SAĞ-SOL OYUNU...4...

Özgür DENİZ - 03.08.2010

Siyonist, şeytani rolünü çok iyi yapmaktadır. Doğru yolların üzerine oturup insanları yanlış yöne sevk etmeye çalışmaktadır. Ve bundan, asla, geri durmayacaktır. Siyonist peygamberleri katletmiş bir ucubedir. Bu yüzden, katletmekten imtina ve hayâ edeceği insan yoktur. Yok etmeye çalışmayacağı ülke yoktur. O insanlığın tanrısı olmaya soyunan küstah bir mahlûktur. Bahusus, İslam ve Müslüman düşmanıdır. Ve bu iki yüce varlığa, düşman olanları, himayesine almakta tereddüt etmez. Bu iki varlığı yok etmek için denenmemiş oyunları dener, akla gelmedik planları uygular. İnsanları hakikatten uzaklaştırmak için binlerce oyun ve eğlence üretir. İnsanlar, Allah’tan-din’den-hakikat’ten, ne kadar uzaklaşırsa Siyonist’e o kadar yaklaşır.

 

 

 

 

 

Son tahlilde: oyun açıktır. Oyunun boyutları bellidir. Yapılacak iş: kim olduğumuzu bilmemiz gerektiğidir, nerede durduğumuzu ve nasıl durmamız gerektiğini bilmemiz gerektiğidir. Alınması gerektiği şekilde tedbirimizi almak zorundayız. Takdir Allah’ındır.

 

 

 

 

 

 

 

ÖNEMLİ VE DERİN NOT:

 

 

 

 

Şimdi, sizlere, bendenize göre, Siyonist’in tezgâhlamakta olduğu yeni oyunu haber vermek istiyorum. Malum, insanlığın denemediği sistem kalmamıştır ve şu an son sistemi denemeye çalışmaktadır ama sonuç malumdur. İnsanlık komünizmi denemiştir. İnsanlık faşizmi denemiştir. İnsanlık kapitalizmi denmiştir. İnsanlık demokrasi denilen illeti denmiştir. Şimdi de Demokratik liberalizm sularına yelken açmaya çalışmaktadır lakin beyhudedir. İnsanlığın kurtuluş, adalet, hürriyet, saadet ve huzur adası; İslam’dır. İnsan er ya da geç bu gerçeği fark edecektir ve o tarafa doğru yol alacaktır. Ama Siyonist bunu çok iyi bilmektedir. Ve engel olmak için çok büyük bir tezgâh düzenlemektedir. Şöyle ki; insanlık iyice ezilmeye çalışılmaktadır ve buna karşı büyük tepkilerde verdirilmeye gayret edilmektedir. Adeta insanların sabır taşları çatlatılmak istenmektedir. İnsanlar iyice ekmeğe bağlı kılınmakta sair bütün değerler görmezden gelinmeye çalışılmaktadır. İnsanlıkta deli gibi ekmek peşine düşmüştür.

 

 

 

 

Oysa insanlar şunu unutmaktadır: ‘’insan sadece ekmekle yaşamaz.’’ Hz. İsa.

 

 

 

 

 

Siyonist şimdiden büyük saydığı Marksistleri ve Darvinistleri hazırlamaktadır. Ayrıca o gün için köşe kadılarını da hazırlamaktadır ve hazır tutmaktadır. İnsanlığa gerçek kurtuluş olarak, adaleti sağlayacak yegâne sistem olarak; ılımlı komünizmi sunmaya çalışacaktır. Güya dine saygılı komünizmi. Şimdiden bunun yolunu yapmaya çalışmaktadır kanımca. Zira bu yönde işaretler belirmektedir. İnsanlar asla bu oyuna gelmemelidir. Hiç kimsede bu oyunu haklı çıkaracak söylem ya da eylemde bulunmamalıdır. Bu tezgâh tutarsa Siyonizm’in dünya hâkimiyeti yolu açılacaktır. Artık insanlık şeytanın gösterdiği yoldan gitme ahmaklığını bırakmalı ve bir kerede olsa Allah’ın gösterdiği yoldan gitmeyi başarmalıdır. İnsanlar asırlarca demokrasi ile zehirlendi. Ve vücut sakatlandı. Şimdi de vücut tamamen ortadan kaldırılmaya çalışılmaktadır. Eğer aklımız başımıza almazsak bu olacaktır. Anlaşılmıştır geçelim.

 

 

 

 

Müslüman liderler, aydınlar ve âlimler, kitleleri İslam’dan yana hayal kırıklığına uğratmamalıdırlar. Eylemlerine ve söylemlerine azami özen göstermelidirler. Umut verici olmalıdırlar. Aralarında nifak bulundurmamalıdırlar. En güzel örnek olmaya çalışmalıdırlar. İnsanların İslam’dan koşarak kaçmasını değil İslam’a koşarak gelmesini sağlamaya çalışmalıdırlar. Bilmelidirler ki, makam, şöhret, servet gelip geçici şeylerdir. Ve kesinlikle, mutlak manada, ahlaklıca kullanılmazsa, kaybettiricidirler. Sorumlusunuz ve sorumluluğun bedeli çok ağırdır efendiler. Lütfen haysiyetli ve adaletli olunuz. Yani, insan olunuz.

 

 

 

Tarih: 03.08.2010 Okunma: 614

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?