TÜRK MİLLETİ...14...

Özgür DENİZ - 24.05.2012

Ey Türk Milletinin evlatları! Sizler, ahlak ve adaletten uzakmış gibi görününce, birileri meydanı hemen kapıveriyorlar. Siz, dine tam anlamıyla sahip çıkmıyormuş gibi görününce, birileri meydanı hemen kapıveriyorlar. Vatan vatan demekle olmuyor, sürekli kimliğini öne çıkarmakla olmuyor ey vatan çocuğu, Türk Milletinin necip evladı, Hz. Hüseyin’in ve Kürşad’ın torunları! Evet, vatan canımızdır, millet cananımızdır, devletimiz ve kimliğimiz bedenimizdir, din ruhumuzdur ama bunlar, ahlak ve adalet olmadan bir anlam ifade etmez duruma düşüyorlar. Ve bu da sıkıntı yaratıyor. Böylece, olan yine bu vatana, bu millete, bu devlete ve bu dine oluyor. Başıbozukluk sadır oluyor. Töre çiğneniyor, din umursanmıyor, herkes başına buyruk olmaya yelteniyor ve böylece de otorite sarsılıyor. Düzen bozuluyor. Birlik tahrip oluyor. Her yerde isyancılar cirit atmaya başlıyorlar. Bugün büyüdüğünü sanan ve düşmanın gölgesinde kendini adam hesabına koyan daha dünkü çapulcu çocuklardan medet umar hale geliyoruz. Terörü gözümüzde büyütüyoruz, teröre destek çıkanlara itibar bahşediyoruz. Biz bu hallere düşecek millet değiliz. Haddimizi bilmeliyiz ve kendimize gelmeliyiz. Lakayt davranacak, ciddiyetsiz yaşayacak kadar şerefsiz ve alçak olamayız. Vaziyetleri tesadüflere bırakamayız. Kederimizi, şunun bunun inisiyatifine terk edemeyiz. Bizler devasa bir imparatorluğun, dört kıtaya nizam vermiş bir ecdadın mirasçısıyız, nesliyiz. O zaman, kendi yolumuzu bulmalı, bilmeli ve kendi yolumuzda yürümeliyiz! Bozgunculuğa, vurgunculuğa, fitneciliğe ve isyancılığa müsamaha göstermemeliyiz. Dosta vefalı, düşmana şedit olmalıyız. Yoksa yarınlarda yokuz bilesiniz!

 

Bugün, milletimiz ve milletimizi temsil makamında bulunanlar, görünen olayların arka perdesine bakmayı beceremiyorlar. Kuru gürültüye işler yapılıyor. En azılı düşmanlarımızın sözlerine itibar ediliyor. Türk ve İslam düşmanı olan aydın sandığımız nice Siyonist köpeklerinin havlamalarına itibar ediliyor, sırf bizim siyasi düşman gördüğümüz kesime karşı çıktığı için. Yani Allah, namus ve vatan aşkına, bir Türk evladı, Siyonizm minvalinde yayın yapan bir Kartel Medyası patronunun, kendi gazetesinin köşesinde beslediği köpeğe nasıl inanır ve onun sözlerine dayanarak kardeşliği zedeleyici harekette bulunabilir? Çünkü okumuyoruz dostlar. Gerçekten okumuyoruz. Kitabımızın cahiliyiz, töremizin cahiliyiz. Spor manyağı, dizi manyağı bir millet olduk adeta ve böyle olmamız içinde hayvanca çalışıyorlar düşmanlarımız.  Bu yüzden de, temsil makamındakilerin, hem söyledikleri hem de yaptıkları temelsiz kalıyor. Din diyorlar ama yaşamları dinsizlik kokuyor. Millet diyorlar ama yaptıkları millete ihanet kokuyor. Vatan diyorlar ama nedense vatan her zaman tahrip oluyor. Ahlak diyorlar ama ahlaksızlıklara prim veriliyor. Adalet diyorlar ama sömürücülerle kol kola geziliyor. Böyle olunca da düşmana kapı açılmış oluyor ve açılan kapıdan düşman sinsice girmeye çalışıyor. Kardeşliğimizi, birliğimizi mahvediyor. Oysa bizler sevdiğimiz şeyler uğruna fedakârlık yapmalıyız. Ahlaktan bahsediyorsak, ahlaksızlıklara karşı erkekçe mücadele vermeliyiz. Adalet diyorsak, şerefli söylemler üretmeli ve adaletsizlik yapan pisliklerle erkekçe mücadele etmeliyiz. Eğer aksini yaparsak, ortaya ahlak ve adalet namına bir sürü borazan çıkar ve milleti aldatır. Bugün ahlak ve töre, çiğneniyor. Bugün, adalet tatile çıkmış gözüküyor. Böyle olunca da, vatan, millet, din ve devlet sarsılıyor. Ahlaksızlar, ahlak borazanlığı yapıyorlar. Adaletsizler, adalet havarisi kesiliyorlar. Bu tür sahteliklere müsaade etmemeliyiz. Türk Milletinin evladı isek, milletimize ve değerlerimize nasıl sahip çıkacağımızı bilmeliyiz. Nesillerimizi, düşmanın tuzaklarına düşmekten korumalıyız.

