DÜŞÜNMEK VE SORGULAMAK İNSAN VE ÖZGÜR KILAR...2...

Özgür DENİZ - 03.04.2010

ŞİMDİ İSLAMCILARA SORUYORUM. Filhakika karşı çıktığım bir tanımlama ama anlaşılmak için kullanıyorum. Zira İslam olunur İslamcı değil. Siz ey İslamcılık yaparak ve yüce dini bu yolda bir araç gibi kullanarak ama asla bir dindar gibi davranmayarak iş yapan yanlış Müslüman kardeşlerim yapmayın Allah aşkına. Allah ile aldatmayın. İnsanların inançlarını zedelemeyin. İslam’a ihanet etmeyin. Müslümanlığın onurunu lekelemeyin. Adam gibi Müslüman olun. İslam’a sahip çıkın. Onun evrenselliğine gölge düşürmeyin. Yanlış anlaşılmalara ve böylelikle dine düşman olmalara yol açmayın. Zira bir değer ona sahip olanların şahsında somutlaşır ve onların yaşayışı oranında inkişaf olur, kabul görür. Aynı şekilde tersi olur.

Hem İslam’ı eksen aldığınızı iddia ediyorsunuz hem de bu vatan gençlerini diğerleri gibi eziyor, kullanıyor ve sömürüyorsunuz. Bu durum en açık şekilde konserlerde ve toplumsal programlarda belli oluyor. İsterseniz üç kesiminde bu tür toplumsal organizasyonlarına (konserlerine-konferanslarına) bir katılınız derin gerçeği sarih bir şekilde müşahede edeceksiniz. Hepsinde de pejmürde giyimli masum ve onurlu Anadolu çocukları iş yaparlar, koşuştururlar, hizmet ederler, hakarete uğrarlar, eksiklikten sorumlu tutulurlar ama işin kaymağını hep camianın kodamanları yer, kıllarını bile kıpırdatıp bir halt yapmadıkları halde. Müslüman kardeşlerinize kâfirden beter saldırıyorsunuz. Dürüst dövüşmüyorsunuz. Cellâtlarınıza boyun eğiyorsunuz.

Gerçek dinin öğrenilmesinden gocunuyorsunuz. Çıkarlarınız adına öğretmekten de kaçıyorsunuz. İktidar oluyorsunuz ama yüce ülkülerin tahakkuku adına bir adım bile atmıyorsunuz. Bilakis tekrar oy isteme zamanın da kullanmak için yeni sorunlar üretiyorsunuz. Ve böylece oy istemeye yüzünüz olduğunu sanıyorsunuz. Mülkiyete tapıyorsunuz. Sınıfçılığın devamını sağlıyorsunuz. Manevi değerlere düşkün gibi gözükürken maddi değerlere fazla önem atfetmiyorsunuz. Ama Allah bunun hesabını muhakkak soracaktır sizlerden yemin ediyorum. Nutuklarınızda Allah, Kur’an, peygamber, ahlak diyorsunuz ama icraatlarınızda bu değerlerin izini bile göremiyoruz, mumla arıyoruz. Bu ne ikiyüzlülük Allah aşkına. İktidar oluyorsunuz milletin emeğinden çalarak aldığınız maaşları diğerleri gibi hak görüyorsunuz. Bir tekiniz bile bu onursuzluğa dur demiyor. Paraya tapıyorsunuz. İslam çocuklarını demokrasi denen illete inandırıyorsunuz. Kendinize tapacak ahlakı öğütlüyorsunuz. Ne eşitlik tanıyorsunuz ne de adalet. Ne de bir dürüstlük örneği olmak adına, sömürünün azalması, adaletin sağlanması, emeğin gaspının engellenmesi için milletvekili sayısını azaltmaya gidiyor, kıyak emeklilik denilen soysuz milli sömürüye son veriyor ve haksız alınan maaşlarda bir eksiltmeye gidiyorsunuz. Yazık dini çok ucuz harcıyorsunuz. Ve binlerce bilinçsiz insanı dinden soğutuyorsunuz. Bunun hesabını veremezsiniz beyler. Güzel Müslüman kardeşlerim. Amerikancı cemaatlere karşı tavır alıyorsunuz ama siz onlardan daha mı iyisiniz? Aynısını sizlerde yapıyorsunuz. Evet, belki emperyalizm ve Siyonizm muhalifisiniz ama bu sözden öteye pek geçmiyor. Yanlış mıyım? Ya da dürüst değilsiniz. Sana da Ali Şeriati üstadın ‘’dine karşı din’’ kitabını öneriyorum güzel Müslüman kardeşim. Lütfen oku ve gerçek dine yönel. Yanlışlarından arın. Samimi ol. Yüce ülküler adına mücadele et. Daha söyleyecek çok şey var. Samimiyete ve sorgulamaya davet ediyorum seni güzel Müslüman kardeşim. Aldanıyorsun ve aldatıyorlar güzel Müslüman kardeşim.

