Şabanın gözünden Çölaşan’a bakan aptallar

Osman YILDIZ - 17.09.2009

Şabanın gözünden Çölaşan’a bakan aptallar

 

 

Samimi olmayan, hırçın, kırgın, kızgın duygularımla yeniden merhaba!

Samimi değilim. Samimiyetin ne olduğunu anlayacak kalitede bir kişinin bu satırları okuyacağını düşünmüyorum. Bu satırları okuyan hemen üstüne alındıysan bekleme bilgisayarının sağ üst köşesindeki x işaretine tıkla sende kurtul bende kurtulayım.

Hırçınım.

Her gün Dünya’ya en az 1 atom bombası atılıyor. Aptal, geri zekalı ben halen daha bu satırları okuyacak beyinsizlerden medet umuyorum. Bu beyinsizin de sen olduğunu bile fark edemeyecek kadar sende benim gibi aptalsın. Sana beyinsiz dediğimin farkına vardıysan hemde kızdıysan derhal x işaretinin yerini artık biliyorsun hemen x’e tıkla.

Kırgınım.

Elektronik posta için kullandığım programımda yer alan ve yazıştığım ne kadar kişi varsa hepsine ve de ayrıca www.tahtakaleburda.com  üyesi olan kişilere;

 Tencerenize girecek pirinç insanlığın kaderini değiştirebilir. Lütfen Okuyunuz.” Konu başlığı ile aşağıda yazımın sonunda yer vereceğim e-postayı gönderdim.

            Sonuçta gönderdiğim e-postayı yanıtlayarak cevaplayanlar, hatta bana destek mesajı yazanlar dahil bir tek Allah’ın kulunun tenceresine girecek pirinci satamadım. Çünkü almak isteyen çıkmadı. Eminim içlerinden bir çoğu benden ne çıkar ki nasıl olsa başkaları alıyordur demişlerdir. Bu nedenle kırgınım.

            Kızgınım

            Bir milleti millet yapan gücün bireyler olduğunu fark dahi etmekten uzak aklının olduğunu sanan koyun sürülerinden bile beter insan toplulukları ile beraber yaşamak zorunda bulunduğumdan kızgınım.

Kızgınlığım önce kendime sonra bu satırları okuyan sana.

Buraya kadar sabredip x işaretine tıklamadan okuduysan sebebini seninde benimde beynime kazıyacak kadar çıplak bir dille anlatmaya çalışacağım.

Hemen bu yazıda anlatacağımı sanmana sebep olacak kadar bunamadım. Önce seni meraklandırmam lazım. Acaba ne yazacak diye bekletmem lazım. Bunu yapmak için yukarıdaki hakaretleri sana yazdım.  Sıkıyorsa gelip bu satırları okuma. Ne kadar aptal biri olduğunu bile bile toplumda yaşamaya devam edemezsin.  Çünkü sen bir tanesin denmediği müddetçe rahat uyuyamazsın.

Sana seni rahatsız eden kelimeler söylendiğinde ancak beynin olduğunu fark edebiliyorsun. Yoksa zaten seninde bildiğin gibi aklın hep 2 bacak arasında.

 

Ayrılık zamanı Veda başlıklı yazımla insan kılığındaki yaratıkların tapındıkları parayla olan ilişkilerimi düzeltebilmek için yazı yazmaya ara vermiştim.

Paraya tapınan insan kılığındaki yaratıkların paracıklarını daha çok sevmelerini sağlarsam kısa sürede yol alacağımı sanmıştım.

Bugün, ne kadar aptal olduğumu bir Tv kanalında sayın ÇÖLAŞAN’ın ağzından “Hürriyet’te 24.000 lira maaş alıyordum.” cümlesini duymamla  fark ettim.

Neyi fark ettiğimi dur da sanada anlatayım. Bak bakalım sende benim kadar aptal değil misin?

Aşağıda okuyacağın e-posta da bir çağrıda bulunuyordum.

