Halk Bankası Eleman Alımı

Osman YILDIZ - 13.10.2009

Halk Bankası Eleman Alımı

 

            İşsizlik denince herkes bir şeyler söyler. Herkes bir şeyler yazar. Fakat “Halk bankası eleman alımı” kelimelerinin bir haber sitesinin okuyucu sayısını 1 hafta gibi kısa bir sürede 10’a katlayabileceğini sanırım hiç kimse yazmamıştır. Öyleki genelhaberler.com un bu “Halk bankası eleman alımı” kelimeler kaynaklı önlemez okur yükselişini fark eden genelde sosyal olaylara 3 maymun olması ile ünlü medyamız dün itibariyle bu gerçekte çok ama çok bayat sayılan haberi sayfalarına taşıdılar.

            Sayılar gerçekten ürkütücü.

            Haberin okunma sayısı şu an için 729215 kez olarak görülüyor.

            Bu sayı bizim sitemizin haber okunma rekoru.

            Veya başka bir ifade ile “Halk bankası eleman alımı” kelimeleri ile başlayan süreç bizim sitemizde istatistiki olarak kırılmadık rekor bırakmadı.

            Bu rekorlar neden kırılıyor.

            Nasıl oluyorda 1250 kişinin alınacağı sonradan açıklanan bir haber için insanlar yoğun ilgi gösteriyorlar.

Daha ileri gidersek nasıl oluyorda Fakülte bitirdiğini yazan kişiler bir haber sitesinin habere yorum eklenmesi için verdiği imkanı sanki dilekçe yazar gibi iş talep formu gibi kullanıyorlar.

            Bir önceki yazımda “Zekanıza hayranım” başlığını kullanmıştım. Belki arkadaşlarım bana kızacaklar. Fakültesinin ismini bile yazarak bir haberin altına ben sizin bu işinize talibim diye yazacak kadar iyi eğitimli kişilerin zekasına hayran olunmazda ne yapılır.

            Süreci okuyanların daha iyi anlaması için kısaca özetliyeyim.

            Artık nerdeyse her bilgisayarın ayrılmaz parçası haline gelen google.com.tr adresini bilgisayarında açan vatandaşımız “Halk bankası eleman alımı” kelimelerini yazarak arama yaptırıyor. Bu haberi haber olarak ilk veren sitemiz olduğu içinde aranan sitelerin en başında aynen şu ifadelerle sitemiz çıkıyor.

Halk Bankası Eleman Alımı Başvuruları Başladı - Genel Haberler

Halk Bankası Eleman Alımı Başvuruları Başladı. YENİ! Bu Haberi Büyüteç Kullanarak Okuyabilirsiniz! 27.09.2009. Halk bankası bazı şubelerindeki açıkları ...

www.genelhaberler.com/haber.php?id=1617
      Lütfen aynı deneyi yapar mısınız? Bu işlem var olan fiili durumun sizin tarafınızdan tasdiklenmesi olayıdır. Ve bu satırları okuyarak hemen tıklayan arkadaşımız ne kadar büyük bir çaresizlik içindeki; tıkladığı sayfada açılan yorum ekleyiniz başlığına tıklayıp iş müracatı yapıyor. Emin olun duyuru yapmasak arda arda iş müracaatları devam edecekti.

      Bir çok kişi e-posta bilgilerini de yazmış. Bizde yorumların hiçbir noktasına dokunmadan olduğu gibi yorumları yayınladık.

Şimdi işsizliği araştıran Devlet yetkilileri, Sosyologlar, belki psikologlar veya insan davranışlarını inceleyen herkes bu kişilerle irtibat kurup kişilerin ne tür bir psikoloji altında bu satırları yazdıklarını araştırmak gerekir.

      Bu durum araştırılırsa Aziz NESİN’in haklı mı haksız mı olduğu çok daha iyi anlaşılır. Gerçi matematikçi olduğu bilinen oğlunun Aziz NESİN’in kastettiklerinden pek bir farkı olduğunu sanmıyorum ama.

      Yazıyı daha fazla uzatmayacağım.

      Fakülte diploması verilmiş bir kişi, meslek lisesi diploması verilmiş kişiler yer konum tür ne olursa olsun, talep etmiş oldukları işin derecesini bile değerlendirmeden, haber denen olgunun ne olduğundan bile haberdar olmadan yazılar yazabiliyorlarsa ben niye insanlar beni anlamıyorlar diye boşuna çırpınırım.

      Çünkü O fakültelerden eğitim gören kişiler bu Ülkeyi yönetiyorlar.

      En kötüleri bu düzeyde ise en iyileri ne kadar iyi olabilir ki;

Kendi zekasına güvenmeyi bilenlere saygılarımla

 

 

 

Tarih: 13.10.2009 Okunma: 703

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?