CANDAN CAN KOPTU ÖZGECAN!.. Hilmi ÇAKIR

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 18.02.2015


Önce bir erkek olarak utanıyorum. Bir baba olarak yüreğim yanıyor, vicdanım sızlıyor. Ülkemizin, kadın cinayetlerinde dünyada ilk sıralarda olması, bir utanç ve yüzkarası olarak alnımıza yapıştı kaldı. Yıllardır bu karayı alnımızdan silemedik. Korkarım, bu gidişle de, bu kara alnımıza yapışıp kalacak ve sonunda birileri, kader deyip işin içinden çıkıverecek.

Tarsus Çağ üniversitesi, Psikoloji Bölümünde eğitimini sürdüren Özgecan Aslan’ın, Katil zanlısı, 26 yaşındaki Suphi ALTINDÖKEN’in,  cinsel sapıklığın tecavüze dönüşmesi, amacına ulaşamayınca, önce bıçaklayıp, ölmediğini görünce, levye ile defalarca kafasına vurması, korku ve panik içinde, babası ve arkadaşını da bu işe dahil ederek, tanınmaması düşüncesiyle, ormanda bir dere kenarında, üzerine benzin dökerek yakmalarını Türkçede izah edecek bir kelime bulamıyorum. Ruhu şad olsun!  Bu ülkeyi yönetme iddiasında olanlar, bir gece de özel yasalar çıkartabilenler, bu olay karşısında nasıl bir tepki vereceklerini, vicdanı olan herkes ,takip etmeli ve  sorgulamalıdır.

Okulundan evine dönmekten başka amacı olmayan, 20 yaşında, çiçeği burnunda, hayalleri olan, bu ülkenin genç ve aydın bir  genç kızının başına gelenler, bütün vicdanları sızlattı ve ülkenin her noktasında nefret ve tepki çığ gibi büyüdü/büyüyor. Bu tepki, TBMM ulaşmalı ve AB uyum yasaları gereği, kaldırılan idam cezasının, çok ivedi tekrar geri getirilmesi için, ciddi çalışmalar yapılmalıdır. Her gün, ülkenin bir noktasında, bir kadın cinayete kurban gitmektedir. Bu gidişe dur diyebilmek için, topyekun ne yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır. Daha fazla canlar gitmeden, ocaklar sönmeden.

Bugün, ticari araç kullanan sürücülerden istenen, psikoteknik raporları geliştirilmelidir. Otobüs, minibüs, taksi ne kadar yolcu taşıyan sürücü varsa; psikolojik  testlerden geçirilerek, saldırganlık, hiperaktiflik ve sapıklık eğilimleri tespit edilmelidir. Ülkenin birlik bütünlüğü için mücadelede, canını ortaya koymuş ve gazi olmuş vatandaşına, toplu taşım aracının sürücüsü, “Benim için mi gazi oldun diyebilmektedir?” Bunun gibi acı ama gerçek yüzlerce olay oluyor çevremizde. Otoban yolda, direksiyonu terk edip, horon tepen sürücüler var bu ülkede.  Önce kendi canını ve sonra kendisine emanet edilen canlar hiçe sayılmaktadır. Bu ülkenin insanına şu öğretilmelidir. Atalarımız emanete hıyanet etme/di/zdi. Size ne oldu böyle diyebilenler çoğalmalıdır.

Elinde kalemi olan, Yenişafak Gazetesi yazarı  Cemile BAYRAKTAR adlı kadının, twiteer’da  yazdığı bir mesaj, en az bu cinayet kadar sorgulanmalıdır. Ne diyor yazarımız? “Müslüman ülke, tecavüz….fırsatçılığına soyunmayın, Amerika’da her iki dakikada bir kadın tecavüze uğruyor. Şimdi çenenizi kapatın.” Böyle bir zihniyet sahibi, hem de bir hemcinsine, bir yaratığın yaptıklarına ağlaması gerekirken, verdiği cevaba bakar mısınız? Yorumu sizlere bırakıyorum. Sanatçı Beren SAAT’in, kendi yaşadıklarını da işin içine katarak, yazmış olduğu içten ve vicdanlara hitap eden mesajı, bir sanatçı duyarlılığını çok net  anlatmıştır. Bu, yazar olan bayanın da, bu toplumun yüzüne bakabilmesi için bir özür borcu olduğuna inanıyorum.

Her gün, bir kadının cinayete kurban gittiği bir ülkede, bir şeyler ters gidiyor demektir. Bu ülkenin eğitim sistemi, aile içi eğitim, üniversitedeki eğitimi, din eğitimi vs. sorgulanmalı, tüm psikolog ve sosyologları- yöneticileri bu vahşi ve cinnet durumu için kafa yormalıdır. Olaylar çoktan bireysellikten çıkmıştır. Bu sorun toplumsal bir sorundur. Atatürk Türk kadınına 1930’lu yıllarda seçme ve seçilme hakkı verdiğinde daha kadın hakları birkaç ülkede vardı. Bugün Müslümanların hac görevi için gittiği ülkede hala kadınların araç kullanması bile yasak konumda. Bir de ülkemize bakın. Toplum olarak herkes şapkasını önüne koyup düşünme ve çare üretme zamanıdır. Son yıllarda, kadın cinayetinde dünya birinciliğini kimseye kaptırmadığımızı istatistikler, yani rakamlar göstermektedir. Rakamlar yalan söyle/mez/yemez. Böyle bir gerçekle karşı karşıya olduğumuz sürece, dünyada Müslümanların hakkını falan savundurtmazlar adama.

Kadını sadece evinde kocasını bekleyen, cinsel obje olarak gören, çocuk bakıcısı, kuluçka makinesi gibi algılayıp, toplumdışı tutan bir zihniyetle kadın sorunları çözülemez. Erkeğin egemenliği bu toplumda kırılmalıdır. Ailede, çocuk eğitimi çok ciddi sorgulanmalıdır. Erkek çocuklar, bu toplumda hep ön saflarda tutulmakta, mirasta bile, birçok hülle yolu ile kız çocukları mirastan mahrum edilmeye çalışılmaktadır. Bu Araplardan bulaşan hastalıktan bu toplum kurtarılmalıdır.Erkek çocuğa daha sünnet töreninden itibaren ayrı bir hava verilmektedir. Özellikle MEB’lığı, elindeki tüm imkânları kullanarak, anne ve baba adaylarına, bu konuda eğitimler- seminerler verdirmesi kaçınılmaz hale gelmiştir.

