MHP… Allah’ın işine bak: Asla önyargılı olmamalı!

İsmail Hakkı CENGİZ - 31.07.2016

Oy gizli, haber kutsal, yorum hürdür.



1 Kasım seçimleri sonrası başlayan, “kongre toplansın-toplanmasın” tartışmalarında, MHP yönetimi, “kongre toplansın” diyenleri neyle suçlamıştı?

Paralelci olmakla!

MHP Genel Başkanı ve çevresi, “kongre toplanmasın” diye bin dereden su getirmiş, hukukçulardan “bilirkişi” ekibi kurmuş, onlardan “kongre toplanamaz” raporu almıştı. Bu ekibin içinde bulunan Doç Dr. Burcu Kara Oğuztürk için FETÖ soruşturması kapsamında “gözaltı” kararı çıktığı iddia edildi. Yeniçağ’ın haberine göre, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi olan “bilirkişi” Doç Dr. Burcu Kara Oğuztürk üniversiteki görevinden de uzaklaştırılmış. (29.07.2016)

Bu, MHP Genel Merkezinin FETÖ’cü olduğunu mu gösterir?

Hayır, bu hiçbir şeyi göstermez!

Aynı gazetenin bir başka haberine göre, AKP İstanbul İl Başkanının Rize’deki kardeşi de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmış. Bu, İstanbul İl Başkanının FETÖ’cü olduğunu göstermediği gibi, yukarıdaki haber de MHP Genel Merkezinin FETÖ’cü olduğunu göstermez.

Fakat hepimizin, bir yargıda bulunurken dikkatli olmamız gerektiğini gösterir.

Bu FETÖ denilen cemaat örgütlenmesi hiç tahmin edilemeyecek yerlere, kanallara “sızmış”! Birinden görüş aldınız, biriyle görüştünüz, hatta birisi sizin kardeşiniz diye siz de o örgütten olmazsınız.

Ama rakiplerinizi, muhaliflerinizi suçlarken de uluorta, “paralel”, “Fetö’cü” falan diye yaftalamamalısınız!

Demek ki “Paralel”ci olduğu iddia edilen bir akademisyen de MHP kongresi yapılmasın diye “bilirkişi” raporu verebilirmiş!

FETÖ’cü olduğu iddia edilen bir kişi AKP il başkanının kardeşi çıkabilirmiş!

Asla önyargılı olmamak lâzım!

 

x   x   x

Günün çizgisi, Twitter’dan…

 



Tarih: 31.07.2016 Okunma: 737

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?