4 Gün Sonra Hamile Kalacak

Osman YILDIZ - 23.06.2013

4 gün sonra hamile kalacak

Topluma açık mektup

4 gün sonra 27 haziran 2013 günü SCS anne adayı olarak ismini duymanızı talep ettiğim anne adayı hamile kalacak. Ve 17 Mart 2014 günü sağlıklı 4-4’lük oğlunu kucağına alacak.

         Bugün 23 Haziran 2013 Pazar.

         Kalıcı olarak yazıyorum. Hiçbir şüpheye yer vermeyecek şekilde kalıcı olarak yazıyorum.

         SCS anne adayı ve eşi 27 Haziran 2013 günü ilişkiye girecekler.
         Bu tek ilişki sonrası anne adayı erkek çocuğa hamile kalacak.
         Ve bu bebek 17 mart 2014 günü dünyaya merhaba diyecek.

Bu yazdığım 3 cümle Dünya düzse yalandır.
Dünya yuvarlaksa gerçektir.

Şimdi insanlıktan bu süreci takip etmelerini talep ediyorum.

Bu süreç sonunda eğer benim yazdıklarımın dışında her hangi bir gelişme olursa ben tüm iddialarımdan vaz geçeceğim. Ve kendimi insanlığı kandırmaya şartlanmış büyük bir yalancı ilan edeceğim.

Neler olursa ben yalancı ve şarlatan olmuş olacağım.

1-   Allah (c.c.) izin vermezde Anne adayı 27 haziran 2013 günü girdiği ilişki sonucu hamile kalamazsa;

2-   Allah (c.c.) izin vermezde,  Anne adayının bebeği  14 – 20 mart 2014 tarihleri arasında bebek dünyaya gelmezse;

3-   Allah (c.c.) izin vermezde, Anne adayının bebeği erkek olmazsa;

4-   Allah (c.c.) izin vermezde , Erkek bebek tüm otoritelerce 4-4 lük sağlıklı olarak kabul edilmezse;

5-   Allah (c.c.) izin vermezde, Bebek doğar doğmaz yüzü koyun yere konduğunda bebek başını kaldırıp sağa sola döndürmezse;

Yukarıdaki 5 madde doğru çıkarsa doğruluğunu insanlığın ve tıp dünyasının kabul etmesini talep ettiğim  iddialarım nelerdir.

1-   Ben geleneksel olarak insanlığın ve tıbbın kullandığı ve sözde bilgili insanların, insanları aldattıkları bilgilerin yalan olduğunu söylüyorum. Onlar;

Öncelikle bebeği Allah (c.c.) vermez. Bebeğin olması tümden anne ve baba adayının elindedir. Ayrıca;

a)   Hamilelik süresi  9 ay 10 gün (280 gün) değildir. Net hamilelik süresi  8 ay 20 gün (260 gün) dür. Bu basit görünen bilgi yanlışlığı Dünyaya gelen her  1000 bebekten 5 tanesinin sebepsiz yere ölmesine benim tabirimle cehalet nedeni ile katledilmesine sebep olmaktadır. Ve bu katliamın sayaçları www.scs.gen.tr adresinde yayınlanmaktadır.  Bu katliamlardan tüm insanlık ve Tıp Dünyası sorumludur.

Gelenek denerek kendi gözlerine inanmayan tıp otoritelerinin korkunç denecek hatasıdır.

b)   Sağlıklı bir bayanın Adet süresi ortalaması 26 gün 7 saat civarındadır. (26,3 gün) Bu süreçten uzaklaşıldıkça bayanda sağlık sorunu var demektir. Ve bu süreç genç kızlıktan itibaren takip edilirse kadında oluşabilecek tüm sağlık sorunları anlaşılabilir.

c)   Bir bebeği dünyaya anne ve baba getirir. Bebeğin cinsiyetini, sağlık durumunu aklını kullanan anne ve baba adayı belirler.
 Allah (c.c.) insanlara akıl vermiştir. İnsanların aklını kullanarak sağlıklı bir bebeğe sahip olmalarına Allah (c.c.) mutlak surette izin vermektedir.  Tam aksi olarak insanların tüm Dünyaya hediye edilmiş SCS saatlerini hesaplamadan hamile kalmaları ve bu hamilelikler sonucu sorunlu çocuk sahibi olmalarının sebebi yaratan değil bizzat aklını kullanmaktan korkan anne ve baba adaylarıdır.

d)   Nedeni belli olmadan sakat veya sorunlu olarak dünyaya gelen bebeklerin sebebi;
anne ve baba adayının kimyasal maddelere de bağlı olarak döllenmeye sebep olan ilişki saatidir.

Sadece aklını kullanan anne ve baba adayı hiçbir bedel ödemeden hava su kadar kendisinin hakkı olan SCS zamanlarını hesaplayıp kullanarak sağlıklı bir bebeğe sahip olabilirler.

 

Kim bu SCS anne adayı:

         Bu hamile kalacak kişi rast gele bir kişi değil. 2005 ten beri SCS konusunda mücadele veren benim 2. Osman Yıldız dediğim 2 çocuk annesi bir anne.

