TÜRK MİLLETİ, ASLA ATEİST OLAMAZ...3...

Özgür DENİZ - 07.04.2012

Evet, gelelim konunun ana mevzusuna; nasıl düşünürseniz düşünün, hangi yönden bakarsanız bakın, ateizme varmak akıl karı değildir. Vallahi değildir, billahi değildir, tallahi değildir. Bir defa, kendi mevcudiyetimiz yalanlar, böyle bir iddiayı. Yani, gerçekten kendini bilipte, ateizme gömülmek nasıl bir akıl işidir, izahı mümkün değildir. Bir Türk evladı ateist olamaz dedik ve olamaz da. Çünkü ateist olursa, Türk olamaz. Ateist olan Türk’te, Türk değildir gerçekte. O, Türk kimliğini geride bırakmıştır. Bu sapıklık, Türk’ün kimyasına zıttır. Türk’ün bünyesi bu zehiri kusar, tolere etmez. Türk’ün varoluş kavgasının hiçbir evresinde, ateizm diye bir saçmalık, ne belirleyici olmuştur ne de en ufak bir etkiye sahip olmuştur Türk’ün ruhu üzerinde. Tarihte, ateist bir Türk hükümdarı yoktur. Varsa da, Türk kimliğinden sıyrılmıştır. Evet, kendini ve kim olduğunu, tarihini, kültürünü, dilini, dinini bilen ve omzunda ağır sorumluluk olduğunu hisseden hiçbir Türk evladı ateist olmaz, olamaz. Ateistse de, Türk olduğunu iddia edemez. Evet, Türk’üm diyebilir ama içi boş bir Türk’tür o. Aslında Türk değildir ama sadece iddia etmektedir. Böyle bir iddia ise anlamsızdır, boştur. Zira ateist olan biri, dine, dile, kültüre, değerlere, geleneklere, tarihe ve millete düşmandır. Oysa bunların toplamı eşittir Türk’tür. Peki, Türk Milleti, kendi kendine düşman olabilir mi? Varoluş temellerini yıkabilir mi? Kendi mevcudiyetine düşman olanlarla dost olabilir mi?

 

Türk Milleti, kendisine, İslam’ın bayraktarlığını yapmak nasip olmuş bir millettir. Eğer Türk, ruhsuz bir millet olsaydı, ya da ruhsuzluğa meyilli bir millet olsaydı böyle bir ilahi hissedarlıktan behresi olamazdı. Ama bu millet, yüzyıllarını, İslam davasına hasretmiş bir millettir. Şimdi, böyle bir milletin neslinden, bir ateist peydah olamaz. Çünkü Türk Milleti, Allah’a, Peygambere, Kitaba ve vatana düşmanlık edemez.  Ahlaksızlığı yaygınlaştırmada rol oynayamaz. Çocuklarını bile isteye ateşe atamaz. Kâfirlerle yoldaşlık yapamaz. Siyonist’e yanaşamaz. Bilakis, bu tayfaların en amansız muhalifidir. Ama ateist için bu tür şeyler sorun değildir. Zira ahlaki bir ölçü yoktur onun için. Ayrıca, ateizmin, akılsızlar, insan olmayanlar ve şeytaniler indinde anlam ifade ettiğini söylemiştik. Oysa Türk Milleti, insanlığa yön vermiş, tarih yapmış, İslam’ın sancaktarı olmuş ve İslam’ı temsil makamında bulunmuş bir millettir. Böyle bir milletin evladına ateizm ancak zehir olabilir.

 

Türk Milletine, ateizmi zerk etmeye çalışanlar, Türk Milletinin mevcudiyetinden korkanlar ve Türk Milletinin varoluş kavgasından endişe duyanlardır. Türk Milletinin, dünyaya getirmek istediği nizamın, kâbusuyla yatıp kalkanlardır. Çünkü Türk Milletinin ateizme yönelmesi demek, bitmesi ve yok olması demektir.  Türk Milletinin, sürekli ahlaksızlaştırma propagandasına maruz kalmasının sebebi; Türk Milletini ruh cephesinden yıkmaktır. Ruh cephesinden darbe yiyen biri, beden olarak ta bitmiş demektir. Zira bedeni ayakta tutan ruhtur. Ateizmin ilk hedefi de ruhtur. İnanç yıkıldı mı, insan yıkılır. İşte ateizm denilen sapıklığın yegâne gayesi; inancın temellerini sarsmak ve inancı yıkmaktır. Böylece insanı da yıkabilecektir. Batı dünyasında, insan yıkılmış ve düşmüştür. Ama Türk-İslam dünyası ise ayaktadır. Belki, bazı olumsuzluklar vardır ve bunda iç-dış sebepler rol oynamaktadır ama yıkılmamıştır, ayaktadır. İşte bu durum da, düşmanlar için korkutucu olmaktadır. Çünkü tarihte yedikleri darbeyi bilip durmaktadırlar.

Tarih: 07.04.2012 Okunma: 612

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?