Bugün, kızlı erkekli eğitime karşı çıkan, bir zihniyet hakim olmaya çalışmaktadır bu ülkeye. Bu konuda, her gün yeni kararlar alınmakta ve cinsiyete göre okullar açılmaktadır. Anadolu’da keçi sürülerinde bir uygulama vardır. Her yıl tekeler,(keçinin erkeği) çiftleşme öncesi, keçi sürüsünden ayrı bir yerde, uzun bir süre tutulur ve daha sonra sürüye karıştırılır. Ondan sonrası malum!... Bu sadece bir örnek. Kıssadan hisse! Anlayana. Kadın cinayetlerinin durdurulması için, her türlü önlemin artık hayata geçirilmesi ve  öncelikle, yasal boşlukların kapatılması görevi TBMM’dir. Artık; bu sapık, iğrenç, kadına zulmeden, çocuk bakıcısı ve bir emtia gibi  gören zihniyetle aynı oksijeni tüketmek istemiyoruz, kanayan vicdanların sesinin duyulmasını istiyoruz. Ateş düştüğü yeri değil, her yeri yakıyor artık!..

Hilmi ÇAKIR

Tarih: 18.02.2015 Okunma: 727

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

Özgür Deniz

15.04.2014 - 17:42



http://www.gazeteciler.com/tv-haber/bu-bilgi-ortaya-cikarsa-onder-aytac-ulkeyi-terkeder-75831h.html


SEVGİLİ DOSTLAR mutlaka okuyun ve izleyin....


Başkalarının ülkeden kaçacağını yumurtlayan ve zımnen onları kovmaya yeltenen bilmem neler,,, kendileri terk etmek zorunda kalacaklar ülkeyi inşaallah....


Bu bilgiyi bilipte millete açıklamayan da a..................r...

Ne bekliyorsunuz açıklayın ve bilmem ne olsun gitsin eğer icap ediyorsa...

Zira burada durması zarardır...

Şayet yaptığı iğrençlikler ve ihanetler varsa...



http://www.pusulahaber.com.tr/zaman-yazari-ali-unal-cenab-i-allah-sol-dedi-30410h.htm


dinciliğin şahikasıdır bu...hizmetmiş peh...iman kurtarmakmış peh...Önderin (sav) ismini dünyaya yaymakmış peh...gölge etmeyin kifayet edecektir,,,ihsanınız uzak kalsın...

Özgür Deniz

15.04.2014 - 18:29

http://www.habervaktim.com/haber/368126/bekir-coskun-chpyi-topa-tuttu.html


hey gidi hey... çok acı verdi ki gerçekleri görmek zorunda kaldı beyimiz...şimdiye kadar neredeydiniz...gerçekleri örtmek bir şeyi çözmüyormuş değil mi beyim...sırf CHP ye vurmakla da olmuyor...önce kendinize vuracaksınız beyim...haddizatında CHP yi gömen de sizsiniz...çünkü millet CHP yi siz biliyor ve sizi asla asla asla sevmiyor....daha da acı olan gerçeği görmelisin ve kalemi, kılavyeyi kırmalısın çekip gitmelisin...ilk iyiliği o zaman yapmış olursun CHP ye ve kendi üzerine düşen görevi de ifa etmiş olursun...asıl gerçek budur beyim...miadınız doldu...siz varoldukça CHP asla varolamayacak...en acı gerçekte budur...üç dört moruklaşmış tiplerle hasbihal etme,,,milletle hasbihal ette dünya kaç köşeymiş gör...tabi gerçeklere direnebilecek, gerçekleri göğüsleyebilecek cesaretin varsa...

Özgür Deniz

16.04.2014 - 17:26



http://www.ensonhaber.com/cemaat-tv-hic-bu-kadar-acilmamisti-2014-04-15.html


maske düşüp kel görününce artık gerçek yüzleri ortaya çıktı ve sonsuz rahatlar....gizlenmiyorlar artık...İMAN KURTARMA hizmeti yapıyorlarmış (sonsuz kere sümme haşa)...keşke kendilerini kurtarabilselerdi...çünkü kendilerinden başka kurtarmaları gereken ya da kurtarabilecekleri kimse yok...yazıklar olsun...insan düşmeye görsün...

Özgür Deniz

19.04.2014 - 17:03

VİCTOR HUGO'DAN AZİZ ÖNDERİMİZE(SAV) İTHAFEN...

