacak, aydınlandıkça özgürleşecek, özgürleştikçe insanlaşacaksınız. Çünkü ALLAH SİZİ HÜR YARATTI. Şimdi niye şuursuzca batılın ve firavunların kölesi oluyorsunuz ki?

 

 

 

Tarih: 21.08.2008 Okunma: 638

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

Adem Şahin

13.07.2008 - 13:03

Merhaba özgür deniz bey. Yazınızı okudum aklıma gelen şu oldu. JOSEPH DOMAİSTRE "her memeleketin hak ettiği bir hükümet vardır" diyor. Her ne kadar biz haketmemiş olsak bile, bu toplum hak ettiği hükümeti buldu. İnşallah hak ettiğimiz yeri tekrar buluruz. Daima duruşumuz dik olmalıdır diyorum.

özgür deniz

14.07.2008 - 12:10

dediğiniz gibidir İNŞAALLAH Adem bey üstat...inşaallah bu milletin ağlamaları son bulur artık ve güler garip ANADOLUMUN temiz yürekli evlatları....saygı selam dua umut muhabbet

Adem Şahin

13.07.2008 - 13:03

Merhaba özgür deniz bey. Yazınızı okudum aklıma gelen şu oldu. JOSEPH DOMAİSTRE "her memeleketin hak ettiği bir hükümet vardır" diyor. Her ne kadar biz haketmemiş olsak bile, bu toplum hak ettiği hükümeti buldu. İnşallah hak ettiğimiz yeri tekrar buluruz. Daima duruşumuz dik olmalıdır diyorum.

özgür deniz

14.07.2008 - 12:10

dediğiniz gibidir İNŞAALLAH Adem bey üstat...inşaallah bu milletin ağlamaları son bulur artık ve güler garip ANADOLUMUN temiz yürekli evlatları....saygı selam dua umut muhabbet