İHANET...

Özgür DENİZ - 02.05.2012

Şerefsizde sizsiniz. Lağımcı sizsiniz. Zibidide sizsiniz. Ulan köpek soyları, vatana ihanet edeceksiniz, siyonistin itliğini, Apo’nun bitliğini yapacaksınız. Böylece cukkayı götüreceksiniz. Ama ihanetiniz deşifre olunca kuduracak ve kusacaksınız. Ne yani, bu vatanın çocuklarının, siz gibi pisliklerin ihanetlerine göz kapayacaklarını mı sanmıştınız? Daha ölmedik oğlum ve biz yatarak ölmeyiz Allah’ın izniyle. Biz ne kuyruk oluruz ne kuyruk sallarız ne de köpek gibi yallanırız. Ki, haddizatında size köpek demek bile, köpeklere hakarettir. Siz lağım çukurusunuz oğlum. Bunu erkek olan yalanlar. Bu vatandan geçiniyor musunuz? Bu milletin sırtında adeta birer kene misiniz? Bu devletin korumasına muhtaç mısınız? Hepsine evet, belki devlet korumasına hayır diyebilirsiniz ki, sizleri Siyonist babalarınız korumaktadır ve bu gerçektir. Hem bu milletin ve vatanın sayesinde keyif süreceksiniz hem de bu millete ve vatana ihanet edeceksiniz. Anadolu’nun saf ve mazlum çocukları da pisliğinizi ifşa edince basacaksınız küfrü ve haklı olduğunuzu söyleyeceksiniz. Hangi devlet, kendi varlığına suikast tertip edilmesine yol verir soysuz pislikler? Daha dün, bir Avrupa ülkesinde, Türkiye’nin bölünmesi gerektiğini söyleyen sizdiniz, sürekli bu milletin ordusunu yıpratmaya çalışan sizsiniz, sürekli bu milleti aşağılayan sizsiniz. Sonra da ihanetiniz faş oluverince, faş edenleri tetikçilikle itham eden yine sizsiniz. Siz ihanet edeceksiniz, biz öylece bakacağız öyle mi? Siz kendinizi çok mu akıllı sanıyorsunuz? Bence malsınız ve odun kafalısınız. Görünen köy kılavuz istemez. Ne yani, köşe sahibi oldunuz diye ve yazdıklarınızı bu milletin çocuklarına okutacak imkâna sahipsiniz diye, kendinizi aydın mı, adam mı sanıyorsunuz? Yemeyiz gözüm.

 

Bizler öyle efendicilik yapamayız. Çıtkırıldım olamayız. Entelcilikten de anlamayız. Ama adam gibi adamız elhamdülillah. Efendiliğin hası bizdedir, şehitlerimizin yası bizdedir, mücadelenin tozu bizdedir. İnsanız, insanca konuşmayı da biliriz. İnsanız, insanca vuruşmayı da biliriz. Bizler hakikat taparız. Bizler full sofralara yaltaklanamayız. Bizler, düşmanlarımızın kucaklarında şeref arayamayız. Faşist denecek, yobaz denecek diye, hakikati olduğu gibi ortaya koymaktan çekinmeyiz. Din deriz, vatan deriz, millet deriz, devlet deriz. İsterlerse faşist desinler, isterlerse yobaz desinler, zerre umursamayız. Bizler parti tapar değiliz. Bizim siyasetimiz; din, devlet, vatan, millettir. Gerisi angaryadır. Bu yüzden de, bizi biz eden ve bizim varlığımızın garantisi olan temellerimizi son nefer, son nefes ve son damla kana kadar korumayı vazifemiz addederiz.

 

Tabi, din, devlet, vatan, millet diyerek Donkişotluk yapmayız, yapılmasını da hoş görmeyiz. Bizler, sevdiklerimizi, ahlak ve adalet temelinde severiz ve herkesin de öyle sevmesini isteriz. Ahlak ve adalet olmazsa, elbet hainlik yapmayız ama ahlakın ve adaletin olması için elimizden geleni ardımıza koymayız. Bu değerlerin, herkes için olduğunu biliriz ve ayrım yapmayız, yapana da yanaşmayız. Ne ihanet ederiz, ne de korumaktan imtina ederiz. Hain olmak, sonsuza kadar taşınacak ağır bir lekedir bizim için. Aynen bunun gibi, hainlere karşı tepkisiz ve sessiz kalmakta ağır bir lekedir.  Bu vatanın çocukları daha ölmedi. Bu vatanın anaları daha tükenmedi. Bizler ölmek için yaşayan erleriz. Bizler ancak çalışırken terleriz. Sizler gibi, full sofralarda yaltaklanan ve o sofralar hatırına ihanete yeltenen köpekler değiliz. Siz ihanet edeceksiniz seciyesiniz icabınca, bizlerde ihanetinize dur diyeceğiz seciyemiz icabınca.

 

Son tahlilde; bu milletin ve devletin sırtına yapışmış keneler, elbet bir gün dökülecektir teker teker. Yeter ki, bu millet ve devlet aynı ruh cephesinde buluşsun ve bu cephe ekseninde kendi teşkilatlarını var edip, teşkilatlarına sahip çıksın. Ve teşkilatlarını, mutlak ve şaşmaz surette, ahlak ve adalet temeline oturtsun. Siyonizme karşıyım diyorsa, adam gibi karşı dursun. Kapitalizme karşıyım diyorsa adam gibi karşı dursun. Komünizme ve her türlü faşizme karşıyım diyorsa adam gibi karşı dursun. Sözünü eğip bükmeden söylesin ve sözünün arkasında dursun. Ve korkmadan kendi milli düzenini savunsun ve kursun.

 

Tarih: 02.05.2012 Okunma: 557

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?