HEPİNİZ HAİNSİNİZ!...

Özgür DENİZ - 19.10.2011

Vatan evlatları, her gün, birer birer, toprağın koynuna düşüyor. Suçları var mı? Onlar suçluysa, bizler lanetliyiz. Onlar, vatani görevlerini ifa etmeye çalışan, mazlum ve yoksul vatan çocuklarıdır. Ne cipleri vardır hava atacak, ne yalıları vardır keyif yapacak, ne gemileri vardır denizlerde yüzdürecek, ne bonoları vardır yükselmesini bekleyecek, ne de bankada paraları vardır faiziyle günlerini gün edecek. Hatta başlarını sokacak bir damları bile yoktur kimbilir! Ki yokta, gören gözlerimiz var şükür. Belki kanun gereği, belki de gönüllü olarak gittikleri ocaklarda gün sayarlar mütemadiyen. Şafak beklerler her gün, umutla. Karavanaya taliptir hepsi. Kimbilir, kimisinin cebinde harçlığı bile yoktur ve gönderme gücü olan bir ailesi bile. Ki bu durumlara bizatihi şahidim. Kimi sevgilisini bırakıp gelmiştir, kimi işini bırakıp gelmiştir, kimi yeni doğacak çocuğunun annesi olan canı gibi sevdiği eşini bırakıp gelmiştir, kimi kendisine muhtaç olan ailesini bırakıp gelmiştir. Yoksul olduğu için, dağlar onun bahtına düşmüştür. Çünkü zengin piçleri denizi bırakamaz. Torpilleri de yüksek yerdendir hani. Ya kan emici kahpe bir sermayedardır, ya namussuz ve düzenbaz bir politikacıdır, ya da dağ nedir bilmeyen bir generaldir. Çünkü zengin piçleri insandır (!!!), yoksul çocukları ise hayatın fazlalıklarıdır! Ve fazlalıkların bir şekilde atılması gerekir! Ya kan emici sermayedarların güvenenliği için, ya düzenbaz ve namussuz politikacının rantı için, ya da büyük generallerin rahatı için. Vatan için, din için, devlet için, millet için öleni gösterin bana! Ama halkı kandırmaya gelince, ölenler şehittirler. Tabi ki şehittirler. Ama siz dediniz diye değil. Gönüllerinde Allah’a, vatana, millete, devlete büyük bir sevda taşıdıkları için. Çünkü sizler sahtekârsınızdır, insanlıktan nasibini almamış yaratıklarsınızdır. Siz, onların, ne için öldüklerini ya da onları, ne için öldürdüklerinizi çok iyi biliyorsunuzdur!

 

Bütün şehitlerimize (asker-polis-vatandaş) Allah’tan sonsuz rahmet diliyorum. Ailelerinin, teşkilatlarının ve millet olmayı sindirmiş olan ve kimlik bilinci taşıyan millet evlatlarının başları sağolsun. Siyonistin kuklası olan alçak vampirler kahrolsun. O alçak vampirlere methiye düzen, onlara yol açan aydın sıfatlı o…pu çocukları kahrolsun. Yine o vampirlere destek veren kim varsa kahrolsun. Siyonist’in ve Ermeni’nin, ön açan vampirlerini destekleyen, onlar adına devlete kafa tutan bütün aydın yaftalı ka.pe dö..erini kesinlikle kurşunlayınız, zerre acımayınız. Bu ülkeye nizamat veremez onlar. Bu millete kader biçemez onlar. Kim onlar, kaç paralık it onlar? Hangi hadle, bu devlete, bu millete yön göstermeye, teröre destek vermeye yelteniyorlar? Kimse bu ülkeden beslenipte, bu ülkeye ihanet edemez arkadaş. İhanet eden it bedelini öder ve ödemelidir, ödetilmelidir. Politikacısıyla, aydın denilen itiyle, generaliyle, kim olursa olsun ihanetinin bedelini muhakkak ödemelidir, ödetilmelidir.