Bu çağrımda 10-20 liranın tüketim kontrolünü bana ver bende senden alacağım güçle Dünyada gerçekten büyük değişimlerin yaşanabileceği bir süreci başlatayım demeye getiriyordum.

Çağrımı toplam 10.000 kadar kişiye gönderdiğimi sanıyorum. Gönderdiklerimin için benimle en mahrem duygularını paylaşan binden fazlada insan vardır.

Ne kadar aptal olduğumu şimdi daha iyi anlayacaksınız.

Gönderdiğim e-posta sonucunda insanların  tamamının 1 çuval 25 KG lık pirinçten satın aldıklarını düşünelim.

Ben tam 10.000 çuval pirinci en az 3 kere kucaklayıp taşıdıktan sonra sadece 10.000 lira kazanmış olacaktım. Bunu nasıl yapabileceğimi şöyle biraz daha ayrıntılandıralım.

1 Çuval pirincin sevkiyatını yapabilmemiz için öncelikle depomuzdan veya ana üreticisinden bizim işletmemize gelmesi gerekecek. 1 çuval pirincin taşıma için bindirilmesi ve indirilebilmesi için en az 1 dakikalık zamanımız gider.

Sipariş veren ve beni desteklemeye karar vermiş uğruna canımı vereceğim (Bu satırı böyle biri çıkmadığı için yazıyorum. Yoksa bu kadar bol keseden atmazdım.) müşterimizin siparişinin kontrol edilip, ödemesinin işlenmesi, faturasının kesilmesi kargo irsaliyesinin hazırlanması çıkarılan faturanın ve kargo etiketinin çuvala yapıştırılması, kargonun aracına yüklenmesi en az 5 dakikalık zaman alır.

Yani sabah 08:00 akşam 20:00 olarak 12 saat çalışıyor olsak 5x12=60 saat eder.

60 saati dakika cinsinden ifade edersem 3600 dakika eder. İyi iş bölümü yaparsak ve 3 dakikada 1 çuval pirincin sevkiyatını yapmayı başarırsak bunun sonucunda 1200 kişinin pirinci göndermeyi başarabiliriz.

Beni canü gönülden desteklemeye karar veren kalp gözü açık canım dostalarımın hepsinin siparişlerini mutlaka 24 saat içinde çıkarmayı başaracağım dersem ya en az 10 kişiyi daha  işe başlatmam gerekecek yada robot gibi bir planlamayla uykuyu falanda unutarak 5 kişi ile en az 5 gün gece gündüz çalışacağız.

Çünkü bu e-postayı gönderdiğim de biz şirkette 5 kişiydik. Şu an ise sadece 2 kişi kaldık. Nedeni mi? 2 kişiye bile iş yokta onun için.

 

Sonuçta e-postayı göndermedeki amacım şuydu. Damlaya damlaya göl olmasını sağlayacak, ticari olarak ne kadar doğru olduğu tartışabilecek bir platformdan Dünya mal borsasının oluşturulabileceği bir kurguya gidecektim.

Küçükde olsa insanların cebini ilgilendiren konularda söz sahibi olacağım içinde SCS konusunu gündeme taşıyabilecektim.

Son 3 gündür ne www.tahtakaleburda.com üzerinden nede www.internettoptancisi.com üzerinden hiç sipariş gelmeyince bugün de Sayın ÇÖLAŞAN’ın ağzından o cümleyi duyunca jetonlarım düştü.

Ben insan denen yaratıkların tapındıkları parayla ilişkilerimi düzenlemek için çırpınıp gece gündüz demeden çalışsam bile, canım saygıdeğer beni sevenlerim benim her dediğimi yapsa bile ortaya çıkacak tablolarla tıp ve ilaç mafyasının elinde tuttuğu para gücüyle mücadele edecek gücü bulmam nerdeyse imkansız.

Bu benim aptallığım. Yanılmışım. Diyip geçebilirm.

Dur hele dur.

Bugün sadece benim aptallığımı yazdım. Daha senin neden aptal olduğunu anlatmadım. Onu seni delirte delirte yazmayı planlıyorum.

