NANKÖRLÜK, Anıl ONAT

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 27.01.2016


           Nankör olmayanları tenzih ederim. Önce, insanların çoğunda bu kötü ahlakın olduğunu bildiren Allah’a karşı işlenen günah… O’na karşı nankörlük olması, ki bu Allahın sayısız nimetine şükretmeme anlamına gelir, kişinin herkese karşı nankörlüğü mubah (serbest) sayması sonucunu doğurur.

           Allaha nankörlük yapmayan kişi ise, herkese karşı nankörlük yapmamak ahlakını edinmiş demektir.

           Her şeyin olduğu gibi nankörlüğün de dereceleri vardır. Günümüzde en çok rahatsız olduğumuz, hep zihnimizi üzülerek meşgul eden nankörlük örneği olarak, milletine( ülkesine) nankörlüğü görmekteyiz

           Bir Irak eyaletinde on kadar devlet(!) kuruldu. İşte milletin (Osmanlı) hak ettiği son. İşte her biri uşak Arap devletleri!

           Batılılardan başka kazanan var mı?

           Batılılar vaat olarak sunacakları şeyin aldatıcı parlak renkli ambalaj kağıdını bile vermez, uzaktan gösterirler. Batılılar senden aldığı şeyin bir kısmını geri sana verir. İşte şayet verirse, verdiğinin tamamı budur. Yani almak için vardırlar. Almak için senden aldığının bir kısmını verirler. Bunun karşılığı da seni öğle bir hale getirirler ki, nankörlük ve isyan ettiğin kapıyı, için yanarak hasretle ararsın. Ama dönüşün yoktur. Çünkü Batılı’da merhamet yoktur. Suriyelileri, Libyalıları görmemek için  aptal olmak yetmez.

PKK’nın bütün maddi geliri kaçakçılık ve haraca dayalıdır. Bu parayı da Batılılar silah karşılığı ellerinden alırlar.     

PKK’nın kuruluşunda anti-dini yapı vardır. Yani nankörlük Allah’a nankörlükle başlar. Sakın ola ki “ülkeye İslam’ı biz Kürtler öğrettik” denilmesin. Üzülerek belirtelim ki; bu ülkeye öğrettiğiniz din ile bu ülkenin başı belada. Şeyh (şıh) efendilerinin dini, Allahın dini ve Kuranın dini değil, Allah’a nankörlüğün ve şirk koşmanın adıdır. Feodal yapı bunun ispatıdır.

           Kendinize Kürt veya Türk denilmesini veya denilmemesini istiyorsanız bilinizki ; Eğer Allahın dininin zerresi yaşantınıza girmişse , sizin bu isimleri kullanmakla veya kullanmamakla sağlayacağınız hiçbir üstünlük veya küçüklük yoktur. Sen özelliklerinle büyük veya küçüksün. Allah’ın Peygamberinin şu çağdaki ırkını gözünüz görmüyor mu? Nankörlük insanı büyütür mü yoksa köpekten aşağı mı?

            Bu ülke insanına sesleniyorum: Düşünebileceğiniz en kötü siyasal yapı (devlet yapısı) başımızda olsa, kısmen de olsa ülkenin nimetlerinden sizi yararlandırır.  Tamamen mahrum bırakmasına imkân yoktur. Fakat en iyi Batı uşaklığında, Batılı sizinle hiçbir nimetini paylaşmaz.

Kızılderililer kadar bile kıymetiniz olamaz. Memleketinizin ahır kokusunun ne büyük nimet olduğu çok çabuk öğrenilir. Tercih sizin.

Tarih: 27.01.2016 Okunma: 709

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?