L'AN NEUF DE L'HEGIRE
(HİCRİ DOKUZUNCU SENE)
MAHOMET
HZ.MUHAMMED

Vazifesinin yakın olduğu içine doğmuştu
Metindi, kimseyi kınamıyor, incitmiyordu
Yolda gördüğü kimselerle selamlaşıyordu
Her gün sanki biraz daha yaşlanıyordu
Oysa sadece yirmi ak vardı siyah sakalında
Durup su içen develeri izliyordu arada sırada
Böylece, deve güttüğü zamanları hatırlıyordu.
Sanki Cenneti görmüş, İlahi Aşkı bulmuştu
Sanki kâinatın yaratılışına şahit olmuştu
Alnı dik, yanakları kusursuz, benzersizdi
Kaşları ince, bakışları anlamlı ve keskindi
Boynu, gümüş bir testinin boğazıydı sanki.
Tufanın sırlarını bilen Nuh'un havası vardı.
Ona danışmaya gelenlere, adil davranırdı
Kimi itiraf eder, kimi güler ve inkâr ederdi
Sessizce dinler, en son konuşurdu kendisi
Ağzından dua ve zikir hiç eksik olmazdı
Çok az yer, karnının üzerine taş koyardı.
Boş durmaz, koyunlarını sağıp oyalanırdı
Oturur yere, elbiselerini kendi yapardı
Artık genç değildi, eski gücü de kalmamıştı
Yine de, herkesten daha fazla oruç tutardı
Altmış üç yaşında, bir ateş sardı vücudunu
Kutsal Kitap Kur'an'ı bir kez daha okudu
Sonra, sancağı, Said'in oğluna teslim etti.
Onlara: "Artık aranızdan ayrılma vakti geldi
Allah birdir, hep onun yolunda savaş" dedi.
Mahzundu, bakışlarında, yurdundan zoraki
Sürülen yaşlı bir kartalın hüznü vardı sanki
Yine, her günkü vaktinde mescide geldi,
Ali'ye tabi olanlar da arkasından geliyordu
Ve, kutsal sancak rüzgarda dalgalanıyordu.
Benzi soluktu, döndü ve kalabalığa seslendi
"Ey insanlar, ömür bitiyor, hayat gelip geçici
Biz, karanlıkta birer zerreyiz, yüce olan O'dur
Ey insanlar, O'ndan başka rehberim yoktur
Onsuz bir değerim olmazdı."
Bir zat ona : "Ey müminlerin gerçek Sultanı!
Seni dinler dinlemez, herkes inandı sözüne
Sen doğduğunda, bir yıldız doğdu gökyüzüne
Kisra sarayının üç kulesi birden devrildi" dedi.
O da: "Melekler ölümümü müzakere etti;
Vakit tamam, dinleyin! Eğer herhangi birinize
Bir kötülük yaptıysam, çıksın herkesin önünde
Ben ölmeden, gelsin intikamını alsın şimdi;
Kime vurmuşsam, o da bana vursun" dedi.
Ve uzattı usulca asasını oradan geçenlere.
Yaşlı bir kadın, bir koyunu kırpıyordu eşikte
Ona: "Tanrı yardımcın olsun!" diye seslendi.
Bakışlarında bir hüzün vardı, oldukça bitkindi
Dalgındı; birden, şöyle dedi: "Herkes duysun!
Allah benim adımı andı! Bundan emin olun
Topraktan insan, nurdan bir peygamberim
İsa'nın getirdiği dini tamamlamaya geldim.
Ashabım, ben sabır taşıyım, İsa tatlı dilliydi.
Zira her şafak, doğacak güneşin müjdecisi
İsa benden önce, ama ne Tanrıdır ne de oğlu
O, gülü koklayan Bakire Meryem'den doğdu.
Unutmayın, ben de etten kemikten bir faniyim
Kuruyan bir balçıktan başka bir şey değilim;
Şu dünyada başıma gelmeyen şey kalmadı;
Çektiğim çilelere, yol olsa, dayanmazdı
Baskı ve işkenceden, şu bedenim çok çekti;
Ve eğer işlediğimiz her bir günahın bedeli
Korkunç bir haşere olsaydı, o karanlık mezarı
Bize dar eder, cehenneme çevirirdi orayı.
Tekrar tekrar bedenlenir cehennem ehli
Ve kurtlar yeniden kemirir tüm bedenlerini
Böylece, defalarca tükenir ve yeniden dirilir
Cezalarını çekince de, yeniden huzura erişir.
Ben, kutsal savaşların mütevazı meydanıyım
Bazen bir efendi bazen de bir köle gibiyim
Kelamım, tıpkı çöldeki kum ve kuyular gibidir
Bir sözüm korkutuyorsa, bir diğeri müjdecidir;
Ey inananlar! Çektiklerimi görüyorsunuz işte!
Karşıma alıp, insanı aldatıp yeniden delalete
Sürüklemek isteyen o dehşet saçan iblisleri
Engellemeye çalıştım, bağladım o pis ellerini
Çoğu zaman, Yakup gibi, karanlıklar içinde
Çarpıştım durdum, görmediğim kimselerle;
Fakat insanlar beni özellikle öldürmek istedi
Bana karşı sürekli kin ve kıskançlık besledi
Ben ise, asla, Hak davamdan vazgeçmedim
Onlarla savaştım, ama kimseden incinmedim
Savaş boyunca: "Bırakın yapsınlar!" diyordum
Kanlar içinde tek yaralı ben olayım istiyordum
Varsın hepsi vursun bana, zaten durmazlar ki
Zira sağ ellerine Ayı, sol ellerine Güneşi
Versem de, düşmanlarım vazgeçmezdi asla
Yine de saldırırlardı bana şu çileli yolculukta
Fakat ne olursa olsun geri adım atmadım
Zira bu kutsal dava uğruna tam kırk yıl savaştım
İşte, böyle geçen bir ömrü nihayet tamamladım
Şimdi Allah'a gidiyorum, dünyayı geride bıraktım.
Greklerin Hermès'i, Yahudilerin de Lévi' yi
Desteklediği gibi siz de hiç bırakmadınız beni
Çektiğiniz bu sıkıntılar, mutlaka son bulacak
Bu soğuk, ıssız geceye elbet Güneş doğacak
Müminler, asla ümidinizi kesmeyin O'ndan
Zira Kronnega dağlarını aslan yuvası yapan,
Denizleri incilerle, karanlıkları da yıldızlarla
Donatan Allah, elbet sizleri de koymaz darda.
Sonra: "O'na inanıp teslim olun " diye ekledi
İnanmayan, ancak, inkâr da etmeyenlerin yeri
Cennet ile cehennemi ayıran duvarın üzeri
Kararmıştır kalpleri, günah işlemek tek işleri;
Hiç kimse tamamen günahsız değildir belki
Ama çabalayın ki, Allah cezalandırmasın sizi
Namaz kılın, bütün azalarınız değsin yere
Zira o dayanılmaz cehennem ateşi, sadece
O'nun için yere kapanmayan bedenleri yakar
O, kapkaranlık dünyayı, masmavi gökle açar;
Misafiri sevin, dürüst olun, adaletle hükmedin
Yüce katında türlü türlü nimetler var sizin için
Yedi göğü geçmek için altın eğerli atlar,
Ve yıldırımları geride bırakan hızlı arabalar
Huriler, tertemiz, hep ter ü taze ve neşeli
İncilerden yapılmış köşklerde oturur her biri
Cehennem ateş ehlini bekler, vay hallerine!
Ateşten ayakkabıları olacak ve giydiklerinde,
Sıcaklıkları kazan gibi beyinlerini kaynatacak
Cennet ehli ise, pek neşeli ve gururlu olacak."
Biraz durdu, hep ümitli olmalarını öğütledi
Sonra, ağır adımlarla yürümeye devam etti
Ardından : "Ey insanlar! Size sesleniyorum
Vakit saat doldu, ebedi bir âleme gidiyorum
Belki bu sizinle son görüşmemiz, acele edin
Beni tanıyan herkes gelip son kez dinlesin
Bir hatam olduysa, yüzüme söylesin" dedi.
Kalabalık sessizce sağa sola açılıp yol verdi
Gitti ve Ebufleya Kuyusunda sakalını yıkadı
Biri ondan üç drahmi istedi, çıkardı verdi
"Şimdi, mezara bırakmaktan daha iyi" dedi.
Herkesin, bir güvercininki gibi ışıl ışıldı gözleri
Bakıp, kendilerini hep kollayan o yüce insana,
Ağlıyordu halk; evine kadar eşlik ettiler ona
Birçoğu gözünü bile kırpmadan orada bekledi
Bütün geceyi dışarıda taşların üzerinde geçirdi
Ve ertesi sabah, günün ağardığını fark edince
"Ben artık kalkamıyorum, dedi, Ebubekir'e
Kitap'ı alıp yanına, sen kıldıracaksın namazı."
Eşi Aişe de o sırada cemaatin arkasındaydı
Ebubekir okuyor, Muhammed ise dinliyordu
Nihayet, okuduğu ayetleri usulca bitiriyordu
O, dua ve zikrini yaparken herkes ağlıyordu
Ve, Ölüm Meleği çıka geldi akşama doğru
"İçeri girebilir miyim" diye müsaade istedi
"Gelsin" dedi. Dünyaya açtığı o ilk günkü gibi
Yine ışıl ışıl parlıyor ve gülümsüyordu gözleri,
Ve, Melek ona : "Allah seni bekliyor" dedi
Memnuniyetle, dedi. Şakakları şöyle bir titredi
Bir an aralandı dudakları ve ruhunu teslim etti.