Buraya kadar bu satırları okuduysan sıkıysa her gün bu sayfalara gelip bu sayfaları okuma.

Başlıkla ne alaka diye düşünenlere de 1 cümle yazayım. Çatlamayın başlıkla ne alaka olduğunuda neden aptal olduğunla beraber öğreneceksin.

Kendi aklına güvenmeyi bilip başkasının aptal demesi ile aptal olmayacağını bilecek kadar kendinden emin olanlara saygılarımla

 

 

Gönderdiğim e-posta

 

Lütfen acele etmeden nedenini önyargınızla sorgulamadan sadece 1-2 dakikanızı ayırarak sabırla okur musunuz?

İnsanlık için tencerenizde pişecek pirinci, belki bulgur’u rakipsiz bir fiyatla 10-20 lira ayırarak neden www.internettoptancisi.com dan satın almanız gerektiğinin belki kararını verebilirsiniz.

 

            Ben (biz diyebilmeyi başaracağım bir ekip oluşturamadığım için) Dünya’ya insanlar aracılığı ile adaletin hakim olabileceğine inanan, belkide çok bildik bir örnekle Donkişot gibi yel değirmenlerine kılıçıyla saldırmaya kalkacak kadar aptal biri olarak, Tıp ve İlaç mafyasının gücünü hiçe sayarak, tüm Dünya için ADALET isteyen, sizin gibi sıradan etten kemikten basit mi basit, dağınık mı dağınık, yerine göre saf, yerine göre kurnaz, yerine göre gerçek bir aptal olan, zeki mi? geri zekalı mı olduğunu bile zaman zaman kendi kendine sorgulamaktan korkmayan, bu satırları yazacak kadar da mücadele gücünden hiçbir şey kaybetmeyen Osman Yıldız’ım.

 

Yine ben, benim tabirimle deney çocuklarım dediğim 5 ve 6. çocuğum olarak dünyaya gelen 1 Eylülde 4 yaşına girecek olan kızım Selvi Cansu, 6 Ekimde 6 yaşına girecek olan oğlum Fatih Emircan’a her baktığımda hissettiğim mutlulukla; canı yanan milyonlarca, hatta abartısız milyarlara varan anne ve babalara basit mi basit 1 günlükten itibaren bebeklerin açlıktan çok tuvalet ihtiyaçlarının önemini anlatmayı başaramamış çaresizlik içinde çırpınan, sabahlara kadar başlarında bekleyerek büyüttüğü öz çocuklarına bile kol kanat gererek korumaktan bile aciz kalmış Osman Yıldız’ım.

 

www.scs.gen.tr adresinde yer alan İnsanlığın barbarlık sayaçlarını çalıştırıp, o sayaçların anlamını insanlığa anlatamayan Osman Yıldız’ım.

Katledilen mini minnacık yavruların acısını derinden hissedip, hiçbir bedeli olmadan, hiçbir menfaat gerektirmeyen bilgileri insanlığa ulaştıramadığı için kahrolan Osman Yıldız’ım.

Gelecekte kabul edileceği gibi; 26 Şubat 2003 tarihinde “Sağlık Çağı”nın başlamasına sebep olan “istisnasız her anne ve baba adayının sadece hamile kalınmasına sebep olan ilişkiye girme zamanını ayarlayarak sağlıklı bir çocuğa sahip olunabileceğini önce matematikle, sonra kanıta dayalı tıpla ispatlamış(Bu ispatta kullanılan 2 çocuk benim çocuğum), bu konuda yazdığım makaleleri www.yb.com.tr ve www.scs.gen.tr adreslerinde yayınladığım için reklam yaptın denerek Sağlık Bakanlığı talebi ile Ticaret ve Sanayi Bakanlığı tarafından 59.187(eski paramızla 59 milyar küsur) lira para cezası verilmiş bulunan Osman Yıldız’ım.

 

Yine ben http://www.genelhaberler.com/yeminim.php?id=5 linkinde yemin ederek kendini bağlamış, düşünceleri açık Osman Yıldız’ım.

