Niye Yazıyorlar - Niye Yazıyorum

Osman YILDIZ - 29.07.2014

Niye yazarlar – Niye Yazıyorum

 

                İş yoğunluğum nedeni ile gündemi kısmen de takip ediyor olsam da yazmaya vaktim olmuyordu.

                Bayram tatili nedeni ile oluşan boşluğu kullanıp hem yazmak hem de yazarlar ne için yazıyorlar onu sorgulamak istedim.

                Eee benim yazdığım bu yazının okunabilmesi, çöldeki kum tanesinin oluşturabileceği mini bir fırtına kadar gündem oluşturabilmesi içinde atraksiyon lazım.

                Nasıl bir atraksiyon olursa kalan satırlar okunabilir.

                Şimdi desem ki bu satırları okuyan sen aptal biri olmasan, ben sana aptal da desem kendinden emin olduğun için ne yazdığımı merak eder kalan satırları okur kendi aklınla yazarların niye yazdığını değerlendirirsin.

                Çünkü yazarlar sadece aptalları kandırmak için yazıyorlar.

Sen bu satırları okuyan kişi aptal olmasan her fraksiyondan yazarlar seni aptal yerine koyarak yazı yazamazlar.

Çok bildiğini sanan gerçek sahtekarlar senin gibi aptallar yüzünden masallar uydurup insanları kandırıp insanlık dışı eylemlerin yapılmasını sağlıyorlar.

Dahası seni manipüle ederek yönlendiren yazarların, önderlerin tam tersini yazanları ve söyleyenleri senin aptallığından dolayı okumayacağını, dinlemeyeceğini de hem yazarlar hem çok bildiğini sanan gerçek sahtekarlar çok iyi biliyorlar.

                Şimdi üsteki satırdan sonra artık aptal olanlar okumayacağına göre kendi aklına güvenen seninle biraz sorgulama yapalım.

                22 Temmuzdan beri zaman buldukça her tür eğilimin internet sayfalarını açıyorum. Yazarlarından paragraflar okuyorum.  Masamda bulunan 2. Bilgisayarda açık olan tvibu’dan aynı saatlerde verilen aynı konulu haberleri yine mümkün olan en fazla değişik kanaldan izlemeye çalışıyorum.

                Ve aynı olaya bakış açılarının farklılığı ile yaklaşımların nasıl aptal olan insanları manipüle etmeye yönelik olduğunu gördükçe irkiliyorum. 50 yaşımı bitirmeye başladığım bugünlere gelene kadar en az 30 senedir bu hep böyle idi hep de böyle gideceğe benziyor.

Zamanlar değişiyor, yazarlar değişiyor, toplumu yönlendirmeye çalışan gerçek sahtekarlar değişiyor fakat değişmeyen tek şey aptalların kandırılıp yönlendirilmesi.

                Ve bunun gerçek sebebinin bu satırları okumayarak kapatan aptal insanlar yüzünden olduğunu net olarak anlıyorum.

                Peki ortak yaşamak zorunda olduğumuz bu aptal insanların kendi akıllarına güvenmesini sağlamak mümkün olabilir mi?

                Bence kendi aklına güvenen seninle el ele verip aptal insanların kendi akıllarına güvenerek sorgulama yapma kabiliyeti kazanmalarını sağlayabiliriz.

Hop hop. Kendinden hemen korkma. Bu satırlara kadar okumaktan korkmadığına göre kendi aklına ve gözüne güvenebilirsin.

İnsanların neden kendi akıllarına güvenemediklerini beraber sorgulayıp çözümler üretebiliriz.

Ha bu arada siz kendi akılınıza güvendiğiniz için; internet dediğimiz mükemmele yakın bilgiye anında ulaşma imkanı veren ortama rağmen neden insanların aptal yerine konarak yazılar yazıldığını siz benden daha iyi tahlil edebilirsiniz.

O zaman siz insanları aptal yerine koyan bu yayınların nasıl yapıldığının çözümünü yazın ben kendi aklımla sizin yazdıklarınızı sorgulayıp doğru bulursam ben size katılayım.

Fakat mecburen beraber yaşamak zorunda olduğumuz bu Dünya’da mutlak surette birilerinin kalkıp bu manipülasyonlara dur diyecek hareketi başlatması lazım.  

                Bir bayram günü iyi bayramlar diyip dua etmek yerine aptal olmadığından emin olan seninle bir başlangıç yapmak istiyorum.

Var mısın? Dünyanın kaderini değiştirebilmek için 1 adım atmaya.

Saygılarımla 

Tarih: 29.07.2014 Okunma: 241308

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?