 

Ey vatan çocuğu! Bilincin dumura uğramasın. Kimliğin aşınmasın. Değerlerin yozlaşmasın. Düşmanını bil ey vatan çocuğu! Olacak olan olsun artık. O vampirler için havlayan kim varsa, acımadan layık olduğu yere gönderilsin. Yüz binlerce askerimizi yerlerinde tutmayınız, binlerce polisimizi yerlerinde tutmayınız, panzerleri, tankları meydanlara indiriniz, toplumu serbest bırakınız. O vampirler için meydanlara çıkanlara asla acımayınız. Herkes haddini bilsin. Herkes hududunu bilsin. Hiçbir Kürt kardeşimizin, o vampirleri desteklemeye hakkı da, haddi de yoktur ve olamaz. Hangi kurumda olursa olsun, o vampirlere bilgi akışı sağlayan o…pu çocuklarını tespit ediniz ve muhakkak halk meydanında kurşuna diziniz. İdam da gelsin artık. İdama karşı çıkan vatan hainlerine kulak vermeyiniz hatta o yaratıkların yüzlerine tükürünüz. Boş yere heba edecek tek insanımız yoktur. Kanını, siyonistin vampirlerine içirecek tek evladımız yoktur.

 

Siz ey politikacılar! Artık haddinizi bilin. Görevinizi yapın. Çözecekseniz çözün. Çözmeyecekseniz zevzeklenip durmayın. Artık klişe laflardan bıktık. Birileriniz klişe laflarla oyalanıp duruyor. Birileriniz de, başta olanlara nasıl gol atarım sevdasıyla yanıp tutuşuyor. Hepiniz aynısınız. Şerefsiz evladıyım aynısınız. Yemin ediyorum hepinize olmadık küfürler ediyorum. Çünkü hepiniz suçlusunuz. Hiçbiriniz bigünah değilsiniz. Erkekseniz, biriniz ben günahsızım desin. Kimi mıymıntılık yapar, kimi buradan rant elde etmeyi düşünür. Ulan sizin makamınız da batsın, sizin villalarınızda batsın, sizin lüks otomobillerinizde batsın, sizin kirli servetleriniz de batsın. Dünyalıklarınızla birlikte yerin dibine batın emi. Bir vatan evladı mı önemli, yoksa kaybetmekten korktuğunuz dünyalıklar mı? Ulan yıllar geçti, onlarca vatan çocuğu şehit oldu ve hala oluyor, üç kuruşluk piçlerin kökünü kazıyamadınız be. Ne yaptınız bu güne kadar, söyleyin ne yaptınız? Papağan gibi ötüp durmaktan başka ne yaptınız? Kuru slogan atmaktan başka ne yaptınız? Hangi namuslu eylemde bulundunuz? Hangi çözüm getirecek politikayı ürettiniz? Yalancısınız, sahtekârsınız. Gerçek suçluları arayıp bulmazsınız ve bulunca gereğini yapmazsınız, gidersiniz suçsuz insanlara bedel ödetirsiniz. Sonra da gelir nutuk çekersiniz. Ulan bu lanet kavgada, ne zaman gerçek suçlular katledilebildi? Ölenler hep garibanlar hep garibanlar. Yazıklar olsun!

 

Yine, emekli olan bütün generallerin, lüks yaşamlarına ipotek koyunuz. Verilen bütün otomobilleri geri alınız, sağlanan bütün imkânları rafa kaldırınız, hatta çok derin tahliller ve tetkikler yapınız ve terör olayında iradesiz ve gevşek davranmış olanlar varsa tespit edip rütbelerini sökünüz. Onları Ordu Evlerinin kapısından içeri sokmayınız. Ve Şerefli Türk Ordusunun başına, kesinlikle ama kesinlikle, masonlukla, rotary kulüpleriyle hiçbir zaman bağlantısı olmamış ve şu an da olmayan bir Türk generalini getiriniz. Milli duruşu kavi olan olan, milli sezgisi kuvvetli olan, milli ahlakı kuşanmış bir general olsun bu. Dinine, devletine, milletine ve ülkesine ölümüne sadakatli olsun. Attığı bombayı boşuna atmayacak, attırtmayacak bir general olsun. Eylemleri sonuç verici olsun. Bu milletle, birlik ve beraberlik bağlarını kuvvetlendirecek bir general olsun. Ordunun bütün kademelerini, kendisi gibi olanlarla doldursun. Milli siyasetin temsilcisi olsun. Ne içeride ki alçak hainlere aman versin, ne de dışarıdan gelecek tazyikatları umursasın. O, bütün yönleriyle, gerçek manada bir Müslüman-Türk generali olsun. Tarihine bağlı, değerlerine ve töresine saygılı, devletine sadakatli, milletine sevdalı, ülkesine tutkun bir general olsun. Kendi bünyesinde, bir haini tespit ederse, oracıkta kurşuna dizmekte tereddüt etmeyecek bir karakterde olsun. Cesur olsun, gözü pek olsun, kararlı olsun.

