DİRİLİŞ VE YENİDEN YAPILANMA...18...

Özgür DENİZ - 28.06.2012

Sevgili dostlar! O, her sorunda Allah’a danışırdı ve karşılaşılan çıkmaz sorunlarda Allah’tan bir cevap beklerdi. Ve ümmetine de bunu öğütlerdi. Tabi Allah’tan cevap bekleyecek bir durumumuz yok. Peygamberlik ikmal olunmuştur ve badema da Peygamber gelmeyecektir. Ama Allah’ımızın gönderdiği kitaba ve Peygamberimizin sünnetine başvurmak zorundayız. Çünkü gönülleri sükûnete erdirecek olan, ayrılıkları yok edecek olan yegâne müracaat kaynakları bunlardır. Ki, peygamberimiz de bizlere bu iki şeyi bırakmış ve bunlara sımsıkı tutunmamızı emretmiştir. Bu yüzden bizim konuşacağımız dil, peygamberimizin dilidir. Şunun bunun dili değildir. Burada dili, bir milletin konuştuğu dil anlamında söylemiyorum. O, daima doğruyu söylemiş, Allah’a davet etmiş, iyiliğe çağırmıştır. Hiçbir zaman, Allah’tan gayrı bir güce başvurmamış ve tabi olmaya çağırmamıştır. Öyleyse bizimde çağırmaya yetkimiz ve haddimiz yoktur. Bu yüzden bütün İslam dışı fikirler burada iflas etmiştir ve etmek zorundadır. Hem İslam dışı fikre çağıracaksın hem de hürriyet hayalleri kuracaksın! Bu iğrenç bir riyakârlıktır, hatta alıklıktır. Ve riyakârlık, kâfirlikten tehlikelidir. Riyakârlığın, kâfirlikten yetmiş kat daha tehlikeli olduğunu söyleyen bizatihi Peygamberimizdir. Çünkü riyakâr, fitnecidir, fesatçıdır, tahrifkâr ve tahripkârdır. Ama yaptıklarını asla sezdirmez. İşte tehlikesi de buradadır.

 

Sevgili dostlar! Bizim muallimimiz İslam’dır. Muallimi İslam olmayanlar karanlığın talebeleri olmaya mahkûmdurlar. Ezilmeye, sömürülmeye, hadim olmaya mahkûmdurlar. Bize, iyiyi de, kötüyü de, güzeli de, çirkini de öğreten İslam’dır. Şöyle bir misal vereyim; şimdi şehirden uzak bir köy düşünün. O köyün bir ağası var, köylüyü kandırıyor, eziyor, zorbalık yapıyor. Dini yanlış algılayan, anlayan ve böylece yanlış anlatan hocayı da kendine payanda kılmış. Köylüyü kıskaca almışlar birlikte. Zavallı ve çaresiz köylü bunlar ne derse yapıyor ve ne söylerlerse inanıyor. Ama gün geliyor, bir muallim çıkıp geliyor ve ışık saçmak istiyor ama ağa ve hoca karşı çıkıyor. Çünkü düzenlerinin sarsılacağını düşünüyorlar. Artık köylüyü aldatamayacaklarını, çocukları istedikleri gibi işe süremeyeceklerini ve köylünün emeğini kendi kasalarına aktaramayacaklarını fark ediyorlar. Bu yüzden muallimi köyden çıkarmaya, kovmaya çalışıyorlar, her türlü düzenbazlığı yapıyorlar bu yolda. Ama muallim ışığını bir defa yansıtmış artık, geri dönüşü yoktur ve köy aydınlanmaya, köylü yavaştan uyanmaya, başlıyor. Nihayet ağalığı ve sahte dini yok ediyor. İşte İslam ile İslam’ın karşısında ki ideolojilerin durumu da aynen budur. İdeolojiler ağayı ve sahte hocayı temsil etmektedir, İslam ise muallimi ve dininin özünü alıp kabuğunu köpeklere atan hocayı temsil etmektedir. Ve ideolojiler sürekli, İslam’ın aydınlık çehresini karartmaya çalışmaktadırlar ama bir türlü becerememektedirler. Onca tuzağa ve düzenbazlığa rağmen İslam aydınlık saçmaya devam etmektedir ve birgün âlem aydınlığa kavuşacak ve insanlık uyanacaktır. Ama bunun için ödenmesi gereken bedel ödenmelidir. Zira emeksiz yemek yoktur ve herkse çalıştığı vardır.

 

 

KARIŞIK

 

BİR

İngiliz kraliçesi ve İRA denilen terörist örgütün lideri tokalaşmış. Dünyada gündem olmuş. Tabi dünya medyası Siyonist medyası olursa gündem olur ve diğerleri de zincirin halkaları olduğu için gündem yapar. Ki, ülkemizde ki Siyonist medyası da abartarak olayı sundu. Sanki bakınız bizde yapabiliriz dercesine zımnen. Ne köpektir bunlar ne köpek! Oysa klasik bir oyundan başka nedir ki olan? IRA denilen örgüt zaten bir piyondu ve kontrollü hareket ediyordu. Ki, ne emeller gerçek olmuştur bu örgütün eylemleri yüzünden kimbilir! Allah aşkına, Siyonist baronlar istese bir günde bile değil, emredildiği an her şeyi bırakacak bir örgüt nasıl olurda yıllarca faaliyetini sürdürür? Burası niçin düşünülmemektedir acaba? Bu tokalaşmanın derinliklerinde ince mesajlar vardır; özellikle de Türkiye’me. Zira zımnen diyorlar ki, bakınız kraliçe bile katili ile tokalaştı, sizde Apo denilen sefille tokalaşabilirsiniz. Sanki kraliçe peygamber (hâşâ) ve yaptığı mukaddes bir hareketmiş gibi sunuluyor olay. Oysa kraliçe kaç paralık biridir ve hangi şerefe sahiptir düşünülmez. Tabi sen şerefsizsen herkesi şerefli görürsün. Bizim medyamız da bulunlar da kahir ekseriyetle şerefsiz oldukları için, kendilerine emirler yağdıran şerefsizleri şerefli sanmaktadır ve her hareketlerini mukaddesmiş gibi algılamaktadırlar. Burada hedefte Türkiye vardır. Emredilmiştir ve gereği yapılmıştır, zira zamana uygun bir harekettir, böylece mesajda verilmiştir. Evet, Türkiye ve Türk düşmanlarını ilgilendirebilir ama Türkiye ve Türk Milletini ırgalayan bir durum yoktur ve olamaz. Apo denilen, Siyonist domuzunun itlerinin itiyle el sıkışmak Türk Devletinin ve Türk Devleti yöneticisinin haddi değildir ve olamaz. Herkes haddini ve hududunu bilmelidir. Her hareketinin neye mal olacağını ve bedelini düşünerek hareket etmelidir.

