ÖZÜR...

Özgür DENİZ - 03.04.2010

Sevgili canım okuyucularım kalbi muhabbetle selamlıyorum sizleri. Okuma zevklerinizi tahrip ettiğimi düşünüyorum. Ayrıca yazılarımın tesirinin kuvvetini de düşürdüğümü düşünüyorum. Binaenaleyh, haddizatında alana layık ama gönderene layık olmadığını düşündüğüm tenkitlerimden dolayı sizlerden canı gönülden özür diliyorum.

   Bu özrü, okuduğum bir yazıya binaen yapıyorum. Okumuş olduğum yazının üzerinde düşündüm ve yazana hak verdim. Ne kadar da zor olsa da yapması. Zira okumak münhasıran bilmek, öğrenmek değildir, aynı zamanda yaşamaktır. İşte bendenizde bu özrü yaparken okuduklarımı yaşamış oluyorum bir nevi. Bilakis okumanın manası kalmazdı. 

   Sevgili canım okuyucularım, insan bazı şeyler karşısında sabreder ama öyle bir an gelir ki, duyguların yoğunlaşması insanı rahatsız eder, çılgına çevirir ve patlatır. Mantık kilitlenir. İşte o anlarda sabırda tesirini kaybederek anlamsızlaşır. Sizlerin okuma zevklerinizi tahrip ettiğimi düşündürten yazılarım o anlardaki duygusal patlamaların ve akıl kilitlenmelerinin ürünüdür. Hakikatte haklıyımdır ama bu durum dikkat etmem gerektiği gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Beni anlayışla karşılamanızı istirham ediyorum sizlerden.

   Bahusus yazma sorumluluğu altında olan insanların anlaşılması gerektiğine inanan bir insanım. Ve hatasız kul olmaz. O güzel ve duygulu yüreklerinize sığınıyorum.

Sevgili canım okuyucularım, bundan böyle daha kontrollü, daha birleştirici, daha mutedil, daha yapıcı tenkitlerde bulunmaya gayret edeceğim elimden geldiğince. Kırmış ve üzmüş olabileceğim kalplerden sonsuz özür diliyorum. Zira biliyorum ki bazı aziz ve kıymetli dostlarım bu yönden bana haklı olarak kızıyorlar ve üzülüyorlardır. Bunu çok iyi biliyorum.

Sevgi, anlayış, muhabbet, selam, dua, güzellik, esenlik, sağlık, başarı, ahlak, kitap, dostluk, kardeşlik, umut ve devrim bilinci ile kalınız.

Sizleri sonsuz seviyorum benim canım okuyucularım, güzel dostlarım, kıymetli kardeşlerim, aziz arkadaşlarım.
Tarih: 03.04.2010 Okunma: 625

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?