 

Bu arada, gerçekte terör destekçileri olan ama ekranlarından bu durumu fırsat bilip tahrike yeltenen şeytanın itlerine de kanıp ve galeyana gelip, mazlum ve masum Kürt kardeşlerimize saldırılmasın. Herkes uyanık olsun. Eğer erkeksen, mazlum ve masum Kürt kardeşlerimize değil, gider teröre açıktan destek veren itlere gerekeni yaparsın. İster bu taraftan, ister o taraftan olsun, gerçek itlere karşı gerekeni yaparsın. Terör destekçisi alçakların, kir ve kan kokan tahriklerine kanmazsın. Ve göreceksiniz zaten, hem köşelerinde hem de ekranlarında, nasılda duygusal tahriklere yeltenecekler, şehitlerin kimliklerini verecekler, yoksulluklarından dem vuracaklar, sanki onların yoksulluklarından kendilerinin kan emici sermayedar efendileri suçlu değil gibi. Ulan vergiyi kaçıran senin baban, mülkü elinde tutan senin baban, bankalara sahip olan senin baban, faizle milletin iliğini kurutan senin baban ama gidip başkalarını suçlamaya alışmışsınız. Yoksulluk edebiyatı yapıp, milleti aldatmaya alışmışsınız. Oysa bu ülkede ki, bütün melanetlerin başı sizsisiniz ilk evvelde, sonra da sizi takip edenler, daha sonra da size kananlar. Şeytanın çocuklarına inanmayalım, aldanmayalım, kanmayalım ve kaybetmeyelim güzel ülkemin şerefli evlatları. Lütfen kanmayalım bunlara. Bunların teröre nasılda destek verdikleri, tarihin arşivinde saklıdır ey vatan çocukları! Ve bugünde açıktan destek verdiklerini hepimiz görüyoruz. Daha mı kanacaz bunlara?

 

Bu milletin kimliğini ve imanını çalarak, teröre zemin hazırlayanlar kimlerdir? Bu milletin alınterini gasp edenler kimlerdir? Bu milletin ordusunu tahrip edenler kimlerdir? Bu milletin namusunu ekranlarda beş paralık edenler kimlerdir? Bu milleti siyoniste satanlar kimlerdir? Bu milletin polisine faşist damgası vuranlar kimlerdir? AVAM KAMARASINDA, siyonistin vampirleri adına tez sunanlar kimlerdir? HUDSON toplantılarında, Türk Devletini satanlar kimlerdir? ASELSAN mühendisi olan evlatlarımızı katledenler kimlerdir? Fail-i meçhullerin gerçek failleri kimlerdir? Ordunun gizli bilgilerini ifşa edenler kimlerdir? Bu milletin evlatlarını, sarhoş, kumarbaz, eroinman yapanlar kimlerdir? Bu milletin çocuklarını tarihlerine düşman edenler kimlerdir? Bu milletin kızlarını, umumhanelere mahkûm edenler kimlerdir? Bu milletin kardeşliğini bozanlar kimlerdir? Bu milletin kadim töresini tahkir edenler kimlerdir? Bu milleti sürekli tahrik ederek, birbirine katanlar kimlerdir? Silahtan, eroinden, kumardan, fuhuştan, içkiden, sigaradan rant üretenler kimlerdir? Bu ülkenin okullarında, bu milletin evlatlarının dinsizlik eğitimi almasını isteyenler kimlerdir? Türklere barbar diyen Darvin sapığının, sapkın ve müptezel fikirlerinin, bu ülkenin çocuklarının beyinlerine şırınga edilmesini dikte edenler kimlerdir? Bu ülkede adaleti sarsanlar kimlerdir? Bu ülkenin kızlarını reklam pazarlarında kullananlar kimlerdir? Ey vatan çocuğu! Bunları bilmelisin, bu soruların cevaplarını muhakkak bulmalısın.