Yine aynı sayfalardan ulaşabileceğiniz “ayrılık zamanı veda” başlıklı yazımda

Fakat önce insan kılığındaki varlıkların tapındığı para ile var olan ilişkilerimi düzenlemem gerekiyor.” Diyerek düşüncelerini yazmaya ara vermiş Osman Yıldız’ım.

 

            Niye bu satırları yazıyorum. Ve neden bu satırları okumanızı istedim.

Ben birtakım kurmayı başaramadığım için tek kişiyim. Nasıl kadro kurarsam kurayım, sermaye üstünlüğü karşısında yaptığım her iş ezilmeye mahkum. Çünkü sermayenin çekiciliği insanların paraya tapar hale gelmeleri çözüm üretemez hale getiriyor beni.

            İnsan kılığındaki varlıkların tapındıkları para ile olan ilişkilerimi düzenlemek için çalışmaya başladığımdan beri Dünya krizde. Ve bu kriz bitecek gibi görünmüyor. Çünkü gizli güç; tıp ve ilaç mafyasının fonksiyonunu ne bilen nede bu güçten haberdar olan hiç kimse yok.

            Sahi Dünya’da niye kriz var. Bileniniz var mı? ? ? Neden battı ABD deki bankalar.

            Peki çok basit bir hesapla her gün 1 milyar doların üzerinde parayı tıp ve ilaç mafyasından alıp tüm Dünya’da sermaye altında ezilen insanlara dağıtırsak bu dağıtılan para kimin olabilir. Dahasını yazmıyorum. Yazsamda şahsi hezeyanlarımdan öteye bir şey ifade etmez.

 

            Sizden tek bir şey istiyorum.

            Lütfen tencerenizde kaynayacak olan pirinci veya her hangi bir gıda maddesini www.internettoptancisi.com’ a girerek sipariş verir misiniz? Sadece 10 lira bilemedin 20 liranızı büyük marketlerde sermaye gücünün emrinde harcamaktan vaz geçip, bugün farklı bir noktada harcar mısınız?

            Dünya’ya insanlığa rakipsiz fiyatla olduğu için; gıda maddelerinizi www.internettoptancisi.com dan satın alarak bir iyilik yapar mısınız?

Belki bugün ben olmaktan çıkıp biz oluruz.

 

Lütfen!

 

Saygılarımla

 

Osman YILDIZ

Tarih: 17.09.2009 Okunma: 765

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

Seyfeddin Karahocagil

05.08.2009 - 11:13

İşte harika bir tahlil.Sadece bir görüş eklemek isterim o da: Amerika Petrol sahalarının kontrolünü eline geçirebilmek için çeşitli bahanelerle ihtilaller yaptırmış ve ortadoğuyu karıştırmıştır. Bu sahaları konturolünde tutmak için Türkiyeye ihtiyacı vardır. Bunun için artık türkiye ile iyi geçinmek mecburiyetindedir. Koktuğu Müslümanlar ittifakı hayal bile edilemiyecek kadar paramparçadır. Artık engelliğeceği şey Türkiyenin fazla güçlenmemesidir.Bunun için de gereken gaileleri hazırlamıştır ve hazırlamaya da devam edecektir.. Selam, sevgi ve saygıyla...

Seyfeddin Karahocagil

05.08.2009 - 11:13

İşte harika bir tahlil.Sadece bir görüş eklemek isterim o da: Amerika Petrol sahalarının kontrolünü eline geçirebilmek için çeşitli bahanelerle ihtilaller yaptırmış ve ortadoğuyu karıştırmıştır. Bu sahaları konturolünde tutmak için Türkiyeye ihtiyacı vardır. Bunun için artık türkiye ile iyi geçinmek mecburiyetindedir. Koktuğu Müslümanlar ittifakı hayal bile edilemiyecek kadar paramparçadır. Artık engelliğeceği şey Türkiyenin fazla güçlenmemesidir.Bunun için de gereken gaileleri hazırlamıştır ve hazırlamaya da devam edecektir.. Selam, sevgi ve saygıyla...