Ergenekon’un Kilit Dört Kişisi

İsmail Hakkı CENGİZ - 22.07.2008

                                                        Oy gizli, haber kutsal, yorum hürdür.


 

       Hayatımda, üstün yetenekli, çok insan gördüm. Hani, on parmağında on marifet derler ya, işte o insanlardan yüzlerce, belki binlercesini gördüm.

         On parmağımda bir marifeti bile olmadığından, bu yetenekli insanlar, her zaman, belli belirsiz bir kıskançlık uyandırmışlardır bende.

Fakat kardeşim, Ümraniye Davası adıyla zuhur eden 86 kişinin marifetlerini görünce; şu on parmağında on marifet olanlar bile herhalde aşağılık komplekslerine kapılmaktan kendilerini alamamışlardır.

Bu aslanlardaki yeteneği nasıl tarif etmeli bilmem ki?

Bunların her birinin bir parmağında bin bir marifet desek, abartmış olur muyuz, acaba?

Bence abartı değil, belki de eksik bile nitelendirmiş oluruz.

Arkadaşlar, aylardır gazetelerin, televizyonların yazıp gösterdiklerine, sayıp döktüklerine bir kez daha baksanıza!

Her gün, bu cihangirlere ait yeni yüzlerce marifet ortalığa saçılıyor. Battal Gazilerin, Malkoçoğularının torunları olan bu Ergenekoncular, cedlerine lâyık olduklarını kanıtladıkları gibi, onları fersah fersah da geçtiler.

Tabii ki, burada o aslanların bütün marifetlerini sıralamaya imkân yok. Bir tanesini zikredip, kabiliyetlerinin devasa boyutunu hatırlayalım.

On yıllardır; “Türkiye yapıyor mu, Türkiye’de var mı?” diye tartışılan NBC (Nükleer, Biyolojik ve Kimyasal) silahlarını meğer bu büyük gizli yetenekler, gizli gizli yapıvermiş.

Yakalanmasalar ya dünyayı havaya uçuracaklardı veya dünyayı teslim alacaklardı.

Neyse ki, yakalandılar da bütün dünya gibi biz de derin bir nefes aldık, hatta “oh” dedik.

*                 *                 *

En Tehlikeli 4 Kişi Nerede?

Fakat yine de, içimi bir kurt kemiriyor!

Bu içimi kemiren bir Bozkurt da olabilir…

Neden derseniz?

Ergenekon destanına şöyle bir göz atmanızı tavsiye ederim!

Şimdiki Ergenekoncuların dip atası; düşmanları Türkleri yok ettiği sırada, bir yolunu bulup kurtulan, ikisi erkek, ikisi kadın 4 kişi değil miydi?

Bugün de, daha doğrusu geçen yıl da; bu Ergenekoncular, içlerinden iki erkek ve iki kadını kimsenin bulamayacağı bir yere kaçırmış olamazlar mı?

Ben şahsen, ihtimal falan demiyorum; 4 Ergenekoncunun kimsenin bulamayacağı bir yerlerde saklandığına eminim.

Gayet gürbüz, son derece sağlıklı, genç, ikisi kadın ikisi erkek 4 kişinin bu yok etme operasyonundan kurtulduğuna eminim. Muhtemelen iki kadın da geleceğin Ergenekoncularına hamiledir.

Son derece savaşçı, ellerinde kim bilir hangi kitle imha silahları olan bu dört kişi yakalanmadan dünyaya rahat yüzü yoktur.

Dünya şimdilik rahat etse bile, bu 4 kişi bulunmazsa, kimsenin bilmediği mağaralarda çoğalıp, 3-4 asır sonra yine fetihlere başlayarak, şu barış ve esenlik rüzgarlarıyla sermest dünyayı kan ve ateşe çevireceklerdir.

Bu 4 kişi yakalanamadığı sürece diken üstündeyiz.

Tarih: 22.07.2008 Okunma: 609

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

ÖZGÜR DENİZ

09.06.2008 - 18:19

ALLAH kısmetinizi her daim açık etsin ve hayırlı işlerinizde muvaffak ve muzaffer yelesin.elinize sağlık.saygı muhabbet selam dua..şiir muhteşemdi.ulaştırana ve yazana sonsuz teşekürler..

ÖZGÜR DENİZ

09.06.2008 - 18:19

ALLAH kısmetinizi her daim açık etsin ve hayırlı işlerinizde muvaffak ve muzaffer yelesin.elinize sağlık.saygı muhabbet selam dua..şiir muhteşemdi.ulaştırana ve yazana sonsuz teşekürler..