 

Şeytan bu dostum. Durmaz ve durmayacak. Şeytan senin düşmanın. Şeytan siyonisttir, şeytan Amerika’dır, şeytan İngiliz’dir, şeytan Fransız’dır, şeytan Alman’dır, şeytan Ermeni’dir, şeytan Avrupa’dır, şeytan Avrupa Birliği’dir, şeytan NATO’dur, şeytan IMF’dir. Şeytan her yönde pusudadır. Şeytanın görevi bu; yanıltmak, aldatmak, sapıtmak ve kaybettirmek. Akıllı isen; kanmazsın, yanılmaz, aldanmaz ve kaybetmezsin. Ben şeytana kızmam, aldanana kızarım. Sen, şeytana aldan, dostuna ihanet et, her türlü itliği yap, sonra da şeytana küfret. Hayır, bu, haysiyetsizlik ve karaktersizliktir. Bilmiyor musun? Öğreneceksin. Anlamıyor musun? Daha çok gayret edeceksin. Bakınız ben bu melun olayda da, asla Apo denilen vampire ve onun sefil vampirciklerine kızmam biliyor musunuz? Zira onlar görevlerini yapacak. Çünkü onlar şeytanın çocuklarıdırlar. Onlar kendilerine ödenen bedelin karşılığını ödüyorlar. Onlar taşerondurlar. Onlar Kürt kardeşlerimizin, namusunu, değerlerini ve kaynaklarını siyoniste peşkeş çekmek isteyen lanetliklerdir. Onlar, Doğu bölgemizde gözleri olan Ermeni piçlerinin Truva Atlarıdırlar. Bunlar kimliksiz, imansız ve kişiliksiz vampirlerdir.  Bunlardan adam olmaz dostum. Bunlar insan değildirler. Bunlar vampirdirler. Şeytan adına kan içerler. Şeytan için ölürler ve öldürürler. İşte bu yüzden ben bunlara kızmam. Ben görevini layığı ile yapmayan namussuzlara kızarım. Ben ülkesini aciz bırakan alçaklara kızarım. Ben tetikte olmayan, görevini şereflice yapmayan karaktersizlere kızarım. Hayır, ben niçin bunlara kızayım ki? Vampirlik bunların görevi mi? Görevi. Eee… O zaman bu vampirler görevlerini yapacak dostum. Sen de adamsan görevini adam gibi yapacaksın. Sonra ağlamayacaksın. Evladına kıymet vereceksin. Evladına kıymet vermezsen, evladına ne olduğunu da umursamazsın ve vazifende soysuzluk yaparsın, o zaman şeytana da kızamazsın. Şeytana kızan sahtekârdır. Şeytana kızan, sahtekârlık yapıyordur, rol yapıyordur.

 

Elin siyonistini görüyor musunuz? Bir adamına karşılık bin yirmi yedi adam veriyor. İşte ülke budur dostum, terörist bile olsa, vampir bile olsa. İşte insanına verilen değer budur dostum, insanlıktan nasibi olmayan bir haydut olsa da. Evet, bir vampirdir, bir hayduttur ama insanına değer veriyor. Bire bin diyor ve alıyor. Bizse evlatlarımızı umursamıyoruz, evlatlarımızı bozuk para gibi harcıyoruz. Oysa bir şerefli bir evladımıza karşı, bin tane vampiri devirmeliyiz. Ama yok, maalesef yok. Peki, neden, neden, neden? İyi sormalıyız, sorgulamalıyız. Bu dünyada Müslüman-Türk evlatlarının canları hep ucuz oldu, ama şeytanın ve çocuklarının canları hep pahalı oldu. Utanç içinde kıvranılması gereken bir durumdur bu ama utanacak insan nerede? İnsan nerede, daha doğrusu?

