MISIR’A DÜŞEN BOP MERMİSİ, Ekrem ŞAMA

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 11.07.2013

 

 

Mısır’a bir BOP mermisi düştü ki felaket!

ABD,Avrupa ve Siyonistler Büyük Ortadoğu Projesinde dev bir adım daha attılar.

Mısır’da alnının akıyla, bileğinin hakkıyla, meşru yoldan, seçimle gelen bir cumhurbaşkanı ve iktidarı, adi bir darbeyle devirttirdiler. Kan akıtmak ve kaos meydana getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Mübarek Ramazan ayında kan oluk gibi akıtılıyor.

Milli Görüş gözlüğü ile bakınca bu baştan beri tahmin edilebiliyordu. Mübarek diktatörünü devirip kaos meydana getirmek ve İsrail’in Nil tarafında bulunan güçlü bir devleti parçalayıp açmak için bir atraksiyon yaptılar. Ancak öteden beri teşkilatlı bulunan Müslüman Kardeşler bu fırsatı ters bir gole çevirmeyi başarmışlardı. Buna müsaade edemezlerdi. Mutlaka Mısır’a tekrar dönecekler ve kaos meydana getirip kan akıtacaklar ve akıllarındaki BOP’un gerektirdiği Mısır kalesini devireceklerdi. Milli Görüş camiası kulağı kirişte hep korkuyla bu günlerin gelebileceği endişe ve beklentisindeydiler. Arşivleri karıştırma zahmetinde bulunanlar bunu görürler.

Ama meselenin bizi ilgilendiren enteresan bir tarafı daha var:

Mısır’da seçimle işbaşına Müslümanların gelmesinden sonra, Türkiye’deki iktidar açık ve gizli olmak üzere bir propaganda atağına başlamıştı.

Özetle şunu yaymaya çalışıyorlardı:

“Haçlı diyorsunuz, ABD diyorsunuz, Siyonist diyorsunuz! Evet biz de biliyoruz! Bugüne kadar bazı tavizler verdiğimiz doğrudur. Ama bakın karşılığında da biz tavizler alıyoruz. Başımızdaki usta bir Başbakan var. İslam ülkelerinde diktatörleri devirttiriyor, arzuladığımız rejimleri kurduruyor. İşte bakın Mısır’a… Müslümanların iktidara gelmesini sağladı. Sabredin kardeşim, bir anda olacak iş değil ki! Dünyayı değiştiriyoruz! Yeniden Osmanlı gibi güçlü bir konuma geliyoruz! İşte bundan sonra da İslam Birliği dediğiniz şey, Osmanlı ruhu ile tekrar kurulacak! Bizi eleştireceğinize desteklemeniz gerekmez mi?”

Ne yalan söyleyeyim, benim çevremden bile bir çokları bu propagandaya inanmaya başlamışlardı.

Uzun parmaklarını çatlatarak kalemi eline alan güdümlü ve “deneyimli” köşe yazarları dahil, görünmez bağlarla iktidara bağlı koca koca yazarlar aynı istikamette yazılar yazarak “görev” yapıyorlardı. Özetle diyorlardı ki:

“Allah Türkiye’ye Tayyip Erdoğan gibi bir lider nasip etti. İşte onun eliyle İslam Dünyası yeniden şekillenecek. Müslümanlar yeniden hak ettikleri yere gelecekler. Bak Mısır’a! O iş bitti. Şimdi sırada Suriye var!”

Ama Milli Görüş gözlüğü hiç de böyle olmadığını gösteriyordu. Bu azgınların Mısır’ı asla rahat bırakmayacaklarını, Allah korusun orada da büyük sıkıntılar çıkarıp kan akıtmaya çalışacaklarını ifade ediyor, endişelerimizi dile getiriyorduk.

İktidarın bu şekilde propaganda yapmasına neden olan iki ihtimali düşünüyoruz:

Birinci ihtimal:

Gerçekten BOP ustalarınca onlara böyle ifade edildi ve Türkiye’nin kendilerine yaptığı yardımlar karşılığı Mısır’da Müslüman Kardeşler iktidarına müsaade ettikleri söylendi. Onlar da inanarak bu şekilde propagandaya başladılar.

Şayet böyleyse şimdi aldatıldıklarını anlamış olmalılar. Şayet çok geç değilse, hala irade kullanabiliyorlarsa, derhal BOP’un “eşbaşkanlığı”nı bırakmalı ve Millete gerçekleri ifade ederek, hep beraber tedbir almamıza öncülük etmelidirler. Kendilerinin de ifade ettiği gibi, “gerçek düşman” “iki yüzlü haçlı” ve “çifte standartlı batı” karşısında bulunuyoruz. Edebiyatı bir kenara bırakarak, bir an önce Milli Görüş’ün çözümleri devreye sokulmalıdır.

İkinci ihtimal:

Kendilerine böyle bir taviz verilmiş falan değilken “durumdan menfaat çıkarmak” adına bu propagandaları yaparak kötü bir oyun oynamak istediler.

