AKP’NİN ŞİFRESİ NİHAYET ÇÖZÜLDÜ! Arslan BULUT

GENEL HABERLER Misafir Yazar - 03.04.2011

 

Kalem feryâd eder, ağlar mürekkep,
“Beni cahil eline verme Ya Rab!
Lütfunla âlime çevir yolumu,
Kırma n’olur kanadımı, kolumu.”

                                                                               

Lâedri

 

Arslan BULUT, YENİÇAĞ

“Her zaman şeytanın hilesi çürüktür.” (Nisâ 76)
 “Böylece her şehirde o şehrin günahkârlarının büyüklerini, orada hilekârlık yapsınlar diye, işbaşında bulundurmaktayız. Oysa onlar, hilekârlığı başkalarına değil, kendilerine yapıyorlar da farkına varamıyorlar.”  (En’am 123)
Bir buçuk milyondan fazla öğrencinin katıldığı Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın test kitapçığında cevap şıklarının şifrelendiği anlaşıldı. Bir avukatın ortaya çıkardığı bildirilen skandalı, Uğur Dershaneleri matematik öğretmenleri de doğruladı. Zaten şifreyi bildikten sonra herkes aynı sonuca ulaşabilir.
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir,  “İddia sadece basına dağıtılan master kopyalar için doğru, ancak sınavda her adayın soru kitapçığı, soruların yeri ve cevapların yeri birbirinden tamamen farklı” dedi.
Bu duruma göre, ÖSYM, basına özel, şifreli soru kitapçığı mı hazırlamış oluyor? Üstelik, ÖSYM sitesindeki sorularda da aynı şifre var.
Bu skandaldan ve daha önceki KPSS, polis ve hakim sınavlarındaki soru çalınmasından veya usulsüzlüklerden anlaşılıyor ki, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün kadroları, bir çete tarafından sistemli olarak ele geçirilmektedir!
Türkiye işte böyle işgal edilmektedir!
Çünkü bu sahtekârlığı yapanların, uluslar arası ilişkileri de mevcuttur.
Hakim adaylığı için altı yedi yazılı sınavda ilk ona giren hukuk mezunu bir genç, her sınavda mülakatta elendi. Şimdi ne yapıyor biliyor musunuz? 30 yaşını geçtiği için artık hakimlik sınavlarına gireceklere ders veriyor!

***

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olayla ilgili olarak  “Birisi demiş ki ’efendim çıraklık dönemiydi, sonra kalfalık, şimdi ustalık dönemindeyiz.’Çocuklarımız sınava girdi, gizli kapaklı formüllerle yine birileri avantaj sağladı. Çocuklarımızın hakkı yeniyor. İşte ustalık dönemi bu”  dedi.
Polemik bir tarafa, bir buçuk milyon gencin istikbali ile oynanmıştır. Üstelik bunu yapanlar, İslâm dininin sahibi imiş gibi davranan sahtekârlardır.
Hürriyet’e mesaj gönderen matematikçi bir okuyucu  “Bu durumun sadece master kopyada olduğu söyleniyor. Master kopya bile olsa tesadüf olma ihtimali 13432509118921321399346’de 1’dir. Sayısal lotoda tek kolon oynayan bir kişinin dört hafta art arda kazanıp büyük ikramiye alması gibi..”  diyor.
Uğur Banoğlu’nun mesajı ise şöyle:
 “AKP resmen kendi halkının çok büyük bir kısmına savaş ilân etmiş durumda. Şimdi sıra çocuklarımızın hakkını yemeye geldi. Hata yaptı. Bu millete her türlü şeyi yapabilirsiniz kimsenin sesi çıkmaz ama.. Çocuklara hiç bulaşmayacaktınız.”

***

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, KPSS’de kopya çekenlerin  “taltif edildiğini”  hatırlatarak  “Maalesef bugün hükümetin içine girmiş bir takım güçler, idarenin gücünü kullanmak suretiyle yandaşlarına kıyak çekme arayışı içindedir. Hükümetin iç yüzü ortaya çıkmıştır. Böyle bir rezaletin olduğu ülkede Milli Eğitim Bakanı yan gelip yatıyor”  dedi.
Sadece Milli Eğitim Bakanı mı sorumludur bu skandaldan? Başbakan sorumlu değil midir, Hükümet sorumlu değil midir, hatta Cumhurbaşkanı sorumlu değil midir?
Biz defalarca seçimlerde de oy sayımlarında bilgisayar üzerinden hile yapıldığına dair iddiaları bu sütunda gündeme getirdik. Bir-iki milletvekili dışında siyasi partiler konuyla ilgilenmedi bile! Ancak bir buçuk milyon genç, istikballerinin iktidar destekli güçler tarafından ellerinden nasıl alındığını artık görmüştür.
AKP’nin şifresi çözüldü işte!

 

 

Arşiv

Tarih: 03.04.2011 Okunma: 664

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?