SAYIN BAŞBAKANIMIZ, Tülay EKER

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 26.01.2013


Öyle şeyler vardır ki anlatamazsın susarsın. İçten içe kemirir seni bitrir.

Öyle şeyler vardır ki ömründen senelerini çalar. Sürekli neden, nerede hata yaptım dersin.

Öyle şeyler var ki aklına gelince gözyaşlarını tutamazsın. Kahrolursun, hak etmediğini düşünürsün.

Ve ÖYLE ŞEYLER VARDIR Kİİ anne, baba, kardeş isen, düşündükçe yavaş yavaş öldüğünü hissedersin.

Siz Sayın Başbakanımız SİZ bunları hissetmiyorsunuz değil mi ?

Sizin eviniz sıcacık soğuktan üşümüyorsunuz?

Sizin evinizde binbir çeşit var açlık nedir bilmiyorsunuz ?

Sizin çocuklarınız rahat, lüks yaşıyor. Gelecek kaygıları yok, bunlar için kimse ile savaşmıyor. İte köpeğe muhtaç olmuyor.

Bunların gücünü nereden alıyorsunuz sizde biliyorsunuz HALKTAN YANİ BİZDEN... SİZE OY VERENLERDEN.

Yedi sülalenize yetecek kadar varlık içerisindesiniz SİZ VE MİLLETVEKİLLERİNİZ.

Şimdi kalkmış işinize geleni savunuyor işinize gelmeyene Ya git ya İşi bırak diyorsunuz. Sizin yönetiminizde bizimde işimize gelmeyen çok şey var. Biz size bu hakkı veren BİZ neden git diyemiyoruz.

Kalkmış siz polisi savunuyorsunuz ODTÜ öğrencileri de kendilerini savundular ve polise git dediler. Kaldı ki ilk hareket polisten gelmiş, onları hizaya çekip çeki düzen vermek yerine çocukları ve onları koruyanlara sözle şiddete giriştiniz.Mesleği bıraksınlar demeler bu kadar basit mi ? Siz neden bırakmıyor CUMHURBAŞKANLIĞINA oynuyorsunuz.

Bam telime bastınız Sayın Başbakanım. Sizin polisiniz, yasalarınız ve uymak zorunda kaldığımız adaletiniz yüzünden biz ne çekiyoruz akşam yatağınıza girince hiç düşündünüz mü ?

Benim kardeşim sizin POLİSİNİZ koruduğunuz polisiniz yüzünden cevzaevinde yatıyor. Yediği dayaklar biber gazları da cabası... Neden mi ?

Çünkü psikolojik rahatsızlığı var, çünkü sizin polisinizin yapmadığı kaçtığı, göz yumduğu uyuşturucu ticareti yapanların kıskacına alındı. Kurtarın dedik kimse karışmadı. Kendi çabamızla alabildik içlerinden ama tamamen kurtaramadık. Şifroni oldu.

Çünü korktu... Çünkü parmaklarını kırdılar.. Çünkü duvardan aşağı attılar. Bizim gücümüz fazlsına yetemedi. Sizin polisiniz neredeydi?

Neden yerlerini söylediğimiz halde gidip bakmadılar, yakalamadılar ?

Şimdi kalkmış meydanlarda başbakanlığınızın arkasına sığınarak canınız istediğini mal mülk sahibi yapıyor, istemediğini meslekten atıyorsunuz. Biz başa gelince ne yaparız sizce ?

ODTÜ rektörü çocuklarını sizin polisinizin şiddetinden korudu. Helal olsun diyorum yüreğine sevgisine.

SİZ BİZİ KORUYAMADINIZ .... İşini yapanları rahat bırakın bunu yapın bari... Yıktığınız, kahrettikleriniz yeter. Polisinizi saldırgan değil suç çözücü, vatandaşı koruyucu yapın....

Çok kibar gelmeyebilir cümlelerim ama ben bir ablayım, evladım, anneyim ve içim yanıyor her gece kahroluyorum için için kemiriliyorum. Çünkü canım yanıyor.. Çünkü babamın birkaç ay ömrü kalmış üzüntüden... Çünkü yaşananları gördükçe dayanamıyorum... Çekip gidesim bu düzenden bile kurtulasım geliyor ama geride bırakacaklarıma kıyamıyorum. Çünkü ben canlarımı seviyorum onlar için daha ne yapabilirim diyorum.

HALKINIZ İÇİN NE YAPACAKSINIZ DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ ? EZADAN CEFADAN BAŞKA NE VEREBİLİRİM DİYE İYİLİK VE GÜZELLİKLER DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ ::?

SAYGILARIMLA,

TÜLAY EKER

Tarih: 26.01.2013 Okunma: 719

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?