Şayet böyle ise, bu gerçekten yüz kızartıcı bir durumdur. Milletten özür dilemeli ve yine gerçekleri açıklamalıdırlar.

Olayların arasından büyüteçle aranılıp bulunan sahnelerle milleti avutmak, daha doğrusu kandırmaktan vazgeçmelidirler.

Asıl büyük fotoğrafa bakılmalıdır.

Nedir büyük fotoğrafta görülenler:

BOP, yani Büyük Ortadoğu Projesi dev adımlarla hayata geçiriliyor. 22 İslam ülkesi bölünüp parçalanacaktı. Şimdi sayalım:

BOP’un bir mermisi Afganistan’a atıldı. Belini doğrultması mümkün değil.

Bir mermisi Irak’a atıldı, üç parçaya bölündü.

Bir mermisi Libya’ya atıldı, ikiye veya üçe bölündü.

Bir mermisi Suriye’ye atıldı, henüz bölünme aşamasında.

Bir mermisi Sudan’a atıldı, parçalandı.

Bir mermisi de şimdi Mısır’a düştü. Allah Mısır ülkesini ve Müslüman Kardeşlerimizi muhafaza buyursun!

22 den kaçı gerçekleşti hesabını yapın!

Şimdi iktidara seslenmek ve kardeşane yeniden uyarıda bulunmak istiyoruz. Açık sözlülüğümüze tepki göstermeyin, ülkemizi, İslam dünyasını ve sizi sevdiğimizden dolayı yaklaşan felaketleri işaret ediyoruz:

Bir cesaret ödülü ile başlayan macera İslam dünyasını nereye getirdi görmüyor musunuz?

Gerçek düşmanlarla, çifte standartlı, çok yüzlü, aslında yüzsüz batı ile işbirliği içindesiniz!

Kendinize gelin!

Aslınıza dönün!

Yanlışı terk edin!

BOP’un atacağı mermilerin birinin de ülkemize düşmesinden önce uyanın!

 

 

HAÇLI VE GÜVEN

 

Asla güvenme çok yüzlü Haçlı’ya,

Arkandan en adi kararı verir!

Karar bir tek seni ilgilendirmez;

İslam Dünyası da kararıverir!..

 

http://www.ekremsama.com/makaleler/1790-misira-dusen-bop-mermisi.html

Tarih: 11.07.2013 Okunma: 675

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

Esedullah

31.03.2013 - 18:11

Kaybediyor millet Türkİslam şuurunu. Bu yüzden tepkisiz,mışıl mışıl uyuyor. Kaybediyor öz değeri hakikat nurunu. Vatan ayağının altından usul usul kayıyor... Büyükbaşlar Türklüğe hakaret ediyor. Trene bakar gibi bakıyoruz. Belki de özünde nefret ediyor. Hep boş laflar şakıyoruz... Umutsuz muyuz peki? Asla değiliz. Bu milletin özünde asi bir damar vardır. Yalnız HAKK(C.C.) önünde eğiliriz. Hainlere,lainlere atılacak bir şamar vardır... Ne zaman adam gibi müslüman olacağız, O zaman hainler bu topraktan sürülecek. Her daim HAKK(C.C.) aşkıyla dolacağız. Kainat İSLAM nuruna bürünecek...

özgür deniz

01.04.2013 - 18:29

kalbi eyvallah kardeşim benim...Allah razı olsun...düşünce ve duygularına canı gönülden katılıyorum...bu millet uyanmazsa ve milleti uyandırması gereken takozlar işlerini namusluca yapmazlarsa EYALET İHANETİ maalesef bu milletin ve memleketin sonunu getirecektir...çok büyük bir oyun dönüyor ama çok sessizce dönüyor...aslında bu tür şeyler bile uyutmaca...millet bu tür şeylerle, milleti ezenlerin kurbanı oluyor...bugün biri eyalet ihanetine yol veriyor...millet kızıyor ve başkasına gidiyor ve o başkası başka bir ihanet yapıyor, bu sefer bir başkasına gidiyor...böyle böyle kazanan hep kodaman itler oluyor...ve onalara uşaklık yapan ruhu, beyni kirli işbirlikçi şerefsizler oluyor...tabi böyle olunca da kompradorların köküne kibrit çakacak olan ADİL SİSTEM bir türlü kurulamıyor...ALLAH sonumuzu hayreylesin...amin... ALLAH adalet düşmanlarına, vatan hainlerine, din devlet millet düşmanlarına ve millete durmadan tuzak kuranlara fırsat vermesin...amin...

Esedullah

03.04.2013 - 22:46

Payimal ediliyor milletin öz değerleri. Soysuzlar saldırıyor vatan bağına. Topunun beş para etmez ciğerleri. Göz dikmiş hainler vatan toprağına.... Vatan ağacını içindeki kurt yiyor. Ruhunu satmış,olmuş sahibinin sesi. Yemyeşil olan yaprağını namert yiyor. İhanet kokuyor kirli nefesi.... Akili,sakili birbirine karışmış. At izi,it iziyle barışmış. Hainlikte hep beraber yarışmış. Ruhları ihanete alışmış. Neredesin ey hakikatin son muhafızı? Gel artık ipe diz şu hainleri. Dinsin milletin bağrındaki acı,sızı. Bir sinek gibi ez bu lainleri...

