Sakat Olacağına Ölsün

Osman YILDIZ - 23.11.2007

Sakat Olacağına Ölsün

Dün gece ALP NUHO?LU ve Zeynep Tokuş çiftinin ağızlarından net olarak bu ifade çıkmasada dolaylı yollardan bunun ifade edildiğini gözlerimin tasdiğinde kulaklarımla duydum.

Dahası doktor eş Alp Nuhoğlu daha ileri giderek kadın doğum uzmanlarının işinin bu olduğunu sorunlu olacağını belirledikleri gebeliklerde bebeği katletmek gibi asli bir vazifelerinin olduğunu net bir şekilde ifade etti.

4 Aralık 2007 günü Fatihte duruşması olacak davada ben bu katliamları yapanlara katil dediğim için Sağlık Bakanlığının uydurduğu tamamı iftira olan sahte doktorluk yaptığım iddiası ile yargılanmaktayım.

Hakkımda benim görüşüm alınmadan, benimle hiç görüşülmeden oluşturulan raporda 6 tane prof. imzası var.

Ve bu raporda delil olarak mahkemeye sunulan yazıların hemen hemen hepsinde benim konudan haberdar olupta konuyu araştırmayanlar için yazdığım satırlar var.

Yani ben demişim ki bir bebeğin sağlıklı olması için doğru döllenme zamanı var. Ve ben bunu hem matematikle hemde kanıta dayalı tıpla ispatladım. Ama doktor olmadığım ve Ülkemizde yetkili, etkili makam bulamadığım için konuyu anlatamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olmak için insan olarak sorumluk alıp konuyu araştırmayan herkes şöyledir böyledir gibi hakaretler etmişim.

Bu hakaretleri ne için yaptığımı almadan, doğrudan sanki yazılmış gibi rapora almışlar. Rapordan yola çıkarakta savcı hakkımda hakaret davası yerine sahte doktorluk iddiası ile dava açmış.

Davaya müdahil olan Sağlık Bakanlığı benim verdiğim vergilerle oluşan bütçeden para aktararak avukat gönderip iftiraların suçlamasını değil savunmasını yapıyor. Bu mahkemedeki duruşmayı aksilik olmazsa tümden kaydedip bu sayfalardan banttan yayınlamayı planlıyorum.

Bunları niye yazdım.

Zeynep Tokuş hanımefendinin bebeği ile bu konunun ne ilgisi var.

Çok ilgisi var efendim.

Bu bebeğin babası olan kadın doğum uzmanı Alp Nuhoğlu beyefendi, okuduğu kitaplar yerine, palavralar mezarlığı olan literatür yerine kendi gözüne ve aklına güvenseydi şu anda böyle bir durum ortaya çıkmayacaktı.

Çünkü Allah'ın emrini bile yerine göre terk etmekten korkmayan anne baba adayları konu bebek olunca ödleri koptuğu için doktorların yanlış bilgi verdiğini bile bile doktorların sözlerinden dışarı çıkmamaları çok büyük bir handikap.

Alp Nuhoğlu beyefendi dürüstçe bir baba adayı olarak gerçekleri dile getirse halk her şeyi çok hızlı anlayabilecek.

Doktorların döllenme zamanını bilmediklerini, bilmedikleri için de 9 ay 10 gün gibi atmasyon palavra bir gün sayısı ile hareket ettiklerini anlayabilecekler. Dahası bir hiç yüzünden katledilen milyonlarca bebeğin katliamı durdurulabilecek.

Gülben Ergen hanımefendi sakat oluyor diye bir bebeği katlettirmişti.

Bebeğin sağlığının döllenme zamanına bağlı olduğu bilgisini bulan benim bile son bebeğime doktorlar sakattır teşhisi koymuşlar, bizim bilgimiz olmayacak olsa belkide anacımı(Kızımın ismi annemin ismini taşır) katletmeye kalkacaklardı.

Olay basit.

Konu basit.

Yeterki bu satırları okuyanlar hey ne oluyoruz desinler.

Hepsi bu kadar.

Dünyaya Adalet ışığının yanmasının tek bir şeye ihtiyacı var.

İnsanların ben dahil hiç kimseye inanmadan kendi akıl ve gözlerine inanarak konuyu sorgulamaları.

Lütfen bugün başlayan bu süreç için bu satırları okuyan insan gibi insan olanlar bir şeyler yapınız. Ne yapalım demeyiniz. Sadece bulduğunu yetkili, etkili olabilecek her kişiye sorunuz. Sadece sorunuz. Belki! Kim bilir!

Saygılarımla

Tarih: 23.11.2007 Okunma: 734

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?