Özgür Deniz

19.04.2014 - 17:16

http://www.habervaktim.com/haber/368584/iste-victor-hugonun-peygamberimiz-icin-yazdigi-dizeler.html


Allahümmesalli alaseyyidine Muhammedin ve ala ali seyidine ve nebine Muhammed...
Esselatü vesselamü aleyke ya Resulallah!...
Esselatü vesselamü aleyke ya Habiballah!...
Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidel evveline vel ahirin vesselamün alel mürselin...

Selat ve selam O'na (sav) ve ashabına olsun inşaalah...
Canımız, malımız, hayatımız yoluna, davasına, varlığına feda olsun inşaallah...

Yüce Allah,,,insanlığı ve ümmeti,,,O'na (sav) ihanet edenlerin ve O'nun (sav) ismini,,, kirli, iğrenç, aşağılık, pespaye, müptezel işleri ve çıkarları için ********ce kullanmaktan haya etmeyenlerin şerrinden korusun...amin...

Özgür Deniz

20.04.2014 - 09:06

http://haber10.com/makale/38911/#.U1ONYcxrPIU


OKUMAK-DÜŞÜNMEK-ANLAMAK İÇİN...
KÖRÜ KÖRÜNE KABUL ETMEK VE KÖRÜ KÖRÜNE REDDETMEK İÇİN DEĞİL...

MESELE KATILIP KATILMAMAK DEĞİLDİR...

HAKİKATE ULAŞMAKTIR...
BEYNE ZİNCİR VURULMAZ, DÜŞÜNCE TUTSAK OLMAZ...
ÖYLEYSE OKUMAK VE DÜŞÜNMEK ZORUNDADIR İNSAN...
KENDİNİ DE ETKİLEYEN ŞEYLERE GÖZLERİNİ, KULAKLARINI, BEYNİNİ, VİCDADINI ASLA KAPATAMAZ VE KAPATMAMALIDIR DA...
HER ŞEY TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE, ÖZGÜR TÜRK MİLLETİ, GÜÇLÜ TÜRK DEVLETİ İÇİNDİR...
BİR YERİN MÜNTESİBİ OLUP DÜNYAYA BİR PENCEREDEN BAKMAKTANSA; İSLAM'IN VE TÜRK MİLLETİ'NİN MÜNTESİBİ OLUP BİN PENCEREDEN BAKMAK DAHA AKILCIDIR...
ZİRA DOST AZ, DÜŞMAN ÇOKTUR...

Özgür Deniz

20.04.2014 - 16:24

http://haber10.com/haber/491666/#.U1PzwMxrPIU

evet tecrübesiz
evet acemi
evet tam yeterli değil

AMMA

niçin yolda tecrübe kazanmasın
niçin acemiliği tecrübe ede ede atlatmasın
niçin yeterliliğe bizatihi başkanlık yolunda ermesin


OLABİLİR

SAADET için büyük fırsat
hem diğerleri daha mı iyi ki
daha mı dürüst ki
daha mı başarılı ki


BEN OLSAM

SAADET in yerine FATİH BEYİ başkan seçerdim
büyük bir zafere imza atardım


İNŞAALLAH olur
nihayetinde SAADETTE bizim insanımız
nihayetinde SAADETTE bizim ülkemizin bir partisi
öyleyse niçin daha iyi bir SAADET arzulamayalım
illa içinden biri olmak mı icap ediyor bu dilekleri dile getirmek için

YETER ARTIK yaşı geçmiş, devri ve işi bitmiş yaşlılardan çektiğimiz
zaten SAADETİ gömen de malum yaşlılardır
çekin gidin kardeşim
kafanız basmıyor
daha kimin ne olduğunu bilmiyorsunuz
önünüze bir havuç koyanın peşinden koşuyorsunuz
zira son seçimde ki perişan ve rezil hali hepimiz biliyoruz

ALLAH hayırlı uğurlu etsin
FATİH BAŞKAN olsun...

http://haber10.com/haber/491628/#.U1PxP8xrPIU

bence ARAPLAR senden arkasına bakmadan kaçarlar hata diğer hacılarda kaçarlar....en iyisi gitme harbiden....

hatta toprak kayar, sular akmaz, ağaçlar yaprak döker....en iyisi harbiden gitme...

devler yürümez olur, kum fırtınası meydana gelir, ölüler yerlerinde rahat yatamaz...en iyisi harbiden gitme...

alışveriş yaptığın garip ARAP esnafları batar mahvolur...en iyi harbiden gitme...

http://haber10.com/haber/491614/#.U1PyjsxrPIU

şayet doğruysa, şeytani bir pazarlıktır bu, alçaklıktır, haysiyetsizliktir, mutlak hainliktir, kandan ve soydan-soptan şüphe edilecek bir pazarlıktır...

Özgür Deniz

21.04.2014 - 18:27

YENİ LİNK...

http://www.istiklalmarsidernegi.org.tr/Yazi.aspx?YID=1038&KID=52


NEME NE TÜRK, NEME NE İSLÂM, NEME NE AMERİKALI

Özgür Deniz

30.04.2014 - 18:00

http://haber10.com/haber/493884/#.U2E0q8xrPIU


Ey kâinatın sahibi Yüce Kudret, ey alemlerin Rabbi, ey yaşatan ve öldüren Allah'ım, ey doğunun batının kuzeyin güneyin ve zerreden zerrata her bir şeyin halkedicisi ve sahibi olan Yüce Mevla'm!

bu itin, bu aşağılık caninin, bu Siyonist köpeğinin canını bugünden yarına bırakma ne olur. daha fazla mazlumu ve masumu ağlatma. garip ve naçar kullarına yardım et.

bu vahşi Siyonist'in vahşi domuzuna bile isteye yardım eden itleri de kahru perişan et. buna hangi yolla hangi kanalla olursa olsun destek veren itleri sonsuza kadar it gibi havlat, bizzat kuduz it gibi yaşama mahkum et.

sonsuz sonsuz sonsuz aminler olsun....

