CEHALETİ TEMEL ALMIŞ BİR İLÂHÎ DİN OLUR MU? Anıl ONAT

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 02.01.2016


CEHALETLE   SAVAŞ  (2)

 

    Dış düşmanlar, mecbur kalmadıkça savaşı düşünmeyecek kadar akıllıdırlar. Senin cehaletini ve ırkçılık ile parçalanma gayretlerini canı gönülden desteklemeleri, savaşıp yenseler bile ele geçiremeyecekleri ortamı  onlara sunuyor.

   En kara cehaletin hüküm sürdüğü SUUDİlerin en yakın dost ve destekçisinin Amerika olduğunu görmek zor mu?

   Yeri gelmişken, bir zamanlar evimde misafir kalan bir İsviçreli’nin anlattığı olayı nakledeyim: Fransız genci S.Arabistanda  hırsızlık ile suçlanır. Elinin kesilmesi cezasının uygulanmaması için Fransız hükümetinin çabaları sonuç vermez. Fransızlar söyle bir teklifte bulunurlar: Fransa’dan bir tıp ekibi gidecek ve gencin kesilen elini hemen orada yerine dikecek. Bu uygulanır.

   Lütfen düşünelim. İslam bu ise bu dinin savunması nasıl yapılır?

    Böyle bir din için akıl dışı, medeniyetten uzak, vahşet içeren diye değerlendirme yanlış mı olur?

    Bu bilgileri öğrenen Batılılar yatıp kalkıp Müslüman olmadıklarına şükretmezler mi?

    Laf aramızda, bu sözde devletin üniversitelerinde ( dünyanın yuvarlaklığı ve hareketi konusunda ) çağdaş bilgilerin ( uydurma ) hadislerle inkarı ve çağdaş bilgilerin savunulmasının kafirlik olacağı öğretilerinden Batılıların fazlaca haberleri yok.

   Masum insanların öldürülmesi, hırsızın elinin kesilmesi, kadının dövülmesi gibi cahillik ile işlenen zulümlere Allah’ın Kitabını ortak etme iftira ve gayreti, bunun asırlarca inatla tekrarı sonucu, sizin artık bir düşmana ihtiyacınız olmadığını söylemek abartılı mı olur?

    Bir de dünyadaki Müslüman denilen toplulukların tek vücud halinde, büyük bir gayretle yaptıkları Yahudi düşmanlığına bakar mısınız !

    Yahu! Yahudiler size yaptığını söylediğiniz zararın bin mislini yapsa, sizin size yaptığınızın yanında esamisi okunur mu?

    Cehaleti temel almış bir ilahi din olur mu?

     Aklını kullanmayanın dini olur mu?

Tarih: 02.01.2016 Okunma: 725

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?