Bıçak kemiğe, bomba boş dağlara!.. Mustafa ARSLAN

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 21.08.2011

Kalem feryâd eder, ağlar mürekkep,
“Beni cahil eline verme Ya Rab!
Lütfunla âlime çevir yolumu,
Kırma n’olur kanadımı, kolumu.”

                                                                               

Lâedri

 

Mustafa ARSLAN, YENİÇAĞ



Kocaman kocaman adamlar, mahallede kovboyculuk oynuyorlar!


Bir kaç gün önce bir PKK’lı itirafçı, yapılacakları söylemişti! Mayın patlatacaklarını, adam kaçırarak askeri peşlerine kırsala çektikten sonra saldıracaklarını söylemişti! Allah’tan Ağrı Dağı’na, Valinin de katılacağı turistik gezi, bu itiraf üzerine iptal edildi!
İtirafçının söyledikleri harfiyen yapılıyor! Bile bile, bizimkiler kovboyculuk oynarken teröristin itirafları, uygulanıyor! Otuz yıldır, değişik ağızlardan duya duya kanıksadığımız, “Bıçak kemiğe dayandı!” uyarısıyla Kandil ve bütün PKK kampları boşaltıldıktan sonra boş dağlara milyarlarca liralık mühimmatı sarf ediyoruz! Terörist Hakkâri’de, terörist Şırnak’ta, Diyarbakır’da, İstanbul’da, aramızda ve dağı taşı bombalayarak; “Öl! Öl! Ölll!” yapanlara, nanik yapıyorlar!
Diyarbakır’da özerklik ilan edenler, operasyonu, “İç savaş hesabı yapıyorlar!” diye niteliyorlar!

Adamlar, elli kilo patlayıcıyla on evlâdımızı şehit ediyor; biz tonlarca bomba ve patlayıcıyla daha PKK’lı gebertip gebertemediğimizi bilmiyoruz!
 “Kelin merhemi olsa başına sürer!” i atlayarak veya milleti atlatarak her gün üçer-beşer şehidimiz varken; kendi âsâyişimizi sağlamaktan âcizken, özerklik ilan edilen vilayetlerimizde PKK sıkıyönetimi varken; biz, Suriye’nin iki ay önceki Kanka Devlet Başkanı’nı; “Sabrımızı taşırma!” diye Amerikan’ca-Barak’ça tehdît ediyoruz! İngiliz’ce dolmuşla Amerikan’ca durağa doğru, indirimli yolcu topluyoruz!
Teröristler, azdılar! Azıttılar! Kudurmuşça saldırıyorlar! Teslîm rolüyle gelen ve verdiği bilgilerle derin istihbaratçılarımıza sığınanlar da olmasa, “Bedelini fazlasıyla ödeyecekler!” den operasyona başladık başlayalı, kaç PKK’lı itin gebertildiğini bilen var mı?
Havadan bomba ve top atışları sürerken karadan kamplara girilmezse, sıcak takip ve sıcak temasla PKK’lılar gebertilmezse dağı-taşı niye boşuna bombalarsınız?
Türkiye’yi Amerika’dan izleyen ve yazan Savaş Süzal, “Bir kere ABD tarafından korunan bir bölgede üslenen, ABD diplomatlarının sürekli ziyaretine mazhar olan, ABD tarafından silah ve lojistik destek sağlanan, ABD tarafından şartlı olarak lideri Türkiye’ye verilen bir terör örgütünü, ABD tarafından verilen istihbaratı kullanan, ABD tarafından verilen izinle terörist kovalayan, ABD tarafından kafasına torba geçirilen, ABD’nin verdiği bilgilerle komutanları toplanan bir askeri güç ve ABD tarafından desteklenerek iktidara getirilen bir siyasi iktidarın, mücadele edemeyeceğini, çökertemeyeceğini bilirsiniz. Onu isterse ancak ABD yok eder...” diyor! Yanlış mı?
Mehmetçik ölüyor! Cumhurbaşkanı kınıyor! Başbakan şiddetle kınıyor!

PKK’nın özerklik ilan eden siyasallaşmışları ve onların etrafındaki teröristler, içimizde, aramızdalarken biz dağı-taşı bombalıyoruz, bombalayacağız! Ve yanık ciğerimizle, içimizi yakan acımızla biz de bu göz boyamadan tatmîn olacağız öyle mi?


Yazının tamamı için: http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=19458

 

Arşiv

Tarih: 21.08.2011 Okunma: 736

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?