DİRİLİŞ VE YENİDEN YAPILANMA...33...

Özgür DENİZ - 29.10.2012

Sevgili dostlar! Millet olarak artık aklımızı başımıza almalıyız ve gerçekleri görebilmeliyiz. Ne yaptığımızı ve söylediğimizi, nasıl yaptığımızı ve söylediğimizi, niçin yaptığımızı ve söylediğimizi, kimin için yaptığımızı ve söylediğimizi bilmeliyiz. Ama ne hazin ki bu konuda çok kifayetsiziz. Bana kızmayın bunları söylediğim için dostlarım. Kendimi ayrı tutarak söylemiyorum bu sözlerimi. Yüreğim çok acıdığı ve sürekli bir kayıp içinde olduğumuz için söylüyorum. Durumumuz hiçte iç açıcı değil. Sürekli geriye gidiyoruz, sürekli sürgünleri yaşıyoruz kendi vatanımızda. Sürekli yabancılaşıyoruz ve düşman oluyoruz kendi milletimize ve yüce değerlerimize. Milletimin durumunu görünce kahroluyorum. Yoksulluk ve yoksunluk, bilinçsizlik ve koyu bir cehalet, adaletsizlik ve sömürü takatsiz bırakmış bizi. Kendi derdimize düşmüşüz. Ülkeyi, devleti, dini ve milleti düşünen tek bir kişi kalmamış handiyse. Düşünenlerin adı da zavallıyla çıkmış. Bütün bu tespitlerim, güçlü bir toplumsal iletişime sahip olduğum için gördüklerimden çıkardığım sonuçlardır dostlarım. Ki bugüne kadar söylediklerimizin doğruluğu da ortaya çıkmaya başladı. En basit misal; PKK denilen pisliğin taraf’ında olanlar görüldükçe, PKK taraf’ında durmak istemeyenler, PKK taraf’ından duranların yanında kaçıyorlar sürekli. Çünkü PKK denilen lanetin taraf’ında duran kuduz ve soysuz itlerin gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Kimlerin köpekliğini yaptıkları ve ne yapmaya çalıştıkları ifşa oluyor. Ama bir tek bizler göremiyoruz bunu. Çünkü bizden sandıklarımız tarafından yanıltılıyoruz. Müslümanlıktan bahseden ama Müslüman olamamış onun bunun çocukları bizleri aldatmaya çalışıyor. Onlarda PKK denilen pisliğin köpekliğine soyunmuş durumdadır. Liberal denilen gayr-i insani mahlûkların kuyruğuna takılmışlar siyonizme köpeklik yapıyorlar, Siyonizm faresi PKK nın ateşine odun taşıyorlar.

 

Sevgili dostlar! Millet olarak çok sığ sularda yüzüyoruz. Okumuşumuzda, cahilimiz de aynı potada buluşmuş durumdadır. Bilinçsizlik, şuursuzluk, ferasetsizlik ve basiretsizlik diz boyu. Particilik, ideolojicilik bataklığında boğuluyoruz. Temel değerler (din-devlet-vatan-millet) eksenli düşünmeyi beceremiyoruz. Parti ve ideoloji eksenli düşünüyor, algılıyor, anlıyor ve yargılıyoruz. Usul usul damarlarımızdan kanımızın çekildiği gibi, değerlerimiz yağmalanıyor, elimizden uçup gidiyor. Her şey hercümerç olmuş durumdadır. Menfaatçilik, ucuz hesapçılık almış başını gidiyor. Para temel değerimiz hatta ilahımız olmuş adeta. İnsanlar paramparça olmuşlar, herkes kendi derdine düşmüş. Ülke için çalışmak, millet için düşünmek, devlet odaklı hareket etmek, din eksenli yaşamak hayal olmuş. Yüce ülküler, büyük davalar adına gayret etmek rüyalarda kalmış. Kardeş kardeşe düşman olmuş. Üç kuruşluk çapulcular yüzünden ciğerlerimiz yanar olmuş. Evlatlarımız çok kolay şekilde harcanıyor, hazinelerimiz utanmazca yağmalanıyor, ormanlarımız fasılasız yanıyor, gencecik beyinlerimiz sürekli değişen eğitim sistemiyle heba oluyor. Binlerce yıllık bir çınar zımnen kökünden sökülüyor, dalları kırılıyor ama hiç kimsenin sesi, soluğu çıkmıyor. Vatan toprakları kolayca satılabiliyor, değerler siyonistin zengin ettiği itlere peşkeş çekiliyor. Türk demek suç olmuş, İslam demeye yürek gerek. Amerikası, Rusu, İngilizi, Siyonisti taşeron bir ölüm şirketi ile bizi terbiye eder olmuş. Yanı başımızdaki komşularımız bile zor zamanda kahpelikte buluyor çareyi. Sanki Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur sözünü doğrularcasına, bütün âlem Türk Milleti’nin karşısında sımsıkı saf oluşturmuş. Bütün inandıklarımız tek tek yıkılıyor. Her şeyi düzden görüyoruz, her şeye önden bakıyoruz. Tetkik, tahlil kabiliyetimiz dumura uğramış. Osmanlı aklı tatile çıkmış. İslam temelinden hareket ettiğini sandığımız ve hep öyle inandığımız ve İslamcı olarak bildiğimiz kişiler PKK yardakçısı olmuş, Siyonist köpeği Liberallerin kuyrukçuluğunu ve köpekliğini yapar olmuş.