Özgür Deniz

01.05.2014 - 20:22

http://www.timeturk.com/tr/2014/04/30/fe...2Kq9cxrPIU


şimdi bizzat zatınıza söylüyorum bayım...gerçekten yazık çok yazık...niye ülke arıyorsunuz ki, dünyanın en güzel ülkesi olan ülkeniz Türkiye dururken...sonra da vatan sevgisinden bahsediyorsunuz ve yememizi bekliyorsunuz...yiyeceğimizi sanıyorsanız çok safsınız...vallahi de billahi de tallahi de çok yazık...kaçak komünistler bile dönüyor be...onlar bile sizden daha samimi geliyor bana bayım...

Özgür Deniz

03.05.2014 - 06:46

EN TAZE LİNK:



http://www.internethaber.com/1-mayis-terorizm-bayrami-ve-chpli-vekiller...-15964y.htm


kumaş bu elbise bu kardeşim....malzeme neyse üründe odur...millete bağırmakla, makarna bulgur demekle, cahil demekle bu işler olmuyor kardeşim...vallahi billahi tallahi millet sizden sonsuz kez daha akıllı...aydınlıkçı mı, sahi karanlıktan ne zaman kurtuldunuz...bence siz önce millet kimdir ne yer ne içer nerede gezer ne konuşur neye güler neye ağlar kesinlikle bir öğrenin, ondan sonra milletin karşısına çıkın...yoksa kör kuyulara düşersiniz hep...bağırırsınız ama nafile...ne duyan olur ne gören...sesinizi ancak yine siz duyarsınız...

Özgür Deniz

04.05.2014 - 17:11



http://dunyagerceklerim.blogspot.com.tr/2014/05/bizim-sol-bir-tuhaftr.html#more


gariban, saf, zavallı, cahil malum cemaatçilere acıdığım gibi,,,,,gariban, saf, cahil, zavallı komünistlere de acıyorum....yüreği yeten yalanlasın bu yazıyı...bunlar derin acı keskin kahreden gerçeklerdir...ama gerçekleri görmeye cesaret gerek...putları kırabilecek yürek gerek...


hey KOMÜNİST YOLDAŞLAR!!!!!!!!!!!!


artık gerçekleri görme zamanı...bu gidişle hayattan tat almadan çekip gideceksiniz ve yazık olacak...hayatı kodamanlar yaşıyor sizler bakıyorsunuz ve sizleri aldatıyorlar...gerçek adalet vallahi de billahi de tallahi de İSLAM da dır...İslam'ın saflarında dövüşün, kavganızı verin...işte o zaman kodamanların celladı, adaletin havarileri olacaksınız...hem gülecek hem yaşayacak hem de adaleti getireceksiniz...

Özgür Deniz

04.05.2014 - 17:34

http://dunyagerceklerim.blogspot.com.tr/2014/04/kimdir-bu-gak-guk-ogrenmek-icin-oku.html#more


mutlaka mutlaka mutlaka okuyunuz derim şerefli dostlarım, kardeşlerim, arkadaşlarım ve güzel insanlar...

Özgür Deniz

07.05.2014 - 03:03

http://www.aksam.com.tr/media/video/siyaset/gulenden-teknik-nakavt-taktigi/video-9402


izlemediyseniz mutlaka mutlaka mutlaka izlemelisiniz...
işte öz budur...haksızsan da haklı görüneceksin...herkes seni haklı sanacak...sonsuz önemli bir noktadır...bu mutlaka bilinmelidir...aslında bu bilindikten sonra başka bir şeyin bilinmesine de lüzum yoktur...çünkü bunlar mutlak netlikte tanıtan en iyi video budur...

Özgür Deniz

13.05.2014 - 17:45

http://haber10.com/haber/496767/#.U3JWzMxrPIU

gerçek dindar dinle dirilir, dinle ölmez...ama dinciler bizi dinle öldürüyorlar...

Özgür Deniz

15.04.2014 - 17:42



http://www.gazeteciler.com/tv-haber/bu-bilgi-ortaya-cikarsa-onder-aytac-ulkeyi-terkeder-75831h.html


SEVGİLİ DOSTLAR mutlaka okuyun ve izleyin....


Başkalarının ülkeden kaçacağını yumurtlayan ve zımnen onları kovmaya yeltenen bilmem neler,,, kendileri terk etmek zorunda kalacaklar ülkeyi inşaallah....


Bu bilgiyi bilipte millete açıklamayan da a..................r...

Ne bekliyorsunuz açıklayın ve bilmem ne olsun gitsin eğer icap ediyorsa...

Zira burada durması zarardır...

Şayet yaptığı iğrençlikler ve ihanetler varsa...



http://www.pusulahaber.com.tr/zaman-yazari-ali-unal-cenab-i-allah-sol-dedi-30410h.htm


dinciliğin şahikasıdır bu...hizmetmiş peh...iman kurtarmakmış peh...Önderin (sav) ismini dünyaya yaymakmış peh...gölge etmeyin kifayet edecektir,,,ihsanınız uzak kalsın...

Özgür Deniz

15.04.2014 - 18:29

http://www.habervaktim.com/haber/368126/bekir-coskun-chpyi-topa-tuttu.html


hey gidi hey... çok acı verdi ki gerçekleri görmek zorunda kaldı beyimiz...şimdiye kadar neredeydiniz...gerçekleri örtmek bir şeyi çözmüyormuş değil mi beyim...sırf CHP ye vurmakla da olmuyor...önce kendinize vuracaksınız beyim...haddizatında CHP yi gömen de sizsiniz...çünkü millet CHP yi siz biliyor ve sizi asla asla asla sevmiyor....daha da acı olan gerçeği görmelisin ve kalemi, kılavyeyi kırmalısın çekip gitmelisin...ilk iyiliği o zaman yapmış olursun CHP ye ve kendi üzerine düşen görevi de ifa etmiş olursun...asıl gerçek budur beyim...miadınız doldu...siz varoldukça CHP asla varolamayacak...en acı gerçekte budur...üç dört moruklaşmış tiplerle hasbihal etme,,,milletle hasbihal ette dünya kaç köşeymiş gör...tabi gerçeklere direnebilecek, gerçekleri göğüsleyebilecek cesaretin varsa...

Özgür Deniz

16.04.2014 - 17:26



http://www.ensonhaber.com/cemaat-tv-hic-bu-kadar-acilmamisti-2014-04-15.html


maske düşüp kel görününce artık gerçek yüzleri ortaya çıktı ve sonsuz rahatlar....gizlenmiyorlar artık...İMAN KURTARMA hizmeti yapıyorlarmış (sonsuz kere sümme haşa)...keşke kendilerini kurtarabilselerdi...çünkü kendilerinden başka kurtarmaları gereken ya da kurtarabilecekleri kimse yok...yazıklar olsun...insan düşmeye görsün...