Ey ülkücü gardaşım, ey sosyalist yoldaşım, ey İslamcı kardeşim! Lütfen alengirli oyunların kurbanları olmayınız, olmayalım. Hem İslamcı, milliyetçi, solcu olmana gerek bile yok. Allah sana bir isim vermiş. İslam-Müslüman. Neyine yetmiyor Allah aşkına. Sen bu kimlikle de, sınıfsız, sınırsız, mülkiyetsiz, tam bağımsız, gerçek özgürlükçü, barış dolu, sevgi yüklü, muhabbetle süslü bir dünya için mücadele verebilirsin. Vatan toprakları üzerinde kendi milliyetinin bilincinde olarak. Hakikatten kaçmak ancak sana kölelik getirir başka bir şey değil.


AHLAK-ADALET-VATAN.


AYRINTILAR:

Şu sokakları talan eden çapulculara hadlerini bildirmek gerekiyor. Herhalde birileri işaret fişeğini çaktı. Polise vur emri verilmeli. Ya da gizlice tespit edilip nezarete alındıktan sonra tam benzetilmeli ve bu bir şekilde yansıtılmalı ki başkaları cüret edemesin. Arkadaşlar bu itlerin yaptıklarının özgürlükle, dürüst mücadeleyle asla alakası yoktur. Bunlar birilerinin kemendini tutup salıverdikleri köpeklerdir. Kürt kardeşlerime sesleniyorum: bunların sizin inancınızla, değerlerinizle, kültürünüzle yemin ediyorum bir alakaları yoktur. Bunlar beslemelerdir. Tıpkı DTP denilen terörist siyasi yapının sizlerin ruhunuzla, vicdani özünüzle, değerlerinizle, kültürünüzle, özlemlerinizle bir alakaları olmadığı gibi. Bulara birileri emir verir ve bunlar kukla gibi hareket etmeye başlarlar. Ki resim aşikâr. Her şeyi görüyorsunuz. Dün barış olsun gerekirse can vereyim diyenlerin yaptıklarına bakınız Allah aşkına. Samimiyet nerede kaldı. Namusluluk, insanlık nereye uçtu gitti. Hangi ağanın uşaklarısınız siz ey vicdansız teröristler. Hani sözünüzle eşgüdümlü eyleminiz. Siz o tutuklu sefil maşanın salıverileceğini, baş üstünde tutulacağını düşleyebilecek ve zımnen emredebilecek cesareti nereden buluyorsunuz. Haddinizi biliniz. Yoksa bu toprağın güzel ve yağız oğulları bildirmeye kalkarlarsa bu günleri mumla ararsınız. Adam olunuz adam kalınız.