         Şimdi ise bu anne adayı tekrar hamile kalacak.

         Bu sefer hamile kalma sürecinde tamamen doğal. İlaçlardan uzak. Anne ve baba adayı doğallıklarını sağlamak için sağlıklılarına dikkat ederek tıptan ve ilaçlardan uzak durdular.

         Ve bana artık bir bebek sahibi daha olmaya karar verdiklerini  bildirdiler.

         Bende anne adayının sağlık durumunu yakından bildiğim için hamile kalacağı günü ilan ettim.

 

Yazımı uzatmayacağım.  Dünyaya hodri meydan.   4 gün sonrası gelecek. 1 ay 2 ay 3 ay … 9 ay sonrası da gelecek.  Dünün geleceği bugündü.  Bugün geleceği olan yarınlar ise geliyor.

14 Ocak 2004 günü İstanbul Valiliğine verdiğim dilekçem de şu iddiam vardı.

Ben eşimle 20 Ocak 2004 günü ilişkiye gireceğim. BU ilişki sonucu eşim hamile kalacak. Ve sağlıklı 4-4lük oğlumuz 7 Ekim 2004 günü dünyaya gelecek. Fatih  Emircan Yıldız 6 Ekim 2004 günü dünyaya geldi. Bugüne kadar oğlumuz bize sadece mutluluk verdi.
               Her anne ve baba adayının bizim çocuğumuz gibi sağlıklı 4-4 lük bebeklere sahip olmaları hava kadar su kadar tamamen bedelsiz olarak vaz geçilmez bir şekilde en doğal haklarıdır.
               Yazdığım 5 maddeden tamamının doğru çıkacağını iddia ediyorum.
Ve bu süreci başta Gaziantep milletvekili olan Fatma Şahin hanımefendi olmak üzere ilgili herkesin takip etmesini talep ediyorum.

Bu süreçte Yetkili ve etkili olan herkes ile talep olur ve SCS anne adayı kabul ederse anne adayının görüşmesi temin edilecektir.
Yine bakanlığın talebi olursa Bakanlık denetimi ve bakanlık tarafından belirlenecek Gaziantep’te olmak şartı ile bir hastaneden,  anne adayının  kontrollerinin yapılmasına izin verilecektir.

Hamilelik süresince anne adayı hiçbir şekilde ilaç kullanmayacak. Tıbbı zorunluluk olmadıkça da tıptan ve doktorlardan uzak duracaktır.


Saygılarımla

Not: SCS anne adayı Gaziantep’te yaşamaktadır. Ben ise İstanbul’da yaşıyorum. SCS anne adayını fiziksel olarak hiç görmedim. Tanımıyorum. Oda beni fiziksel olarak hiç görmedi tanımıyor. İnternet aracılığı ile görüntülü olarak zaman zaman görüşmelerimiz oldu. SCS anne adayının eşini ise hiç tanımıyorum. Fotoğrafını bile görmedim. Sadece telefon ile tanışıp konuştuğum bir kişidir.
Meraklısı için telefonumu da yazıyorum. 0532 215 3692

Forum adresi: http://scs.gen.tr/forum/konu.php?k=15               

Tarih: 23.06.2013 Okunma: 765

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

Osman Yıldız

21.03.2013 - 18:31

Osman Bey aramıza hoş geldiniz. Giriş yazınızla ben doğrudan muhalefet edeceğim demişsiniz. Şu anda Ülkemizin gerçeklerini dile getirecek muhalefete gerçekten ihtiyacı var. Umarım ön yargılarınızı değil gerçekleri dile getiren muhalif yazılarınızı okuruz. Saygılarımla

Osman Tamtürk

22.03.2013 - 11:23

Merhaba, Son dönemde hiç istemediğimiz halde o kadar çok muhalefet edilecek durumlar ortaya çıkıyor ki. Dolayısı ile ön yargıya kapılmaya hiç de gerek olmuyor. Umarım en kısa zamanda benim yazmamı gerektirecek yanlışlar hiç olmaz. Bende dudağımda ıslık elimde oltamla deniz kenarlarında vakit geçiririm. Saygı ve selamlar...

Osman Yıldız

21.03.2013 - 18:31

Osman Bey aramıza hoş geldiniz. Giriş yazınızla ben doğrudan muhalefet edeceğim demişsiniz. Şu anda Ülkemizin gerçeklerini dile getirecek muhalefete gerçekten ihtiyacı var. Umarım ön yargılarınızı değil gerçekleri dile getiren muhalif yazılarınızı okuruz. Saygılarımla

Osman Tamtürk

22.03.2013 - 11:23

Merhaba, Son dönemde hiç istemediğimiz halde o kadar çok muhalefet edilecek durumlar ortaya çıkıyor ki. Dolayısı ile ön yargıya kapılmaya hiç de gerek olmuyor. Umarım en kısa zamanda benim yazmamı gerektirecek yanlışlar hiç olmaz. Bende dudağımda ıslık elimde oltamla deniz kenarlarında vakit geçiririm. Saygı ve selamlar...