Özgür Deniz

19.04.2014 - 17:03

VİCTOR HUGO'DAN AZİZ ÖNDERİMİZE(SAV) İTHAFEN...

L'AN NEUF DE L'HEGIRE
(HİCRİ DOKUZUNCU SENE)
MAHOMET
HZ.MUHAMMED

Vazifesinin yakın olduğu içine doğmuştu
Metindi, kimseyi kınamıyor, incitmiyordu
Yolda gördüğü kimselerle selamlaşıyordu
Her gün sanki biraz daha yaşlanıyordu
Oysa sadece yirmi ak vardı siyah sakalında
Durup su içen develeri izliyordu arada sırada
Böylece, deve güttüğü zamanları hatırlıyordu.
Sanki Cenneti görmüş, İlahi Aşkı bulmuştu
Sanki kâinatın yaratılışına şahit olmuştu
Alnı dik, yanakları kusursuz, benzersizdi
Kaşları ince, bakışları anlamlı ve keskindi
Boynu, gümüş bir testinin boğazıydı sanki.
Tufanın sırlarını bilen Nuh'un havası vardı.
Ona danışmaya gelenlere, adil davranırdı
Kimi itiraf eder, kimi güler ve inkâr ederdi
Sessizce dinler, en son konuşurdu kendisi
Ağzından dua ve zikir hiç eksik olmazdı
Çok az yer, karnının üzerine taş koyardı.
Boş durmaz, koyunlarını sağıp oyalanırdı
Oturur yere, elbiselerini kendi yapardı
Artık genç değildi, eski gücü de kalmamıştı
Yine de, herkesten daha fazla oruç tutardı
Altmış üç yaşında, bir ateş sardı vücudunu
Kutsal Kitap Kur'an'ı bir kez daha okudu
Sonra, sancağı, Said'in oğluna teslim etti.
Onlara: "Artık aranızdan ayrılma vakti geldi
Allah birdir, hep onun yolunda savaş" dedi.
Mahzundu, bakışlarında, yurdundan zoraki
Sürülen yaşlı bir kartalın hüznü vardı sanki
Yine, her günkü vaktinde mescide geldi,
Ali'ye tabi olanlar da arkasından geliyordu
Ve, kutsal sancak rüzgarda dalgalanıyordu.
Benzi soluktu, döndü ve kalabalığa seslendi
"Ey insanlar, ömür bitiyor, hayat gelip geçici
Biz, karanlıkta birer zerreyiz, yüce olan O'dur
Ey insanlar, O'ndan başka rehberim yoktur
Onsuz bir değerim olmazdı."
Bir zat ona : "Ey müminlerin gerçek Sultanı!
Seni dinler dinlemez, herkes inandı sözüne
Sen doğduğunda, bir yıldız doğdu gökyüzüne
Kisra sarayının üç kulesi birden devrildi" dedi.
O da: "Melekler ölümümü müzakere etti;
Vakit tamam, dinleyin! Eğer herhangi birinize
Bir kötülük yaptıysam, çıksın herkesin önünde
Ben ölmeden, gelsin intikamını alsın şimdi;
Kime vurmuşsam, o da bana vursun" dedi.
Ve uzattı usulca asasını oradan geçenlere.
Yaşlı bir kadın, bir koyunu kırpıyordu eşikte
Ona: "Tanrı yardımcın olsun!" diye seslendi.
Bakışlarında bir hüzün vardı, oldukça bitkindi
Dalgındı; birden, şöyle dedi: "Herkes duysun!
Allah benim adımı andı! Bundan emin olun
Topraktan insan, nurdan bir peygamberim
İsa'nın getirdiği dini tamamlamaya geldim.
Ashabım, ben sabır taşıyım, İsa tatlı dilliydi.
Zira her şafak, doğacak güneşin müjdecisi
İsa benden önce, ama ne Tanrıdır ne de oğlu
O, gülü koklayan Bakire Meryem'den doğdu.
Unutmayın, ben de etten kemikten bir faniyim
Kuruyan bir balçıktan başka bir şey değilim;
Şu dünyada başıma gelmeyen şey kalmadı;
Çektiğim çilelere, yol olsa, dayanmazdı
Baskı ve işkenceden, şu bedenim çok çekti;
Ve eğer işlediğimiz her bir günahın bedeli
Korkunç bir haşere olsaydı, o karanlık mezarı
Bize dar eder, cehenneme çevirirdi orayı.
Tekrar tekrar bedenlenir cehennem ehli
Ve kurtlar yeniden kemirir tüm bedenlerini
Böylece, defalarca tükenir ve yeniden dirilir
Cezalarını çekince de, yeniden huzura erişir.
Ben, kutsal savaşların mütevazı meydanıyım
Bazen bir efendi bazen de bir köle gibiyim
Kelamım, tıpkı çöldeki kum ve kuyular gibidir
Bir sözüm korkutuyorsa, bir diğeri müjdecidir;
Ey inananlar! Çektiklerimi görüyorsunuz işte!
Karşıma alıp, insanı aldatıp yeniden delalete
Sürüklemek isteyen o dehşet saçan iblisleri
Engellemeye çalıştım, bağladım o pis ellerini
Çoğu zaman, Yakup gibi, karanlıklar içinde
Çarpıştım durdum, görmediğim kimselerle;
Fakat insanlar beni özellikle öldürmek istedi
Bana karşı sürekli kin ve kıskançlık besledi
Ben ise, asla, Hak davamdan vazgeçmedim
Onlarla savaştım, ama kimseden incinmedim
Savaş boyunca: "Bırakın yapsınlar!" diyordum
Kanlar içinde tek yaralı ben olayım istiyordum
Varsın hepsi vursun bana, zaten durmazlar ki
Zira sağ ellerine Ayı, sol ellerine Güneşi
Versem de, düşmanlarım vazgeçmezdi asla
Yine de saldırırlardı bana şu çileli yolculukta
Fakat ne olursa olsun geri adım atmadım
Zira bu kutsal dava uğruna tam kırk yıl savaştım
İşte, böyle geçen bir ömrü nihayet tamamladım
Şimdi Allah'a gidiyorum, dünyayı geride bıraktım.
Greklerin Hermès'i, Yahudilerin de Lévi' yi
Desteklediği gibi siz de hiç bırakmadınız beni
Çektiğiniz bu sıkıntılar, mutlaka son bulacak
Bu soğuk, ıssız geceye elbet Güneş doğacak
Müminler, asla ümidinizi kesmeyin O'ndan
Zira Kronnega dağlarını aslan yuvası yapan,
Denizleri incilerle, karanlıkları da yıldızlarla
Donatan Allah, elbet sizleri de koymaz darda.
Sonra: "O'na inanıp teslim olun " diye ekledi
İnanmayan, ancak, inkâr da etmeyenlerin yeri
Cennet ile cehennemi ayıran duvarın üzeri
Kararmıştır kalpleri, günah işlemek tek işleri;
Hiç kimse tamamen günahsız değildir belki
Ama çabalayın ki, Allah cezalandırmasın sizi
Namaz kılın, bütün azalarınız değsin yere
Zira o dayanılmaz cehennem ateşi, sadece
O'nun için yere kapanmayan bedenleri yakar
O, kapkaranlık dünyayı, masmavi gökle açar;
Misafiri sevin, dürüst olun, adaletle hükmedin
Yüce katında türlü türlü nimetler var sizin için
Yedi göğü geçmek için altın eğerli atlar,
Ve yıldırımları geride bırakan hızlı arabalar
Huriler, tertemiz, hep ter ü taze ve neşeli
İncilerden yapılmış köşklerde oturur her biri
Cehennem ateş ehlini bekler, vay hallerine!
Ateşten ayakkabıları olacak ve giydiklerinde,
Sıcaklıkları kazan gibi beyinlerini kaynatacak
Cennet ehli ise, pek neşeli ve gururlu olacak."
Biraz durdu, hep ümitli olmalarını öğütledi
Sonra, ağır adımlarla yürümeye devam etti
Ardından : "Ey insanlar! Size sesleniyorum
Vakit saat doldu, ebedi bir âleme gidiyorum
Belki bu sizinle son görüşmemiz, acele edin
Beni tanıyan herkes gelip son kez dinlesin
Bir hatam olduysa, yüzüme söylesin" dedi.
Kalabalık sessizce sağa sola açılıp yol verdi
Gitti ve Ebufleya Kuyusunda sakalını yıkadı
Biri ondan üç drahmi istedi, çıkardı verdi
"Şimdi, mezara bırakmaktan daha iyi" dedi.
Herkesin, bir güvercininki gibi ışıl ışıldı gözleri
Bakıp, kendilerini hep kollayan o yüce insana,
Ağlıyordu halk; evine kadar eşlik ettiler ona
Birçoğu gözünü bile kırpmadan orada bekledi
Bütün geceyi dışarıda taşların üzerinde geçirdi
Ve ertesi sabah, günün ağardığını fark edince
"Ben artık kalkamıyorum, dedi, Ebubekir'e
Kitap'ı alıp yanına, sen kıldıracaksın namazı."
Eşi Aişe de o sırada cemaatin arkasındaydı
Ebubekir okuyor, Muhammed ise dinliyordu
Nihayet, okuduğu ayetleri usulca bitiriyordu
O, dua ve zikrini yaparken herkes ağlıyordu
Ve, Ölüm Meleği çıka geldi akşama doğru
"İçeri girebilir miyim" diye müsaade istedi
"Gelsin" dedi. Dünyaya açtığı o ilk günkü gibi
Yine ışıl ışıl parlıyor ve gülümsüyordu gözleri,
Ve, Melek ona : "Allah seni bekliyor" dedi
Memnuniyetle, dedi. Şakakları şöyle bir titredi
Bir an aralandı dudakları ve ruhunu teslim etti.

