BAHÇELİ: RAHMET PINARINDAN İÇTİK, MAĞFİRET KÖPRÜSÜNDEN GEÇTİK!

İsmail Hakkı CENGİZ - 09.07.2015

Oy gizli, haber kutsal, yorum hürdür.


“Milliyetçi” partinin değişmez ve değiştirilemez, müthiş ve ölümsüz lideri…

Twitter hesabından müthiş ve ölümsüz, edebî satırlarla sesleniyor…

En başta, içinde bulunduğumuz mübarek günleri nasıl ihya ettiğini, nasıl kıymetlendirdiğini, harikulade bir üslupla, şöyle dile getiriyor:

“Ramazanın başında rahmet pınarından içtik, ortasında mağfiret köprüsünden geçtik, sonunda azaptan kurtuluşun inşallah hazzını yaşayacağız.”

Gerçekten, “rahmet” pınarından içtik, “mağfiret” köprüsünden geçtik mi? Buna rağmen, pençesinde kıvrandığımız “azap” nereden kaynaklanıyor? Umarım, “rahmet”, “mağfiret” diye yanlışlıkla başka bişeyler içip, başka biyerlerden geçmemişsinizdir! Umarım, 5-10 gün içinde bir mucizeye imza atıp, bize, “azaptan kurtulmanın hazzını” yaşatacaksınız?

x   x   x

“Milliyetçi” lideri takibe devam ediyoruz:

“İhlâs ve imanlı kalplerle, hayır ve halis niyetli diyaloglarla saflarımızı enli omuzlarla sımsıkı örülmüş canlı birer hisara dönüştürmeliyiz.” diyor!

Bu “canlı hisarlar” neye yarayacak, değişmez ve değiştirilemez Başkanım? 13 yıldır yaptığınız gibi, iktidara payanda olmaya mı?

x   x   x

“Milliyetçi” Başkan devam ediyor, biz de takibe tabii…

“Herkes ağzından çıkan sözlerin nereye gideceğini iyi ölçmeli, iyi tartmalıdır. Söze hâkim olunmazsa tutsak düşülmesi mukadderdir.”

İyi de değişmez Başkanım, siz sadece “söylem”e değil, “eylem”e de bu milleti “tutsak” düşürmediniz mi? Son hamlenizi, Meclis Başkanlığı seçimindeki tutumunuzu iyice “ölçüp, tartınız” mı? En yakınlarınızla olsun müzakere ettiniz mi?

x   x   x

Başkanım devam ediyor:

“Kimin neye, nasıl inandığını tayin makamı kimseye düşmeyecektir. Kasten çarpıtılan cümleleri fitne santrali gibi kullanmak da şirretliktir.”

Bu meydan okuma, bu cümlelerin kuruluşu da edebiyat tarihine geçecek kadar belagatli! Ama kime, ne diyorsun, o hiç belli değil, değişmez Başkanım!

x   x   x

Başkanım coşmuş bikere:

“Umutlu olmaktan yorulmamalıyız. Mutluluğu ve huzuru aramaktan, istikrar ve güvenliği ısrarla istemekten çekinmemeliyiz.”

Güzel söylüyorsun, doğru söylüyorsun da, biraz sen de bu millete “umut” versen!

Mutluluk ve huzuru arayalım…

İstikrar ve güvenliği istemekten çekinmeyelim!

Nerede arayacak, kimden istemekten çekinmeyeceğiz?

13 yıllık “tek parti” iktidarından ve istikrarından mı?

O vakit, siz ne işe yarayacaksınız, değişmez ve değiştirilemez Başkanım?

 

x   x   x

    GÜNÜN ÇİZGİSİ, rotahaber.com'dan…



Tarih: 09.07.2015 Okunma: 654

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?