özgür deniz

05.04.2013 - 21:22

büyük oyunlar dönüyor...hainler yaptıklarıyla övünüyor...millet ise kıstırılmış sessizce dövünüyor...dünya artık Türkten değil Türk düşmanlarından yana dönüyor...öncekiler yaptı ilk yanlışı...zannettiler ki gerçekleşti İslamın ve Türklüğün yıkılışı...boştur hepsinin şimdi sahtekarca bağırışı...bunların kavgası rant kavgasıdır...milletin ki ise varoluş davasıdır...kemalistler öldürdü İslamı ve Türklüğü, dinciler ise gömüyorlar...olay bundan başkası değildir...yazılarn tarih Türk için değildir...artık uyanması gerekir Türkün...varolmak için gerekirse yanması gerekir Türkün...ödemesi gereken tüm bedelleri ödemesi, dayanması gereken tüm acılara dayanması gerekir Türkün...çünkü verilecek kavga son kavgadır...eyvallah....teşekkürler...

Esedullah

31.03.2013 - 18:11

Kaybediyor millet Türkİslam şuurunu. Bu yüzden tepkisiz,mışıl mışıl uyuyor. Kaybediyor öz değeri hakikat nurunu. Vatan ayağının altından usul usul kayıyor... Büyükbaşlar Türklüğe hakaret ediyor. Trene bakar gibi bakıyoruz. Belki de özünde nefret ediyor. Hep boş laflar şakıyoruz... Umutsuz muyuz peki? Asla değiliz. Bu milletin özünde asi bir damar vardır. Yalnız HAKK(C.C.) önünde eğiliriz. Hainlere,lainlere atılacak bir şamar vardır... Ne zaman adam gibi müslüman olacağız, O zaman hainler bu topraktan sürülecek. Her daim HAKK(C.C.) aşkıyla dolacağız. Kainat İSLAM nuruna bürünecek...

özgür deniz

01.04.2013 - 18:29

kalbi eyvallah kardeşim benim...Allah razı olsun...düşünce ve duygularına canı gönülden katılıyorum...bu millet uyanmazsa ve milleti uyandırması gereken takozlar işlerini namusluca yapmazlarsa EYALET İHANETİ maalesef bu milletin ve memleketin sonunu getirecektir...çok büyük bir oyun dönüyor ama çok sessizce dönüyor...aslında bu tür şeyler bile uyutmaca...millet bu tür şeylerle, milleti ezenlerin kurbanı oluyor...bugün biri eyalet ihanetine yol veriyor...millet kızıyor ve başkasına gidiyor ve o başkası başka bir ihanet yapıyor, bu sefer bir başkasına gidiyor...böyle böyle kazanan hep kodaman itler oluyor...ve onalara uşaklık yapan ruhu, beyni kirli işbirlikçi şerefsizler oluyor...tabi böyle olunca da kompradorların köküne kibrit çakacak olan ADİL SİSTEM bir türlü kurulamıyor...ALLAH sonumuzu hayreylesin...amin... ALLAH adalet düşmanlarına, vatan hainlerine, din devlet millet düşmanlarına ve millete durmadan tuzak kuranlara fırsat vermesin...amin...

Esedullah

03.04.2013 - 22:46

Payimal ediliyor milletin öz değerleri. Soysuzlar saldırıyor vatan bağına. Topunun beş para etmez ciğerleri. Göz dikmiş hainler vatan toprağına.... Vatan ağacını içindeki kurt yiyor. Ruhunu satmış,olmuş sahibinin sesi. Yemyeşil olan yaprağını namert yiyor. İhanet kokuyor kirli nefesi.... Akili,sakili birbirine karışmış. At izi,it iziyle barışmış. Hainlikte hep beraber yarışmış. Ruhları ihanete alışmış. Neredesin ey hakikatin son muhafızı? Gel artık ipe diz şu hainleri. Dinsin milletin bağrındaki acı,sızı. Bir sinek gibi ez bu lainleri...

özgür deniz

05.04.2013 - 21:22

büyük oyunlar dönüyor...hainler yaptıklarıyla övünüyor...millet ise kıstırılmış sessizce dövünüyor...dünya artık Türkten değil Türk düşmanlarından yana dönüyor...öncekiler yaptı ilk yanlışı...zannettiler ki gerçekleşti İslamın ve Türklüğün yıkılışı...boştur hepsinin şimdi sahtekarca bağırışı...bunların kavgası rant kavgasıdır...milletin ki ise varoluş davasıdır...kemalistler öldürdü İslamı ve Türklüğü, dinciler ise gömüyorlar...olay bundan başkası değildir...yazılarn tarih Türk için değildir...artık uyanması gerekir Türkün...varolmak için gerekirse yanması gerekir Türkün...ödemesi gereken tüm bedelleri ödemesi, dayanması gereken tüm acılara dayanması gerekir Türkün...çünkü verilecek kavga son kavgadır...eyvallah....teşekkürler...