GAFLETLE İHANET ARASINDAKİ ÇİZGİ, Ekrem ŞAMA

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 22.09.2014

Ekrem ŞAMA

 MİLLİ GAZETE

Ortadoğu’da gelinen noktaya bakalım:

Irak önce işgal edilmiş, sonra parçalanmış. İçerideki guruplar Saddam’ın bıraktığı ve Amerikan’ın yığdığı silahlarla donanmış. IŞİD planına geçilmiş.

Suriye mahvedilmiş, İran’la Türkiye kapıştırılmak üzere!

Peki, aslında bu bölgede ne oluyor?

Ne olduğunu ve bundan sonra ne planlandığını noktasına virgülüne varıncaya kadar Erbakan Hocamız anlatmıştı. 1991’de yapılan Körfez Harekâtı’ndan sonra, hem de TBMM kürsüsünden…

İşte 1992 yılında TBMM kürsüsünden yapılmış, zabıtlara geçmiş ve televizyondan yayınlanmış, Erbakan’ın söyledikleri:

“Sayın milletvekilleri!

Amerikalı bir albay bizim bir gazetecimize şunları söylüyor. Daha Körfez Savaşı bitmemiş. Harpten önce söylüyor bunları!

Eliyle harita üzerinde göstererek diyor ki:

—İşte Kürt Devleti bu bölgede kurulacaktır! Savaş bitecek, Saddam çökmüş olacak! Bu yörede devlet kalmayacak! Devlet otoritesinden yoksun bir boşluk doğacak! Kürtler bir devlet kurarak buradaki boşluğu dolduracaklar! Belki de Türkiye’den toprak isterler, diyor. Kendisine:

—Türkiye bunu kabul etmeyeceğini açıklamış bulunuyor, dendiğinde:

—O zaman çarpışacaksınız! diye cevaplıyor. Tekrar kendisine deniliyor ki:

`Türkiye’nin düzenli orduları, silahları, topları, tankları, uçakları, füzeleri var! Böyle bir büyük güce nasıl karşı koyarlar? Hem gerek Suriye, gerek İran; Irak’ın toprak bütünlüğü için açık tavır koymuş bulunuyorlar! Onların da bölgede böyle bir Kürt Devleti oluşumuna göz yumacaklarına nasıl ihtimal veriyorsunuz? dendiği zaman, Amerikalı albayın söylediği sözler şunlar:

`Irak’ın kuzeyindeki Kürtlerin de yakında çok silahları olacak! Saddam’ın bıraktığı silahlar onlara kalacak! Belki Türkiye’de sizinkilerden bile ileri silahları olacak! Uçakları, tankları, topları, füzeleri, zırhlıları, helikopterleri, üsleri, havalimanları, vesaire!

Ne zaman söyleniyor bu sözler? 1991 Körfez Harbi’nin başında. Daha Körfez Harbi yapılmamış!

Muhterem milletvekilleri, aziz milletimizin evlatları!

Bu okuduğum vesika neyi gösteriyor?

ABD, bu dış güçler, İsrail, bütün bu olayların hepsini planlı olarak yapıyor. Onların uzun vadeli planları var. Batılı ajanlar bölgede cirit atıyor.

Onların bu uzun vadeli planları var da, bizim, kısa, orta ve uzun vadeli planlarımız nerede? Kim yapacak bunları? İşte yapması icap edenler bir plan sahibi olmadıkları gibi, sadece onların planlarına alet oluyorlar! Bak onlar, Ortadoğu’da Müslüman ülkeler arasında işbirliği olmasın, Türkiye Suriye ile, Türkiye Irak’la, Türkiye İran’la çatışsın istiyorlar ve bunu gerçekleştiriyorlar. Öyleyse bu emperyalizm ve Siyonizm’in planlarını bozmamız lazım!

Dış politikayı değiştireceğiz, Amerika güdümünden çıkacağız! Onlar bizi parçalamak istiyor, siz gidip onların içine gireceğiz, diyorsunuz! Temelde bu sakatlık varken, bu işi düzeltemezsiniz! Hem onlara tabi olacaksınız, hem de onların yapmak istedikleri planı önleyeceğiz, diyeceksiniz! Bu mümkün değil! Bunu Amerika yapıyor, bunu İsrail yapıyor, bunu batılı emperyalistler yapıyor! Planları açık! Onlar İsrail’e ilaveten, ayrıca kendi kontrollerinde bir Kürt devleti kurmak istiyor ve ayrıca, bir ikinci İsrail’i de Ermenistan’da kurmak istiyor! Bizi parçalamak için 100 senelik planları var! Osmanlı’yı böyle parçaladılar! Bugün de aynı şeyi yapmak istiyorlar! Çünkü demin açıkladım; Türkiye’nin önemi büyüktür. Türkiye güçlenip kuvvetli olduğu zaman onların planları yürümeyecektir.” (Bakınız: https://www.facebook.com/video.php?v=454144494658931).

Erbakan Hocamızın tarihe düştüğü notlardan kısa bir alıntıdır bu. 28 Şubat sürecinden sonra kurulan hükümetler maalesef tamamen ABD ve İsrail kaynaklı bu ihanet planına gaflet eseri olarak uymuşlar, uymakla kalmamışlar, yardım etmişlerdir. Şimdi bu plan yeni bir safhaya girmiştir. Irak tekrardan karıştırılarak, bu ülkeye tekrar silahlar yığılarak, IŞİD planına geçilmiş, Erbakan Hocamızın açıkladığı nihai adımı atmaya çalışıyorlar.

Şimdi yeni işbaşı yapmış bulunan Sayın Davutoğlu ve hükümet üyelerine deriz ki:

Erbakan’ın 22 sene önce ifşa ettiği ABD, İsrail ve diğer emperyalistlerin hazırladıkları plan yüzde seksen itibariyle tıkır tıkır gerçekleşmiştir! Sizden öncekiler gaflet eseri bu plana alet olmuşlardır! TBMM zabıtlarına inin, bakın, okuyun, öğrenin! Bu planı bozun! Gereğini yapın! Bakın Erbakan Hocamız her konuşmasında yaptığı gibi, bu planın nasıl önleneceğini de anlatmış!

Buyurun okuyun: “İran, Türkiye, Irak ve Suriye! Dört ülke dost olacağız, bir araya geleceğiz, meseleyi biz çözeceğiz! Amerika değil! Amerika’nın ne işi var bu bölgede! Çekiç gücün ne işi var bu bölgede! Bu Müslüman ülkelerin meselesi! Ne arıyor Amerika burada?” (Bakınız: https://www.facebook.com/video.php?v=454145081325539&set=vb.100001901539723&type=2&theater ).

Sayın Başbakan Davutoğlu, sayın iktidar yetkilileri, sayın aydınlar, köşe yazarları, askerler, hocalar, siyasetçiler!

Tarihe düşülen notlara bir göz atın!

Buraya kadar gafletle gelinmiştir! Bundan sonra aynı şekilde gidilip bu ifrit planlara alet olursanız, yardım ederseniz, destek verirseniz, gaflet çizgisini aşmış olursunuz! Tarih sizi o halinizle yargılar!

 

Tarihe Düşülen Not

Tarihe düşülen notu okuyun,

Aldatılmayı bir tarafa koyun;

Uçurumdan atlarsa en öndeki,

Telef olur gider bir sürü koyun!

 

Tarih: 22.09.2014 Okunma: 698

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?