Niye hiç AKP'li çocuğu şehit olmuyor? Rıza ZELYUT

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 18.08.2011

Rıza ZELYUT, GÜNEŞ


Gençler, eğitimde haykırıyor: 'Vatan sana canım feda!'
Gel gör ki canını bu vatan uğruna verenler arasında zengin çocukları ile AKP yöneticilerinin çocukları yok. Bunların çocukları,  askerlik adı altında bir ay sabah sporu yapıp evlerine dönüyor.
Başbakan Erdoğan; geçen gece şehit ailelerini toplamış, onlara yüksek sesle şehitliğin nimetlerini anlatıyor.
Öyle ise; bu şehitlik çok değerli ise; o zaman sınır karakollarında AKP'li milletvekillerinin, bakanların; bakanlık müsteşarlarının, genel müdürlerin,  TOKİ; BDDK yöneticilerinin çocuklarını bir görelim bakalım...

KİMİ ÖLÜR KİMİ NUTUK ATAR
Amma Türkiye'de halkın çocukları ölür; iktidardakiler bol bol nutuk atar.
-Bıçak kemiğe dayandı, derler.
-Misliyle karşılığını görecekler, derler.
Sonra, tersi yapılır:Teröristin üstüne gitmemek için; 'Terörle mücadele  diye, özgürlük ve demokrasiden ödün vermemizi kimse beklemesin!' derler. Onları memnun etmek için; 'Türkiye'de Kürt sorunu var!' derler. Yetmeyince de 'Kürt açılımı yapıyoruz!' diyerek terör örgütünün dağ başlarından şehirlere inmesi için gerekli şartları yaratırlar.
Daha da yetmedi mi Kandil'deki teröristi resmen Türkiye'ye davet ederler; sınır kapısında davullu zurnalı karşılatırlar.  Habur'dan giren teröristler; 'Biz pişman falan değiliz, Öcalan böyle istediği için geldik!' diye mahkemeye posta atarlar. Amma yargıçlar bunları duymazdan gelir. Bunca tavizi alan terör örgütü de demokrasi ve özgürlükten yararlanıp bol bol tuzak kurar; durmadan asker-polis öldürür. Siyasetçi bağırır:
-Kanları yerde kalmayacak!
Bunları duyan örgüt yöneticileri gülerler. Sanki bu tehditler Kandil ve İmralı'ya; 'Vurun; saldırın! Öldürebildiğiniz kadar polis, asker öldürün!' mesajı gibi olur.
Ne demişti terörün siyasi kanadı BDP'liler için Arınç hazretleri:
-Bir şey yaptıkları yok. Toplanıp toplanıp çay içiyorlar.
Daha ne yapsınlar Hazret-i Bülent?

AKP'YE OY VERDİLER

Bir iddia daha: Şehit olan askerlerin ailelerin yüzde 70'ten fazlasının AKP'ye oy verdiğini tahmin ediyorum.
İktidar; teröriste demokrasi ve özgürlük sunuyor; lakin o teröristin öldürdüğü çocuğun anası-babası oyunu AKP'ye veriyor. Aynı iktidar en yüksek oyu; Güneydoğu'dan alıyor... Şehit eden çevre de şehit veren çevre de AKP'ye yönelmiş.
İşte bu öldürücü çelişkiyi halk görmezse; terör olaylarını önlemek mümkün olmayacaktır.
Son söz: Terörü ne asker bitirir ne hükümet:
Terörü ancak Türk halkı bitirir. Bu hükümete ciddi bir ders vermek yoluyla...

DENİZ FENERİ'NE DESTEK VERDİ

Milletin ocağına ateş düşmüş; 12 evladımız daha hain pusuda can vermiş.
Başbakan Erdoğan İstanbul'da Somali'ye Yardım Toplantısı'nda konuşuyor. Sayın Başbakan; bu konuşmasında, Deniz Feneri Derneği'nin de fedakarca çalışma yaptığından söz ediyor. Görüyorsunuz: Başbakan Erdoğan; mahkemeye verilmiş, Almanya ayağı mahkum edilmiş bu derneğe açık açık arka çıkıyor; böylece adli yargılamayı etkiliyor.
Haydi bakalım ey anlı şanlı savcılar! TCK'nın 288. maddesindeki 'adli yargılamayı etkileme' suçunun bu ayağını görün de sizi göreyim.

Tarih: 18.08.2011 Okunma: 707

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?