 

Ey Türk Milletinin evlatları! Sizlerin takip etmesi şart olan yol bellidir ve ezelden ebede giden yolunuzu Allah çizmiştir. Gerçek atalarınız da daima bu yol üzerinde olmuştur. Yusuf Suresi 38. Ayette deniliyor ki; ‘’Atalarım İbrahim, İshak ve Ya'kub'un dinine uydum. Herhangi bir şeyi Allah'a şirk koşmamız bize yaraşmaz. Bu, Allah'ın bize ve insanlara olan lütfundandır. Fakat insanların çoğu şükretmezler.’’ Evet, bizler Müslümanız ve Müslümanlık üzere olan atalarımızın dinlerine (İslam’a) tabiyiz, onların yollarının (tevhid-İlay-ı Kelimetullah) yolcularıyız. Asla İslam üzere olmayanların dinlerine tabi olamayız ve yollarında gidemeyiz. Gidersek bataklığa saplanır kalırız. İslam’ı irtica olarak görenlerin, Türk olgusunu Faşizm denilen lanete yamayanların, Türk Milletini İslam’dan uzak tutmaya çalışanların ve bu milletin şerefli çocuklarını çağdaşlığın maymunumsu köleleri yapmaya çalışanların lanet yolları bize göre değildir. Bu milletin ruhunu çalıp, bu milletin tarihini karartıp, bu milleti soysuzluğa mahkum edenlerin çürük sözlerine itibar edemeyiz. Onları kendimizden bilemeyiz. Birileri, onların doğru yaptıklarını kulaklarımıza fısıldayabilirler ama bizler bu melun fısıldamalara güvenemeyiz. Bakınız Bakara Suresi 170. Ayette ne buyuruyor Rabbimiz; ‘’Ama onlara, "Allah'ın indirdiğine uyun!" denildiğinde, içlerinden bazıları: "Hayır, biz (yalnız) atalarımızdan gördüğümüz (inanç ve eylemler) e uyarız!" diye cevap verirler. Ya ataları akıllarını hiç kullanmamış ve hidayetten nasip almamış iseler?’’ Nasıl da mutlak noktayı koyuyor Rabbimiz. Kim yanlışlamaya, yalanlamaya yeltenebilir bu saf hakikatleri? Bunları bileceksiniz ve yalanları gönlünüzden, beyninizden sileceksiniz, Türk Milletinin necip evlatları. Silmeden de konuşmayacaksınız. Konuşursanız, boş konuşmuş olacaksınız. Yanlış yoldan gidipte, doğruya varamayınca suçu başkalarına atmayacaksınız. Sen yanlış yaparsan, milleti, kendini doğru gibi gösterenlerin saflarına itmiş olursun. Böylece sen yalnız kalırken, düşmanların sürekli çoğalır ve kaderimiz, onların sözlerine-eylemlerine bağlı olur. Öyleyse kendini düzelteceksin. Doğruyu bulacak ve doğrudan sapmayacaksın. Kafirlerin, müşriklerin, münafıkların payandası olmayacaksın. Senin yolun bellidir, senin sözün bellidir. Ne işin var, başkalarının yolunda, niçin uyuyorsun başkalarının sözlerine? Sonrada haya etmeden, hicap duymadan milletini itham ediyorsun!

Tarih: 24.05.2012 Okunma: 627

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?