 

Son tahlilde; burası Müslüman-Türk (Kürt) evlatlarının ülkesidir ve herkes ayağını denk almalıdır, adımını ona göre atmalıdır. Müslüman-Türk (Kürt) evlatları da daima tetikte, uyanık olmalıdırlar. Düşmanları çok iyi bilmelidirler, ayırmalıdırlar. Kimliklerinin ve dinlerinin bilincinde olmalıdırlar. Şeytanı ve çocuklarını iyi tanımalıdırlar. Oyunlarını iyi sezmelidirler. Gerektiği zaman tepkilerini pervasızca ve yüreklice koymalıdırlar. Ama tepkilerini yerinde ve konulması gereken yere koymalıdırlar. İnanmaları gereken yerleri çok iyi fark etmelidirler. Olayları iyi tahlil ve tetkik etmelidirler. Vazifesini yapmayan politikacıları lanetlemede tereddüt etmemelidirler. Terörist iş adamlarını, medyacıları, aydın denilen itleri vb. çok iyi fark etmelidirler. Artık kendilerine gelmelidirler! Siyonistin vampirliğini yapanların, Marksizm paradigmasına göre hareket ettiklerini ve Marksist paradigmaya göre hareket edenlerinde bu vampirleri desteklediklerini asla, asla, asla unutmamalıdırlar. Bunlar kim olurlarsa olsunlar; ister sanatçı bozması, ister aydın iti, ister düzenbaz bir politikacı, ister politik şubeler, ister gruplar, ister şahıslar, ister dernekler olsun fark etmez.

 

 

EKSTRA:

 

BİR:

İslamcılar ve Ülkücüler, muhakkak, vazifelerini namusluca yapmalıdırlar ve muhakkak ittifak etmelidirler. Artık ayrılık rüzgârları dinsin. Herkes haddini bilsin. Ortak değerlerimiz temelinde ittifak olunsun. Kadim töremiz ve ezeli-ebedi dinimiz temelinde. Artık bu topraklarda, Allah’ın kanunlarıyla hükmedilmelidir. Bu topraklar, Türk-İslam medeniyetinin dirilişine şahitlik ve ev sahipliği yapmalıdır. Ayrılığa sebep ne ki? Yazık, binler yazık! Bilakis, iki tarafta çok pişman olacaklardır ama son pişmanlık asla fayda etmeyecektir. İki tarafta, eğer içlerinde mason ya da kulüp üyesi olan zevat varsa, hemen onları ekarte etmelidirler. Partilerini çok iyi kontrol etmelidirler. İki tarafın tabanları da, kendi partilerini otokontrole tabi tutmalıdırlar ve yanlış yaptıkları zaman, yanlarına geldiklerinde pis mikrop suratlarına tükürmelidirler. Çünkü iki tarafında, yanlış yapmaya, ihanete geçit vermeye hakları da, hadleri de yoktur. İki tarafta, hem kadim töreye, hem kimliğe, hem de dine tam sadakatli olmalıdır. Yarım sadakatli olan defolsun gitsin.

 

İKİ:

Sürekli Komünizm propagandası yapan, Karanlık bir mekânda, bir yazı da, aynen şu ifadeler geçiyor:

 

………….LENİN diyor ki; ‘’birini öldür, on binini korkut.’’…………..

 

Acaba bu sözle ne demek isteniyor, kimlere mesaj gönderiliyor? Çok iyi düşünmek gerekir vatan çocuğu. İşte bizim aldandıklarımız bunlar. İşte vatansever gördüklerimiz bunlar. İşte aydın diye tanıdıklarımız bunlar. Uyanık ol vatan çocuğu! Bu kişiler mi teröre lanet okuyacaklar? Bu kişiler mi bu milletin acısını anlayacaklar? Bu kişiler mi Mehmetlerimize rahmet okuyacaklar? Bu kişiler mi siyonistin vampirlerini desteklemeyecekler? Bunlar mesajlarını işte böyle gönderirler ama sorsanız güya kızmış gibi rol yaparlar. Çok uyanık olmazsak, çok derin tahlil ve tetkik yapmazsak bu zımni mesajları, bu melun mesajları fark ve idrak edemeyiz güzel ülkemin güzel evlatları.

 

 

 

 

 

Tarih: 19.10.2011 Okunma: 589

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?