 

İKİ

Suriye olayının da çok derin anlamları olduğuna inanıyorum üzerinde düşündükçe. Aslında herkes bir eylemden bahsediyor ve eylemin Türkiye’nin itibarını sarstığını düşünüyor ama bu eylemle birileri fena şekilde güç kazanacak ve itibar sağlayacak gibime geliyor. Zira bu olayda Esed itine ağır bedeller ödetilecek ve bu ödetmede baş aktör Türkiye olacak ve dolayısıyla kimin olacağı da malumdur. Peki, kim kazançlı çıkacak ve kazançlı çıkacak olan üzerinden Türkiye neler kaybedecek? Olayı derin boyutlu olarak düşünmek iktiza ediyor. Egemenlerde, egemenliğin üzerinde uygulandığı millette çok uyanık olmalıdır. Küçük hesaplarla, büyük ülküler yağmalanmamalıdır. Kendi dinamiklerinle ve kendi gücünle, düşmanın maşalarına karşı koymalısın. Düşmanın maşalarına karşı yine düşmandan destek ummak ahmaklıktır. Suriye olayı çok derin tahlil edilmelidir. Namuslu aydınlar olayı etraflıca analiz etmeli ve millete gerçekleri izah etmelidir. Vatanını, milletini, dinini ve devletini seven şerefsizlik etmemelidir.

 

ÜÇ

Dün Apo’yu komutan yapmıştı. Bugünde ‘’İmamhatipleri’’ bataklık yaptı özel yetiştirilmiş Siyonist maşası. Dinin özünü atıp kabuğunu alan sefil beyinli müptezel. Sürekli geçmişini kullanarak hareket ediyor. Neymiş efendim ülkücüymüş, ulan Ülkücülük nedir, sen kimsin? Sen ülkücü isen, bütün ülkücüler vatan hainidir. Güya buradan girerek, düşüncelerini millete yedirme yelteniyor sahtekâr şarlatan. Güya dinden girerek, güya milletten girerek milleti aldatmaya yelteniyor. Çok sinsice hareket ediyor ve asla sezdirmiyor. Liberaller karşısında komplekse girip, o soysuzlardan daha ileri gidiyor. Böylece de bir şey yaptığını sanıyor ahmak. Aslında emir ve mama çok uzaklardan. Birilerine Siyonist direktif veriyor, direktif alanlarda bu tür sefillere direktif veriyor. Ve toplum indinde belirli bir imaj oluşturdukları içinde, ne sunarlarsa millet yer zannediliyor. Oysa millet bu türlerin kimler adına havladıklarını gayet iyi bilmektedir. Bunların kimlikle, dinle bir ilgileri yoktur. Bunlar için, varsa yoksa dünyaya eklemlenmek vardır ve bu uğurda bütün değerleri sulandırmak vardır. Sevgili ülkemin sevgili evlatları! Bu tür kanı bozulmuş tiplere itibar etmeyelim lütfen. Tabi bu tiplere karşı dimdik dururken, aynı zamanda malum okullarımızı daha derinlikli hale getirelim. Eğitimi daha ileri düzeye çıkaralım oralarda. Orada muti ve hadim tipler yaratmayalım. Bu da ihanettir. Nasıl karşı çıkmak soysuzluksa, aynı şekilde oralarda kendi gölgemiz olacak bir yapı, düzen teşekkül ettirmekte bir o kadar soysuzluktur. Bazı soysuzların karşı çıkışlarını namuslu karşı çıkış olarak telakki edip destek vermemeliyiz. Zira karşı çıkışlar asla namuslu karşı çıkışlar değildir. Sadece çocuklarımızı kuşatma altına almaktır. Derin gaye budur. Çocuklarımıza şirk dinini benimsetmektir gaye. İmamhatipler yoksa ne vardır? Diyalogcu şebekenin eğitim üzerinde ki tahakkümü vardır. İsteniyor ki, çocuklarımız diyalogcu şebekenin inisiyatifine mahkûm olsun ve böylece de tahrif edilmiş din daha kolay şekilde yüreklere serpilsin. Çok uyanık olma zamanıdır zaman. Zira düşman iki yönlü çalışmaktadır. Hem içeriden hem dışarıdan. Hem kâfirlik sıfatıyla hem müşriklik sıfatıyla hem de münafıklık sıfatıyla fasılasız mücadele vermektedir. Kur’an Kurslarının kapatılmak istenmesinin gerçek gayesi de budur haddizatında.

 

‘’İnsanlar idealleri hayvanlarsa menfaatleri için mücadele ederler.’’ Gustave le bon

Tarih: 28.06.2012 Okunma: 589

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?