Özgür Deniz

19.04.2014 - 17:16

http://www.habervaktim.com/haber/368584/iste-victor-hugonun-peygamberimiz-icin-yazdigi-dizeler.html


Allahümmesalli alaseyyidine Muhammedin ve ala ali seyidine ve nebine Muhammed...
Esselatü vesselamü aleyke ya Resulallah!...
Esselatü vesselamü aleyke ya Habiballah!...
Esselatü vesselamü aleyke ya seyyidel evveline vel ahirin vesselamün alel mürselin...

Selat ve selam O'na (sav) ve ashabına olsun inşaalah...
Canımız, malımız, hayatımız yoluna, davasına, varlığına feda olsun inşaallah...

Yüce Allah,,,insanlığı ve ümmeti,,,O'na (sav) ihanet edenlerin ve O'nun (sav) ismini,,, kirli, iğrenç, aşağılık, pespaye, müptezel işleri ve çıkarları için ********ce kullanmaktan haya etmeyenlerin şerrinden korusun...amin...

Özgür Deniz

20.04.2014 - 09:06

http://haber10.com/makale/38911/#.U1ONYcxrPIU


OKUMAK-DÜŞÜNMEK-ANLAMAK İÇİN...
KÖRÜ KÖRÜNE KABUL ETMEK VE KÖRÜ KÖRÜNE REDDETMEK İÇİN DEĞİL...

MESELE KATILIP KATILMAMAK DEĞİLDİR...

HAKİKATE ULAŞMAKTIR...
BEYNE ZİNCİR VURULMAZ, DÜŞÜNCE TUTSAK OLMAZ...
ÖYLEYSE OKUMAK VE DÜŞÜNMEK ZORUNDADIR İNSAN...
KENDİNİ DE ETKİLEYEN ŞEYLERE GÖZLERİNİ, KULAKLARINI, BEYNİNİ, VİCDADINI ASLA KAPATAMAZ VE KAPATMAMALIDIR DA...
HER ŞEY TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE, ÖZGÜR TÜRK MİLLETİ, GÜÇLÜ TÜRK DEVLETİ İÇİNDİR...
BİR YERİN MÜNTESİBİ OLUP DÜNYAYA BİR PENCEREDEN BAKMAKTANSA; İSLAM'IN VE TÜRK MİLLETİ'NİN MÜNTESİBİ OLUP BİN PENCEREDEN BAKMAK DAHA AKILCIDIR...
ZİRA DOST AZ, DÜŞMAN ÇOKTUR...

