MHP Mİ PATLAYACAK, MHP’Yİ Mİ PATLATACAKLAR!

İsmail Hakkı CENGİZ - 27.05.2011

Oy gizli, haber kutsal, yorum hürdür.


Bildiğiniz gibi, bu seçim dönemi; Anayasa oylamasının yapıldığı 12 Eylül 2010 tarihinde başladı.

Doğrusu, Anayasa oylamasında çıkan sonuçlar MHP’li olarak bizlerin moralini bozmuştu… Dolayısıyla MHP, bir moral bozukluğu ile 2011 seçim çalışmalarına başladı. Vaziyet nazik olduğu için, seçim çalışmalarına en erken başlayan partiydi MHP… Hatırlayacaksınız, Ekim ayının başında seçim çalışması ülkenin en doğu ucundan Anı’dan başlatıldı.

Ardından bütün ülkücü ve milliyetçilerin MHP çatısı altında toplanması için “güç birliği” toplantıları yapıldı. Küskünler, eski MHP’liler yeniden yuvaya döndü.

MHP, çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

MHP’nin bu samimi çabaları sonuç vermeye başladı… Eylül 2010’daki moral bozukluğu yerini başarı duygusuna ve umuda bıraktı…

Lâkin MHP’yi siyaset dışı bırakmak isteyen “karanlık güçler” de boş durmuyordu. Bu güçler MHP’yi başsız bırakmak, başını kesmek için yemin etmiş gibiydi… Arka arkaya çirkin tezgâhlarla MHP’ye saldırdılar… Saldırmaya devam ediyorlar.

Hücumlar başlangıçta bir şaşkınlık, bir duraklatma meydana getirdi… Fakat bu taarruzlar aynı zamanda MHP’lileri birbirine daha da kenetledi, başarma azim ve kararlılıklarını biledi. Daha fazla ve hırsla çalışmaya başladılar…

Vatandaş da oynanan oyunu gördü…

MHP’ye müthiş bir yöneliş başladı… Karanlık güçlerin estirmek istediği rüzgâr tersine döndü… MHP şu anda müthiş bir siyasî rüzgâr yakalamış durumda… Şişli’deki 2 seçim bürosuna, son bir haftada, her gün, ortalama 20 vatandaş üyelik başvurusunda bulunuyor. Bahçeli’nin açık hava toplantılarında görülmemiş kalabalıklar meydanları dolduruyor. Çünkü millet, ülkenin birlik ve bütünlüğü için MHP’yi en sağlam sigorta olarak görüyor.

MHP’de yüzler gülmeye başladı… Ümit arttı… 1999’da alınan oyların üzerine çıkacağımız açıkça görülüyor… Artık %20’ler, 25’ler telaffuz edilmeye başlandı.

Bu tabii ki “karanlık güçleri” ve onların medyadaki kalemşorlarını müthiş rahatsız ediyor.

Ne pahasına olursa olsun MHP’nin önü kesilmeye çalışılıyor… Akıl almaz iftiralar atılıyor… Elbette bu iftiraları burada dile getirmeyeceğim.

MHP, seçimlerde patlama yapacaktır… Bunu en yandaş anketçi de görmüştür, yeminli MHP düşmanı köşeciler de…

Şimdi, her türlü araç ve gereçle MHP’yi patlatmaya çalışıyorlar.

İnşallah elleri ermeyecek… Düzenleri, tezgâhları ayaklarına dolanacaktır!

x   x   x

ÜSTATLARDAN


Bırak, bozuk saatler yalan yanlış işlesin!
Çelebiler çekilip haremlerde kışlasın!
Yürü aslanım, fetih hazırlığı başlasın...

Yürü, hala ne diye kendinle savaştasın?
Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştasın.

 Arif Nihat ASYA


Önceki yazılar
Tarih: 27.05.2011 Okunma: 598

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?