 

Sevgili dostlar! Sürekli ölüm kusan PKK denilen küresel baronların köpekliğini yapan uluslar arası cinayet şebekesine kızıyoruz, köpürüyoruz ama onların dayandığı paradigmaya dayanarak politika yapanların yanlarından ayrılmıyoruz, onları masum görüyoruz. Oysa PKK Marksist, Leninist ve Stalinist bir örgüttür ve bu ideolojileri gerçek anlamıyla uygulamaktadır. Bizler PKK denilen illete icabında küfürler savuruyoruz ama aynı düşünceye sahip olanların yanlarında bulunmaktan, onları desteklemekten gocunmuyoruz. Onların Türk kimliğine sahip olmasına aldanıyoruz, onları gerçekten Türk sanıyoruz. Bunları görmeliyiz dostlarım. Sosyalist Enternasyonal denilen küresel çaptaki Kızıl Emperyalizmin payandalığını yapanların, onların yanlarına koşanların PKK denilen örgütten ne farkı vardır Allah aşkına? Bunu söyledik mi de kızıyorsunuz. Oysa bana kızmanız için bu sözlerimi yalanlayabilmeniz ve hayata olumsuzlatabilmeniz icap eder ama bunu yapamıyorsunuz ve lüzumsuzca kızıyorsunuz. Peki, akıl, izan, insaf bunun neresindedir? Feraset, basiret yok dedim mi kızılıyor ama izaha gelince apışıp kalınıyor. Peki, niçin böyle oluyor? Dostlarım! Artık gerçekleri görme zamanıdır. PKK aslında bizim kendi içimizdedir, yanlarında bulunduklarımızdır, desteklediklerimizdir. Göremiyoruz dostlar göremiyoruz. Genç ve merhametli arkadaşlarımız(!); şerefsizce, kahpece, köpekçe üç yaşındaki çocukları paramparça ediyor ama biz yine göremiyoruz. Aklımızı çekip almışlar bizden. Oysa Sosyalizmden bu millete gram fayda gelmez. Demokrasiden bu millete gram fayda gelmez. Liberalizmden bu millete gram fayda gelmez. Vallahi de gelmez, billahi de gelmez, tallahi de gelmez. Bu gerçeği ne zaman göreceğiz, algılayıp anlayacağız Allah aşkına? Bunları mutlak tarafsız olarak söylüyorum. Ve üstelik bilen biri olarak söylüyorum. Gerçek bir Müslüman kalkıpta Liberal köpeklerin PKK yardakçılığını ifşa etti mi hemen o Müslüman’a kızıyoruz. Faşist diyoruz, baskıcı diyoruz, jurnalci diyoruz. Böyle diyenlerin peşine takılıyoruz. Oysa bu tür şeyler yanlıştır. Doğru olan PKK köpeklerinin ifşa edilmesidir. PKK denilen lanet örgüte terörist diyemeyen it oğlu itlere destek veriyoruz. Askeri kışlayı basmak terör değildir diyen soysuzlara destek veriyoruz, kanallarımızı açıyor ve onları höykürtüyoruz. Onlara karşı çıkanlara faşist dendi mi, hemen bize de derler diye tüyüveriyoruz ve hemen köpeklerin yanında saf tutuyoruz. İslamcı denilen nice ucubeler PKK köpekliğinde en ilerideler, Diyalogcu denilen Siyonist uşakları, kanallarında din, devlet, vatan ve millet düşmanlığı yapan Liberal köpeklere yer açmış. Bunları kimse yalanlayamaz. Adam resmen devlet düşmanlığı yapıyor, dine muhalif konuşuyor. Üstelik güya Müslümanlıktan geçinenlerin kanalında oluyor bu. Yüreği olan yalanlasın bunu. Erkekse yalanlasın.

Tarih: 29.10.2012 Okunma: 661

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?