Özgür Deniz

20.04.2014 - 16:24

http://haber10.com/haber/491666/#.U1PzwMxrPIU

evet tecrübesiz
evet acemi
evet tam yeterli değil

AMMA

niçin yolda tecrübe kazanmasın
niçin acemiliği tecrübe ede ede atlatmasın
niçin yeterliliğe bizatihi başkanlık yolunda ermesin


OLABİLİR

SAADET için büyük fırsat
hem diğerleri daha mı iyi ki
daha mı dürüst ki
daha mı başarılı ki


BEN OLSAM

SAADET in yerine FATİH BEYİ başkan seçerdim
büyük bir zafere imza atardım


İNŞAALLAH olur
nihayetinde SAADETTE bizim insanımız
nihayetinde SAADETTE bizim ülkemizin bir partisi
öyleyse niçin daha iyi bir SAADET arzulamayalım
illa içinden biri olmak mı icap ediyor bu dilekleri dile getirmek için

YETER ARTIK yaşı geçmiş, devri ve işi bitmiş yaşlılardan çektiğimiz
zaten SAADETİ gömen de malum yaşlılardır
çekin gidin kardeşim
kafanız basmıyor
daha kimin ne olduğunu bilmiyorsunuz
önünüze bir havuç koyanın peşinden koşuyorsunuz
zira son seçimde ki perişan ve rezil hali hepimiz biliyoruz

ALLAH hayırlı uğurlu etsin
FATİH BAŞKAN olsun...

http://haber10.com/haber/491628/#.U1PxP8xrPIU

bence ARAPLAR senden arkasına bakmadan kaçarlar hata diğer hacılarda kaçarlar....en iyisi gitme harbiden....

hatta toprak kayar, sular akmaz, ağaçlar yaprak döker....en iyisi harbiden gitme...

devler yürümez olur, kum fırtınası meydana gelir, ölüler yerlerinde rahat yatamaz...en iyisi harbiden gitme...

alışveriş yaptığın garip ARAP esnafları batar mahvolur...en iyi harbiden gitme...

http://haber10.com/haber/491614/#.U1PyjsxrPIU

şayet doğruysa, şeytani bir pazarlıktır bu, alçaklıktır, haysiyetsizliktir, mutlak hainliktir, kandan ve soydan-soptan şüphe edilecek bir pazarlıktır...

Özgür Deniz

21.04.2014 - 18:27

YENİ LİNK...

http://www.istiklalmarsidernegi.org.tr/Yazi.aspx?YID=1038&KID=52


NEME NE TÜRK, NEME NE İSLÂM, NEME NE AMERİKALI

Özgür Deniz

30.04.2014 - 18:00

http://haber10.com/haber/493884/#.U2E0q8xrPIU


Ey kâinatın sahibi Yüce Kudret, ey alemlerin Rabbi, ey yaşatan ve öldüren Allah'ım, ey doğunun batının kuzeyin güneyin ve zerreden zerrata her bir şeyin halkedicisi ve sahibi olan Yüce Mevla'm!

bu itin, bu aşağılık caninin, bu Siyonist köpeğinin canını bugünden yarına bırakma ne olur. daha fazla mazlumu ve masumu ağlatma. garip ve naçar kullarına yardım et.

bu vahşi Siyonist'in vahşi domuzuna bile isteye yardım eden itleri de kahru perişan et. buna hangi yolla hangi kanalla olursa olsun destek veren itleri sonsuza kadar it gibi havlat, bizzat kuduz it gibi yaşama mahkum et.

sonsuz sonsuz sonsuz aminler olsun....

Özgür Deniz

01.05.2014 - 20:22

http://www.timeturk.com/tr/2014/04/30/fe...2Kq9cxrPIU


şimdi bizzat zatınıza söylüyorum bayım...gerçekten yazık çok yazık...niye ülke arıyorsunuz ki, dünyanın en güzel ülkesi olan ülkeniz Türkiye dururken...sonra da vatan sevgisinden bahsediyorsunuz ve yememizi bekliyorsunuz...yiyeceğimizi sanıyorsanız çok safsınız...vallahi de billahi de tallahi de çok yazık...kaçak komünistler bile dönüyor be...onlar bile sizden daha samimi geliyor bana bayım...

Özgür Deniz

03.05.2014 - 06:46

EN TAZE LİNK:



http://www.internethaber.com/1-mayis-terorizm-bayrami-ve-chpli-vekiller...-15964y.htm


kumaş bu elbise bu kardeşim....malzeme neyse üründe odur...millete bağırmakla, makarna bulgur demekle, cahil demekle bu işler olmuyor kardeşim...vallahi billahi tallahi millet sizden sonsuz kez daha akıllı...aydınlıkçı mı, sahi karanlıktan ne zaman kurtuldunuz...bence siz önce millet kimdir ne yer ne içer nerede gezer ne konuşur neye güler neye ağlar kesinlikle bir öğrenin, ondan sonra milletin karşısına çıkın...yoksa kör kuyulara düşersiniz hep...bağırırsınız ama nafile...ne duyan olur ne gören...sesinizi ancak yine siz duyarsınız...

Özgür Deniz

04.05.2014 - 17:11



http://dunyagerceklerim.blogspot.com.tr/2014/05/bizim-sol-bir-tuhaftr.html#more


gariban, saf, zavallı, cahil malum cemaatçilere acıdığım gibi,,,,,gariban, saf, cahil, zavallı komünistlere de acıyorum....yüreği yeten yalanlasın bu yazıyı...bunlar derin acı keskin kahreden gerçeklerdir...ama gerçekleri görmeye cesaret gerek...putları kırabilecek yürek gerek...


hey KOMÜNİST YOLDAŞLAR!!!!!!!!!!!!


artık gerçekleri görme zamanı...bu gidişle hayattan tat almadan çekip gideceksiniz ve yazık olacak...hayatı kodamanlar yaşıyor sizler bakıyorsunuz ve sizleri aldatıyorlar...gerçek adalet vallahi de billahi de tallahi de İSLAM da dır...İslam'ın saflarında dövüşün, kavganızı verin...işte o zaman kodamanların celladı, adaletin havarileri olacaksınız...hem gülecek hem yaşayacak hem de adaleti getireceksiniz...

Özgür Deniz

04.05.2014 - 17:34

http://dunyagerceklerim.blogspot.com.tr/2014/04/kimdir-bu-gak-guk-ogrenmek-icin-oku.html#more


mutlaka mutlaka mutlaka okuyunuz derim şerefli dostlarım, kardeşlerim, arkadaşlarım ve güzel insanlar...

Özgür Deniz

07.05.2014 - 03:03

http://www.aksam.com.tr/media/video/siyaset/gulenden-teknik-nakavt-taktigi/video-9402


izlemediyseniz mutlaka mutlaka mutlaka izlemelisiniz...
işte öz budur...haksızsan da haklı görüneceksin...herkes seni haklı sanacak...sonsuz önemli bir noktadır...bu mutlaka bilinmelidir...aslında bu bilindikten sonra başka bir şeyin bilinmesine de lüzum yoktur...çünkü bunlar mutlak netlikte tanıtan en iyi video budur...

Özgür Deniz

13.05.2014 - 17:45

http://haber10.com/haber/496767/#.U3JWzMxrPIU

gerçek dindar dinle dirilir, dinle ölmez...ama dinciler bizi dinle öldürüyorlar...