Lütfen Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti de bu alçaklara inanmasın. Bunlar batının içimizdeki şahsiyetsiz ve namussuz turuva atlarıdır. Ulan sen kimi tehdit ediyorsun. Bu milletin kardeşlik duygularının sağlamlığına dua et. Yoksa seni çoktan boğarlardı. Kimsiniz ulan siz. Açık açık ihanet edecek cüreti buluyorsunuz. Bu milletin sessizliği inancından gelmektedir bakınız. Bu vatanın tüm çocuklarına sesleniyorum: lütfen ekranlardaki bukalemunlara inanmayın. Teröre sözde lanet okuyan o alçaklara da inanmayın. Onlar yemin ediyorum bunlardan da tehlikeli. Ki bu rezilleri idare eden yol ve yön gösterende onlardır inanıyorum ki. Zira mevcut hükümete kinleri malum. Bunların derdi ülke, millet, değerler değil. Hükümet gitsin yeter. Keşke hükümet gidince ve istedikleri olunca insan gibi olsalar. Yemin ediyorum asla olmazlar. Sorgulayın sevgili dostlarım. DTP ninde, PKK nında, onlara meydan okuyormuş görüntüsü veren ve yerliliğini fırsat olarak kullananlarında tek hedefi İslam ve Müslümanlardır. Asla unutmayınız ki; ‘’KÜFÜR TEK MİLLETTİR.’’ Tanrı hakikati söyler. Ve bunların hepsi küfrün temsilcileridirler. Bütün söylemleri de, eylemleri de yalandır. Hepsi bu dinin, bu vatanın ve bu milletin türap olması için çalışırlar. Perde ardında kesinlikle ortaktırlar. Perde önünde düşman oldukları kadar. Hayatları yalandır. Sözleri yalandır. Eylemleri yalandır. 

Yemin ediyorum şu malum batı ülkesindeki minare olayının bile ülkemizle alakası vardır. Bizim ülkemizde ki bir hedefe matuf organize edilmiş bir olaydır. Şahsen ben böyle inanıyorum. Olmasa bile batı zaten kadim İslam düşmanıdır. Türk düşmanı olduğu kadar. Demedik mi; ‘’KÜFÜR TEK MİLLETTİR’’ diye. Gâvur ne ise içerdeki uşakları da odur. Kesinlikle şüpheniz olmasın bundan.

Yine şu aşağılık, soysuz, cani, vahşi emperyalizmin köpekçe oyununa dikkat edilmelidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti hükümeti yanlış yapmamalıdır. Afganistan’a Mehmetçik ancak barış ve koruma amaçlı gitmelidir. Bir Mehmetçik bir Afgan’a asla kurşun sıkamaz. Bu Mehmetçiğin onurunu zedeler. Burada da tehlikeli bir oyun seziyorum. Bir şeyler yapılmak isteniyor. El-kaide isimli örgütte ülkemiz üzerine yönlendirilmek isteniyor olabilir. Böylece bir taşla bin kuş vurulmak isteniyor olabilir. Bir türlü başarılamayan şeyler bu yollarla başarılmak isteniyor sanki. Korku derin. Bu ülkenin özüne dönmesinden korkuluyor. Ve ağır ağır özüne döndüğü düşünülerek hem yerel hem küresel alçaklar doğru durmuyorlar. Halkım uyanık ol. Halkım gerçekleri gör. Halkım birleştirici unsurlara, değerlere sarıl. İhaneti boz. Oyunu sonlandır. Her daim tetikte ol. Elinde tetikte olsun. Gözünde hedefte olsun. Ayağında yolunda olsun. Müteyakkız ol. Hedef sensin. Hedef ruhun. Hedef özün. Hedef vicdanın. Hedef ülken. Hedef dinin. Bütün küffar tuzaklarla iştigalde. Bütün küfür ehli birleşmiş durumda. Şeytanın önderliğinde hareket halinde. Emir verilmiş gibi görünüyor. Ya akıllı olacaksın ya yok olacaksın.


EY MÜSLÜMAN-TÜRKOĞLU UYAN VE ÖZÜNE DÖN!
Tarih: 03.04.2010 Okunma: 596

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?