18 Ağustos 2003 19 Ağustos 2008 Sakat Bebekler

Osman YILDIZ - 16.08.2008

18 Ağustos 2003

19 Ağustos 2008
Sakat Bebekler

 

18 Ağustos 2003

            Sakat çocuk doğumuna son
Araştırmacı Osman Yıldız, Türkiye`nin büyük sorunu olan sakat çocuk doğumlarının, geliştirdiği bir program ile yüzde 100 önlenebileceğini savunuyor. Yıldız`ın "Yıldız Formülü" adını verdiği program… İHA ADANA

            18 Ağustos 2003

1.                                     Turk.Internet.com

Kurumsal networkleri yaralayan Sobig.F kurtçuğu'nun ekli olduğu ve ABD'de d . ... Kazakistan GSM Operatörü K'cell Oksijen'i Seçti (18-08-2003 ...
turk.internet.com/haber/showall.php?&ytur=3&sayfa=109 - 51k - Önbellek - Benzer sayfalar

2.     Turk.Internet.com

Yıkıcı etkisi olan Sobig.f kitlesel-postalama virüsü yayılmsını 10 Eylül'de . ... (18-08-2003 ) turk.internet.com Haber Merkezi ...
turk.internet.com/haber/showallarticles.php?KategoriID=32&sayfa=3 - 42k - Önbellek - Benzer sayfalar
turk.internet.com alanından daha fazla sonuç »

 

            Detaylarını linklerde bulabileceğiniz gibi sobig-f adı verilen bir virüs interneti kullanılamaz hale getirdi. Bu belki büyük bir tesadüftü. Belki “Masonlar”ın belki “Ergenekon”cuların(J bu paranoyalarıma bende gülüyorum) minik oyunuydu.

            O günlerde Antalya’da 40 metre karelik bir dükkanda 1 yaşında bir bebekle çok sınırlı imkanlarla bu mücadeleyi vermeye çalışıyordum.

            O gün dünyanın kaderini değiştirebilecek haber basında çok az yer buldu. 10 civarında internet sitesi haberi yayınladı. Yazılı ve görsel basına ise haber hiç ama hiç yansımadı.

            Ardından SHOW TV konuyu haber yaptı. Yine hiçbir bilgi oluşmadı. 18 Eylül 2003 te ATV den Esra Ceyhan konuyu işlemek istedi. İstanbul Polisi bir gün önce Taksim’de otel yatmış olmama rağmen kanunları hiçe sayarak kameraların önünde beni göz altına aldı. Büyük tesadüfleri sorgulayabilecek bir tek gazeteci bulamadım.

26 Eylül 2003 te Esra Ceyhan’ın ATV deki programına tekrar katıldım. Tutuklanma görüntülerimle başlayan program sonucu artık konu dünyaya mal olur diye beklerken herkes yine 3 maymunu oynadı. Daha sonra benimle dalga geçilen bir çok programa katıldım. Ama fark eden hiçbir şey olmadı. Hemen hemen her kadının kimin doğru söylediğini kendi gözleri ile görebileceği bilgiler vermeme rağmen hiçbir kadın konuya sahip çıkmadı.

            Sonuç bugünlere geldik.

            19 Ağustos 2008 Salı günü yine ATV de “Müge Anlı ile Tatlı Sert” adıyla yayın yapacak bir programa katılacağım. Programda konuşturulur muyum? Yoksa yine dalga mı geçilir bunu bilmiyorum. Benim için programa katılacakların veya program sunucusunun davranışlarının hiçbir değeri yok. 1 Tek kişi bile söyleyeceklerimi anlayabilecek olursa bu insanlık adına kazanç olur. Bu nedenle programa katılacağım.

            40 Metre kare dükkanda verdiğim mücadelede daha ümitliydim. Bugün çok geniş imkanlara sahip olduğum halde korkuyorum. Yine konu gündeme girmeyecek diye düşünüyorum. Çünkü insanlarımız kendi gözlerinin doğruyu göreceğine, kendi akıllarının başkalarının aklından üstün olabileceğine inanmıyorlar. Kendi aklına inanmayan bir insana hiçbir şey anlatamazsınız. Başkası benden daha doğru biliyordur diyen birine asla ama asla hiçbir şeyi kabul ettiremezsiniz.

            Bu konuyla ilgili “ACIDA OLSA ÖĞRENDİMKİ” başlıklı makalelerimi vakti olanlar okuyabilirler. (http://www.scs.gen.tr/1201.php)

            Bu satırları okuyanlar. Sizler bir avuç insan.

            Bu satırları okurken ne düşünüyorsunuz bilmiyorum.

            Ama sizden insanlık adına destek talep ediyorum.

            19/08/2008 günü sabah saat 08:45 te başlayacak olan bu programı mümkünse izler misiniz?

            Ve eğer mümkünse konuyla ilgisi olan, yetkisi olan kişilerin programı izlemesini sağlayabilir misiniz? Belki çok şey istemiş olacağım ama yine mümkünse programdan sonra konuya ilgisi olan kişilere kafanıza takılabilecek soruları sorar mısınız?

            Saygılarımla

Tarih: 16.08.2008 Okunma: 701

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?