TÜRK EVLADI, ASLA ATEİST OLAMAZ...4...

Özgür DENİZ - 07.04.2012

Türk Milleti, sorumluluk sahibi bir millettir. Türk Milleti, İlay-ı Kelimetullah davasıyla mükelleftir. Üstelik bu sorumluluğun kaynağı dindir, töredir. Ateizm ise, sorumluluklardan azadeliktir. Ateizm, değer falan tanımaz ki, zaten değerlere muhaliftir.  Bu yüzden, Türk Milleti seçim yaparken, bütün insanlığı düşünerek yapar, yapmalıdır. Yani, insanlık türünü düşünerek seçim yapar, kayıtsız davranamaz. Zira her yaptığına, insanlık şahit olmaktadır ve aynısını yapma ihtimali vardır. Bu yüzden, kimseden bana ne, ben dilediğimce hareket ederim diyemez. Türk Milleti, insanlık için bir nevi uyarıcı bir topluluktur ve öylede olması iktiza eder. Bu yüzden teennili hareket etmek zorundadır. Bin düşünüp, bir yapmalıdır. Ama bir ateist için, böyle bir şey söz konusu değildir. Çünkü o, Allah’a inanmadığı için, hareketlerinde mutlak özgür olduğunu düşünür ve ahlakilik gibi bir ölçütü tanımaz. Varı yoğu bu dünyadan zevk almaktır. Böylece insanlığı çürütecek davranışları yapmakta beis görmez. Hayat bunu yalanlayamaz. Zira insanlığı, ruh cephesinden öldüren bir şeydir ateizm. Hayır yani, inkara lüzum yok, inkar edebilmeye de yürek gerek. Her şey gözümüzün önündedir. Bana, dini bir kategori olan ahlakı, din bağlamında ele alan ve buna göre kendi yaşamını tanzim eden bir tek ateist gösterebilirler mi? Ya da hayatını bu temele göre tanzim edenlere muhalif olmayan bir tek ateist gösterilebilir mi? Ya kardeşim, şunu bunu bırakalım, insanlığın İslam’dan başka kurtuluş yolu var mıdır? Kesinlikle yoktur ve olamaz, olmayacaktır da. İnsanlık bunu birgün kendiliğinden keşfedecektir zaten. Şimdi, bana, insanlık için yegâne kurtuluş kaynağı olan İslam’a düşman olmayan ya da muhalif olmayan tek bir tane ateist gösterebilir misiniz? Öyleyse ateizmden insanlığa gelebilecek zerre hayır yoktur ve olamazda. Bu yüzden insanlığa hayır yolunda varlığını ortaya koymuş olan Türk Milleti, asla ateist olmaz ve olamaz.

 

Şimdi desek ki ateistlere; buyurun, şu insanlığı felç eden, insanlığın gövdesini pislik yuvası haline getiren, dizileri def edelim. İnsanlığın zihnini ve ruhunu harap eden bütün boş eğlenceleri kaldıralım. Basını ahlaki ölçüler temelinde disiplinize edelim ve denetime tabi tutalım. Evet, adalet için dövüşelim ama teröre başvurmayalım. Kulun kulu sömürüsüne gerçekler temelinde son verelim. Fuhşiyatı yasak edelim ve tevessül edenleri layığı ile tecziye edelim. Kendi kültürümüzü ve değerlerimizi yaşatmak adına mücadele verelim. Mekteplerde, ahlaki eğitimi en güzel şekilde icra edelim, tamam diyelim piyasa Müslümanlarının dediği gibide olmasın, gerçek manada İslam’ın emrettiği gibi olsun. İçkiyi, kumarı vs. şeytan işi pislikleri kökten yok edelim, tevessül edenleri de gerektiği şekilde tecziye edelim. Şimdi, Allah, namus ve vatan aşkına söyleyin, bunlara eyvallah çekecek kaç tane ateist bulabilirsiniz bana? Peki bunlara eyvallah çekmeyen bir ateistin insanlığa verebileceği ne vardır? İnsanlık adına hangi hayırlı iş vardır yapabileceği? Kimse kusura kalmasın ve herkeste dürüst olsun. Gerçek; çelik gibidir, eğip bükmek için uğraşmak ahmaklıktır.

 

Ateizmin olduğu ve hüküm sürdüğü yerde, değerler tarumar olmuş demektir. Ölçü ve ahenk yoktur.  Disiplin ve denetim söz konusu bile olamaz. Zira herkesin özgür olduğu inancı ve dilediğince yaşayabilme hakkının olduğu düşüncesi hâkimdir. Oradan, dindarlık, namus, adalet ve doğruluk olguları sürgün edilecektir. Çünkü ateizme göre bu değeler, insanların ürettikleri saçmalıklardır. Orada başıboşluk, her türlü zevk, kimsenin dile bile getirmeyeceği inançlar tavan yapacaktır. Oysa Türk Milleti, disiplinli bir millettir, ilhamını dinden alan ve yaşamını dinin tayin ettiği bir millettir. Töresine sadıktır, değersiz yapamaz. Türk Milletinin hüküm sürdüğü yerlerde, düzen, ölçü ve fıtri erdemler egemendir. En doğru ve en güzel inançlar, insanların yaşamını disiplinize eder, bütün erdemler baş tacı edilir Türk Milletinin yurdunda. Varlığını, insanlık uğruna mücadeleye adayan bir millettir bu millet. Nice zalim düşmana diz çöktürmüştür. Nice zulme son vermiştir. Bunu kimse inkâr edemez. Yeter ki dürüst okuyalım ve ayrıntıları ıskalamayalım. Evet, Türk Milleti melek değildir ama hiçbir zamanda şeytan olmamıştır.

 

 Son tahlilde; Türk Milletinin evladı, asla ateist olmaz, olamaz ve olmamalıdır. Çünkü Hak ile Batıl bir arada bulunamaz. Küfür ile İman, aynı ruhta birlikte bulunamaz. Ve tarih boyunca, İslam Dininin hizmetkârı olmuş bir milletin evlatları, İslam Dinine mutlak düşman olan ve bu dinin temellerini sarsmak için amansızca mücadele veren bir düşüncenin hizmetkârlığını ve izciliğini yapamaz. İslam düşmanı bütün ideolojilerin besin kaynağı ve insan teminatçısı ateizmdir. Ateizm, bağımsız bir şey değildir. İslam dininin ve Türk Milletinin düşmanı olan ideolojilerin payandasıdır. Çünkü ateizm olmasa, o ideolojilerin bir dayanakları kalmaz ve üfleyince yıkılıverirler.

 

 

 

Tarih: 07.04.2012 Okunma: 580

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?